Ablakszerker Kft., Székesfehérvár

Cégnév:
Ablakszerker Kft.
Cím:
Sóstói ipari Park;Amerikai Fasor 11
Irányítószám/Település:
8000 Székesfehérvár
Megye:
Fejér
Telefon:
(22) 507 522
Telefon:
(88) 787 918
Mobile:
(30) 315 5785
Fax:
(22) 507 523
Weboldal:
Email:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt | Módosítás | Hibás adat

Weboldal

Leírás

Az Ablakszerker Kft 1999. óta foglalkozik műanyag nyílászárók gyártásával.

Képek hozzáadása

Cégleírás
A 2003. évben vásárolt új gépekkel kiváló minőségben állítjuk elő termékeinket. Termékeink: bejárati ajtók, erkélyajtók, ablakok, kiegészítő termékek (külső-belső párkányok, redőnyök, szúnyoghálók) Az ablakok lehetnek: nyíló, bukó-nyíló, bukó, egyszárnyas és kétszárnyas kivitelűek. Az erkélyajtók lehetnek nyílók, bukó-nyílók, toló-bukó kivitelűek.
Formák: négyszög, háromszög, egyéb alakos nyílászárók. Profilok: Gealan német 3 és 6 kamrás profilrendszer. Szolgáltatásaink: előzetes felmérés, szaktanácsadás, árajánlat készítés, méretre gyártás, bontás, beépítés, szegélyezés, a nálunk vásárolt redőnyök, szúnyoghálók beépítése, külső-belső párkányok készítése.
Vállaljuk családi házak, panel lakások, társasházak, ipari csarnokok nyílászáróinak: - méretre gyártását, - bontását, beépítését, szegélyezését, - redőnyök, szúnyoghálók beépítését, - külső-belső párkányok készítését. Különböző redőnyök közül választhatnak: külső tokos, rejtett tokos, belső tokos, műanyag lamellás, alumínium lamellás.

Kulcsszavak:

Nyílászáró, Árnyékolástechnika, Ajtó, Ablak, Garázskapu, Redőny, Kapu, Beltéri Ajtó, Télikert, Fa Ablak, Műanyag Nyílászárók, Szúnyoghálók, Kapuautomatika, Bejárati Nyílászáró Beépítés

A Ablakszerker Kft. cég a következő kategóriákban szerepel:

Vélemények

Zsanett Dömötör Kovácsné
1 Csillagok

nyílászáró problémáink-észrevételeink!

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Nagyon csalódott vagyok, hogy életünkben végre eljutottunk arra a pontjára, hogy családi házat vehettünk és azt gondoltam, hogy a legjobb választás lesz majd a műanyag nyílászáró, megjegyzem 4 évig nyílászáró szaküzletben dolgoztam,emiatt némi tapasztalatom is van, (lehet ez a probléma!)de én még ilyen rosszul összerakott nyílászárókat soha életemben nem láttam, mint amilyent ettől a cégtől sikerült megrendelnünk! A hegesztések, összeillesztések, a tömítőgumik, a külső szín fólia egyszerűen katasztrófa!! Elkeserítő, hogy milliókat kiad az ember, megbízva a minőségben, és azt kell tapasztalni, hogy az alap minőséget sem érik el!! Minden pillanatban ha az ablakainkra nézek, összeszorul a gyomrom, hogy ennyi pénzt kidobtunk az "ablakon"!!! Nagyon bánom, hogy hagytam magam rábeszélni az ABLAKSZERKER Kft.-által gyártott nyílászárókra, soha többet nem tenném és mindenkit lebeszélnék róla!!!

Írjon véleményt a(z) Ablakszerker Kft. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben

 1. Parajdi Út. 5.
  8000  Székesfehérvár
 2. Zsombolyai U. 28.
  8151  Szabadbattyán
 3. Zsombolyai U. 28.
  8000  Székesfehérvár
 4. Sárkeresztúri út 145
  8000  Székesfehérvár
 5. Határ út 62.
  8000  Székesfehérvár
 6. Kolozsvári 71.
  8000  Székesfehérvár