Északerdő Zrt. Miskolc

2 Vélemények
Északerdő Zrt. Miskolc
Deák Ferenc Tér 1
3525 Miskolc
Borsod-Abaúj-Zemplén
(46) 501 501
(46) 501 505
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

A tájcsoport domborzati, vízrajzi jellemzői, talajviszonyai igen változatosak, s ezekkel összefüggésben a hegyekkel és völgyekkel szaggatott tájak fatenyészeti viszonyai is nagyon változatos képet mutatnak. Bár a jelenlegi erdőterületeken igen jó fejlődésű és nagy fatömeg hozamú állományokat is találunk, nagy területeket borítanak olyan állományok, amelyeknek fahozama nem kielégítő. Az őshonos fafajok közül a kocsánytalan tölgy, és a bükk foglalja el a terület 2/3 részét, s ugyanezek alkotják az élőfa készlet 69 %-át.


Cégleírás
Az ÉSZAKERDŐ Zrt. az ország északkeleti részén, Borsod-Abaúj-Zemplén megyében gazdálkodik. A kezelésében lévő erdőterület 103 ezer hektár, amely az ország erdőterületének 6 %-át teszi ki. Erdeinek túlnyomó részét az Északi Középhegység erdőgazdasági tájcsoport keleti felének tájai ölelik fel, de 7700 hektár lenyúlik a Nagyalföldre is.
Kulcsszavak:
Faipar, Fatermék, Fafeldolgozás, Fűrészáru, Vadgazdálkodás, Erdőgazdálkodás, Erdészet, Erdészeti termék, Vendéglátás, Szálláshely, Szállás, Környezetvédelem, Üdülés, Kertépítés, Múzeum, Parketta, Vadászat, Erdei Iskola, Erdő, Erdészeti, Erdei Vasút, Környezetvédelmi Vizsgálatok, Talaj Elokészítési munkák, Erdészeti Erdei Iskolák, Erdei Vasutak, Táj Rehabilitációs munkák
Északerdő Zrt. Miskolc a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

edin toldi

panasz

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

tisztelt igazgatóság az élettársam közel 7 hónapja dolgozik önöknél a tél miatt ragaszkodtunk a munkához jobban mivel a fizetéssükkel nem sokat érünk 4 kiskoú gyereket nevelünk és azt ígérte szendröi erdészeti kirendeltség hogy ne aggogyunk lassz télre fánk most megszedtük amit lehetett rudabányán ,és olyan árat mondtak rá, hogy ebböl a fizetésböl még egy km3 t se tudunk behozni mikor elkezdték a munkát igértek fűt fát most meg még bokor se jutt pedig a párom az egyik leg jobb csapatban dolgozik ez hogy van?addig igérgetnek mig dolgoznak még a szemetet is jól megmérik nekünk vagy pofára megy kérem segitsenek tisztelettel : toldi edina

László Dezsö

Panasz!

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Érdekes események!Putnokon,aki megy munkába ,s tisztességgel dolgozik,hiányt írnak.Akik a munka terület közelében sincsen ,annak van szabi is s írva műszak is!Hogy is van ez most akkor?Pofára megy?..... Igen ! Mert ha reklamál az ember csak azért a napjaiért amit le dolgozott s tanukkal bizonyíthatja ,máris ki akarják rúgni?......... ja mert állam bácsi add még támogatást ha olyat is fel vesznek helyette aki orvosin sem menne át............ úí:...operátorok a panasz is vélemény ....... s ez esetben bizonyítható is!!!

Írjon véleményt a(z) Északerdő Zrt. Miskolc részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
CYLEX Árajánlatkérések

Facebook

Hasonló cégek a közelben

 1. Vásárhelyi P. U. 6
  3527  Miskolc
 2. József Attila út 57.
  3527   Miskolc
 3. Sétány út 2.
  3533  Miskolc
 4. Fonoda út 17.
  3527  Miskolc
 5. Kerpely Antal U. 35.
  3533  Miskolc
 6. Csóka út 30.
  3535  Miskolc
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete