1 Posta Esztergom

5 Vélemények
1 Posta Esztergom
Arany János Utca 2
2501 Esztergom
06-33-312699
06-33-311903
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Gazdasági információk

Cégnév
Magyar Posta ZRT.

Leírás

Nyitvatartás:
Hétfő 08:00-19:00
Kedd 08:00-19:00
Szerda 08:00-19:00
Csütörtök 08:00-19:00
Péntek 08:00-19:00
Szombat 08:00-12:00
Vasárnap Zárva


Kulcsszavak:
Posta Biztosító, Távirat, Levél Belföldre, Postai Betétek, Magyar Posta, Posta, Futárposta, Bélyeg, Postai Csekk, Nemzetközi Postacsomag, Postai Csomagfeladás, Távirat Kézbesítés, Postafiók Bérlet, Postai Ügyfélszolgálat, Csekk Befizetés, Előfizetés, Elsőbbségi, Tértivevény, Csomag, Kézbesítés, Díszlap, Csomag Belföldre, Csomag Külföldre, Levelezőlap, Napilap, Belföldi Lapok, Postakész, Gyorsposta, Tömeges Levél, Posta Biztosítások, Levél, Postázás, Postabank, Postai Pénzküldés, Külföldi Lap forgalmazás, Havilap forgalmazás, Belföldi Lapok forgalmazása, Utánvétel, Posta Gépjármű Biztosítás, Csomagkiszállítás, Fax Küldés, Nemzetközi, Gépjármű Biztosítás, Feladás
1 Posta Esztergom a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

több, mint 6 hónappal ezelőtt

A telefont nemhajlandok felvenni.

Kis Sándorné

levélkézbesítés

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Tegnap előtt más nevére címzett levelet találtam a postaládámban. Rögtön tudtam, hogy nem az állandó postás (Csaba, vezetéknevét nem tudom) dobta be, mert ez nem az első eset. Próbáltam telefonálni akkor és most is a főpostára, de a telefont nem veszi fel senki. Egy nagy papirt kitüztem a kapura, hogy tegnap megtalálja a postás, megadva a címzett megtalálási helyét és a levelet. Itt járt, mert a vacak Teskós ujság a postaládámban volt, de a levelet nem vitte el. Esztergom-Szamárhegy Akácos utcai lakó.
#helyettesitő esetén katasztrófális
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Start plusz csomag

loti-futi

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Folyamatosan nekem kell bemennem a start plusszal érkező csomagjaimért, mert nem voltam otthon... Mikor hozzák ki, a kötelezően 2 szeri kézbesítési kísérlettel? de. 10.00 kor, meg 12.00 kor. Minden "rendes" ember ilyen tájt dolgozik. Ahogy én is. Ráadásul mivel megszüntették a Budai ltp-en a kis postát, gyalogolhatok be a belvárosba a főpostára. Helyi járat ugye nincs, megszüntették, marad a telefonálgatás, egyeztetés merre jár a csomag, majd séta 3km... Szóval azért szerintem mindenki jobban örülne, ha az egyik kézbesítési kísérlet, 15.00 utánra esne. Nem kis kellemetlenségtől megkímélve az embert. potom 2000 ft feletti összegért. Üdvözletem Esztergomból!

Egy marha ideges ügyfél

Csomag

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Egyszerűen minősíthetetlen a Magyar Posta munkája! Képtelenek a megadott időpontban postázni! Nagyon fontos lett volna, hogy a csomagom időben megérkezzen, de aki a postára számít az semmi jót ne várjon! Csomagküldésnél csak futárszolgálaltot javasolok mindenkinek meg se próbálják a postán fladni!
#a szolgáltatás egyenlő a nullával
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Szajkó Éva

Elégedetlenség

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Két héttel ezelőtt ( 2011. 11. 28-án ) 5 levelet adtam fel ELSŐ OSZTÁLYON, abból csupán 1 érkezett meg. Ez lenne a Magyar posta átlaga??? Nagyon fontos lett volna, nem csupán az hogy időben odaérjen, de hogy egyáltalán odaérjen .... Ezért fizettem ???

Írjon véleményt a(z) 1 Posta Esztergom részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Készítsd el honlapodat
Technikai ismeretek nélkül
30 napos ingyenes próbaverzió

Vásároljon Prémium Tagságot
CYLEX Árajánlatkérések

Facebook

Üzletek a közelben

 1. Budai nagy Antal Utca 2
  2500  Esztergom
 2. Csillag Tér 1
  2500  Esztergom
 3. Damjanich Utca 55
  2509  Esztergom
 4. Hám Kálmán Lakótelep
  2512  Dorog
 5. Szőlő Sor 1
  2535  Mogyorósbánya