4d Ultrahang Rendelő György Kft., Győr

Cégnév:
4d Ultrahang Rendelő György Kft.
Cím:
Bem Tér 14/B
Irányítószám/Település:
9024 Győr
Megye:
Győr-Moson-Sopron
Mobile:
+36/20-2190555
Weboldal:
Email:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt | Módosítás | Hibás adat

Weboldal

Leírás

GYŐRBEN a BEM TÉREN a Szent György Egészségcentrumban a patikával egy épületben találja meg a GYŐRI 4D GYÖRGY ULTRAHANG RENDELŐT!
2-3-4D ULTRAHANGDIAGNOSZTIKAI SZAKRENDELŐ.
A GYŐRI 4 DIMENZIÓS Ultrahangdiagnosztikai szakrendelőnkben CSALÁDIAS környezet és KIVÁLÓ ORVOSOK és csúcstechnika fogadják ÖNT ÉS EDVES CSALÁDJÁT !
4D ultrahang BABAMOZI NYÚJT FELEJTHETETLEN ÉLMÉNYT A HOZZÁNK LÁTOGATÓNAK!
ORSZÁGOSAN ELISMERT RADIOLÓGUS ORVOSOK, SPECIÁLIS 2-3-4D ULTRAHANGDIAGNOSZTIKAI VIZSGÁLÓFEJEK ÉS ÚJ, A VILÁGON LEGNAGYOBB KÉPFELBONTÁSÚ ULTRAHANGDIAGNNOSZTIKAI GÉP biztosítja a lehető legjobb ultrahangdiagnosztikai diagnózist!
Bővebben a www.4dultrahanggyor.hu. internetes oldalon olvashat rólunk!

Képek hozzáadása

Cégleírás
Győrben A Bem Téren A Szent György Egészségcentrumban Találják 2, 3, 4D Ultrahangdiagnosztikai Szakrendelőnket . Nevünk György 4D Ultrahang Rendelőt!! az egész Családnak Kínáljuk 4D Ultrahangdiagnosztikai Szolgáltatásainkat! Országos Tekintéjű Szakorvosok és A Világon Legnagyobb Képfelbontásu Monitorjával Rendelkező Vadonat új készülék Biztosítja A Lehető Leg Pontosabb Ultrahang Diagnózis Felállítását! 4D Ultrahang Babamozinkban már az Anyaméhben Magzatként is Láthatja akár az egész Család A Születendő Kicsit Melyről Dvd és Fénykép Felvétel Készül! Www.4Dultrahanggyor.Hu

Kulcsszavak:

Ultrahang, Szülészet, 4D Ultrahang, Babamozi, Ultrahang vizsgálat, Nőgyógyászati Ultrahang, Hasi, Kismedence, Hüvelyi, 4D, Szlovákiai, Csípő, Érvizsgálat, Sebészet, Gyerek, Egészségügyi szolgáltatás, Diagnózis, Gyor, Magyarországi, Csecsemő, Szakellátás, Sopro, Izület, Kezdőlap, Epe, Lágyrész, 4D Uh, 4D Ultrahang Rendelő, Gyermekultrahang, Carotis, Gyor4dultrahang, Www 4Dultrahanggyőr.Hu, Kpomárom, Ultrahangdiagnosztika Győrben, Győri4dultrahang, Bemtéri 4D Ultrahangrendelő, Szakorvosgyőr, Szakrendelők, Szent György Egészségcentrum, 4Dultrahanggyor, Ultrahang4dgyőr, Uh vizsgálat, 4D Ultrahang Szakrendelő, 4Dultrahang Szakrendelés, 4Dultrahanrendelő Győrben, Mellultrahanggyőrben, Felnőttultrahang, 4D Ultrahang Szent György Egészségcentrum, György Ultrahang, Prosztata Szűrés

A 4d Ultrahang Rendelő György Kft. cég a következő kategóriákban szerepel:

Gazdasági információk

Adószám
14429682-2-08
Cégalapítás dátuma
2000

Kapcsolattartó személyek

István Löndör - Beszerzés

Telefon:
20-9227247

  Vélemények

  Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: 4d Ultrahang Rendelő György Kft.

  Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


  Termékek

  BABAMOZI,MAGZATI ULTRAHANG, 4D BABAMOZI,MAGZATI ULTRAHNG VIZSGÁLATON 30 PERCES DVD FELVÉTELLEL ÖRÖKITJÜK MEG A KIS JÖVEVEÉNYT!A CSALÁDTAGOKNAK IS BIZTOSÍTUN HELYET A MOZIZÁSHOZ!!! DVD ÉS FOTÓT IS MI ADUNK!!

  Hasonló cégek a közelben

  1. Babits Mihály Utca 38/C
   9024  Győr
  2. Vasvári Pál Utca 2
   9023  Győr
  3. Szabadrév U. 11
   9026  Győr
  4. Szent István Király út 104.
   9200  Mosonmagyaróvár
  5. Szent István Király út 123.
   9200  Mosonmagyaróvár