Északerdő Zrt. Miskolc

Cím:
Deák Tér 1.
Irányítószám/Település:
3525 Miskolc
Megye:
Borsod-Abaúj-Zemplén
Telefon:
(46) 501 501
Telefon:
(46) 501 516
Weboldal:
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Leírás

A tájcsoport domborzati, vízrajzi jellemzői, talajviszonyai igen változatosak, s ezekkel összefüggésben a hegyekkel és völgyekkel szaggatott tájak fatenyészeti viszonyai is nagyon változatos képet mutatnak. Bár a jelenlegi erdőterületeken igen jó fejlődésű és nagy fatömeg hozamú állományokat is találunk, nagy területeket borítanak olyan állományok, amelyeknek fahozama nem kielégítő. Az őshonos fafajok közül a kocsánytalan tölgy, és a bükk foglalja el a terület 2/3 részét, s ugyanezek alkotják az élőfa készlet 69 %-át.

Cégleírás
Az ÉSZAKERDŐ Zrt. az ország északkeleti részén, Borsod-Abaúj-Zemplén megyében gazdálkodik. A kezelésében lévő erdőterület 103 ezer hektár, amely az ország erdőterületének 6 %-át teszi ki. Erdeinek túlnyomó részét az Északi Középhegység erdőgazdasági tájcsoport keleti felének tájai ölelik fel, de 7700 hektár lenyúlik a Nagyalföldre is.

Vélemények

edin toldi
4 Csillagok

panasz

, 2012. szeptember 28.

tisztelt igazgatóság az élettársam közel 7 hónapja dolgozik önöknél a tél miatt ragaszkodtunk a munkához jobban mivel a fizetéssükkel nem sokat érünk 4 kiskoú gyereket nevelünk és azt ígérte szendröi erdészeti kirendeltség hogy ne aggogyunk lassz télre fánk most megszedtük amit lehetett rudabányán ,és olyan árat mondtak rá, hogy ebböl a fizetésböl még egy km3 t se tudunk behozni mikor elkezdték a munkát igértek fűt fát most meg még bokor se jutt pedig a párom az egyik leg jobb csapatban dolgozik ez hogy van?addig igérgetnek mig dolgoznak még a szemetet is jól megmérik nekünk vagy pofára megy kérem segitsenek tisztelettel : toldi edina
Címkék: #téli tüzelőErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

László Dezsö
3 Csillagok

Panasz!

, 2012. augusztus 6.

Érdekes események!Putnokon,aki megy munkába ,s tisztességgel dolgozik,hiányt írnak.Akik a munka terület közelében sincsen ,annak van szabi is s írva műszak is!Hogy is van ez most akkor?Pofára megy?..... Igen ! Mert ha reklamál az ember csak azért a napjaiért amit le dolgozott s tanukkal bizonyíthatja ,máris ki akarják rúgni?......... ja mert állam bácsi add még támogatást ha olyat is fel vesznek helyette aki orvosin sem menne át............ úí:...operátorok a panasz is vélemény ....... s ez esetben bizonyítható is!!!
Címkék: #Nem rendezett bérekErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Északerdő Zrt. Miskolc részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben

 1. Kazinczy Ferenc U 28 V/2
  3525  Miskolc
 2. Vásárhelyi Pál út 6
  3527  Miskolc

 3. Távolság: 2.34 km
  Adatok
  József Attila út 57.
  3527   Miskolc

 4. Távolság: 3.94 km
  Adatok
  Sétány út 2.
  3533  Miskolc

 5. Távolság: 4.27 km
  Adatok
  Fonoda út 17.
  3527  Miskolc

 6. Távolság: 4.53 km
  Adatok
  Kerpely Antal U. 35.
  3533  Miskolc