Észak-Magyarországi Regionális Munkaügyi Központ-Sátoraljaújhelyi Kirendeltség

Észak-Magyarországi Regionális Munkaügyi Központ-Sátoraljaújhelyi Kirendeltség
Hajnal Utca
3980 Sátoraljaújhely
Borsod-Abaúj-Zemplén
(47) 321 015
(47) 523 290
(47) 523 291
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

Sátoraljaújhelyi Kirendeltség Ügyfélfogadás rendje: Hétfő: 8.00 - 12.00 és 13.00 - 15.00 Kedd: 8.00 - 12.00 Szerda: 8.00 - 12.00 és 13.00 - 15.00 Csütörtök: 8.00 - 12.00 Péntek: 8.00 - 11.00 Az Állami Foglalkoztatási Szolgálat a Foglalkoztatási és Szociális Hivatalból és 7 regionális munkaügyi központból áll. A Foglalkoztatási és Szociális Hivatal a szervezet szakmai munkájának, informatikai fejlesztésének irányítását végzi. A regionális munkaügyi központok és kirendeltségeik feladatkörébe tartozik többek között a munkanélküli ellátások megállapítása és számfejtése, a foglalkoztatást elősegítő támogatások működtetése, valamint a munkaközvetítés és az egyéb munkaerő-piaci szolgáltatások kiajánlása.


Cégleírás
A regionális átképző központok felnőttképzés keretében segítik a munkaerő-piac változásaihoz igazodó szakmai tudás megszerzését. Az Észak-Magyarországi Regionális Munkaügyi Központ 2007. január elsejével alakult Miskolc székhellyel.
A régió az ország északi részének három megyéjét, Nógrád, Heves és Borsod-Abaúj-Zemplén megyét foglalja magába. A régióban 27 munkaügyi kirendeltségen amelyek közül megyénként egy-egy szolgáltató központként is működik.A regionális munkaügyi központok és kirendeltségeik feladatkörébe tartozik többek között a munkanélküli ellátások megállapítása és számfejtése, a foglalkoztatást elősegítő támogatások működtetése, valamint a munkaközvetítés és az egyéb munkaerő-piaci szolgáltatások kiajánlása.
A regionális átképző központok felnőttképzés keretében segítik a munkaerő-piac változásaihoz igazodó szakmai tudás megszerzését.
Kulcsszavak:
Munkaügyi központ, Munkanélküli Segély, Munkanélküli Ellátás, Állami Foglalkoztatási szolgálat, Regionális Képző központ, Álláskeresés, Foglalkoztatás, Munkaerő, Segély, Munkanélküli iroda, Foglalkoztatási szolgálat, Regionális Munkaügyi központ, Szociális Hivatal, Munkaerő Piaci, Tamfolyam Munkanélkülieknek, Tartós Munkanélküli, Foglalkoztatást Elősegítő támogatás, Munkaközvetítés, Kmrmk, Képzőközpont
Észak-Magyarországi Regionális Munkaügyi Központ-Sátoraljaújhelyi Kirendeltség a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Észak-Magyarországi Regionális Munkaügyi Központ-Sátoraljaújhelyi Kirendeltség

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Készítsd el honlapodat
Technikai ismeretek nélkül
30 napos ingyenes próbaverzió

Üzletek a közelben

  1. Kassai U. 108.
    3800  Szikszó