Észak-Magyarországi Regionális Munkaügyi Központ-Ózdi Kirendeltség

Észak-Magyarországi Regionális Munkaügyi Központ-Ózdi Kirendeltség
Vasvár U. 125.
3600 Ózd
Borsod-Abaúj-Zemplén
(48) 570-500
(48) 474-227
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

Ózdi Kirendeltség Ügyfélfogadás rendje: Hétfő: 8.00 - 12.00 és 13.00 - 15.00 Kedd: 8.00 - 12.00 Szerda: 8.00 - 12.00 és 13.00 - 15.00 Csütörtök: 8.00 - 12.00 Péntek: 8.00 - 11.00 Az Állami Foglalkoztatási Szolgálat a Foglalkoztatási és Szociális Hivatalból és 7 regionális munkaügyi központból áll. A Foglalkoztatási és Szociális Hivatal a szervezet szakmai munkájának, informatikai fejlesztésének irányítását végzi. A regionális munkaügyi központok és kirendeltségeik feladatkörébe tartozik többek között a munkanélküli ellátások megállapítása és számfejtése, a foglalkoztatást elősegítő támogatások működtetése, valamint a munkaközvetítés és az egyéb munkaerő-piaci szolgáltatások kiajánlása.


Cégleírás
A regionális átképző központok felnőttképzés keretében segítik a munkaerő-piac változásaihoz igazodó szakmai tudás megszerzését. Az Észak-Magyarországi Regionális Munkaügyi Központ 2007. január elsejével alakult Miskolc székhellyel.
A régió az ország északi részének három megyéjét, Nógrád, Heves és Borsod-Abaúj-Zemplén megyét foglalja magába. A régióban 27 munkaügyi kirendeltségen amelyek közül megyénként egy-egy szolgáltató központként is működik.A regionális munkaügyi központok és kirendeltségeik feladatkörébe tartozik többek között a munkanélküli ellátások megállapítása és számfejtése, a foglalkoztatást elősegítő támogatások működtetése, valamint a munkaközvetítés és az egyéb munkaerő-piaci szolgáltatások kiajánlása.
A regionális átképző központok felnőttképzés keretében segítik a munkaerő-piac változásaihoz igazodó szakmai tudás megszerzését.
Kulcsszavak:
Munkaügyi központ, Munkanélküli Segély, Munkanélküli Ellátás, Állami Foglalkoztatási szolgálat, Regionális Képző központ, Foglalkoztatás, Munkaerő, Segély, Munkanélküli iroda, Regionális Munkaügyi központ, Szociális Hivatal, Munkaerő Piaci, Tartós Munkanélküli, Foglalkoztatást Elősegítő támogatás, Munkaközvetítés, Álláskeresési támogatás, Kmrmk, Képzőközpont
Észak-Magyarországi Regionális Munkaügyi Központ-Ózdi Kirendeltség a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Észak-Magyarországi Regionális Munkaügyi Központ-Ózdi Kirendeltség

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
CYLEX Árajánlatkérések

Üzletek a közelben

  1. Kassai U. 108.
    3800  Szikszó