Ablakszerker Kft., Székesfehérvár

1 Vélemény
Ablakszerker Kft.
Sóstói Ipari Park;Amerikai Fasor 11
8000 Székesfehérvár
Fejér
(22) 507 522
(88) 787 918
(30) 315 5785
(22) 507 523
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

Ablakszerker Kft. honlapja

Az Ablakszerker Kft 1999. óta foglalkozik műanyag nyílászárók gyártásával.

 1. About
 2. Contact
 3. Gyik
 4. Intézmények
 5. Jobs
 6. Katalógusok
 7. Products
 8. Referenciák

Cégleírás
A 2003. évben vásárolt új gépekkel kiváló minőségben állítjuk elő termékeinket. Termékeink: bejárati ajtók, erkélyajtók, ablakok, kiegészítő termékek (külső-belső párkányok, redőnyök, szúnyoghálók) Az ablakok lehetnek: nyíló, bukó-nyíló, bukó, egyszárnyas és kétszárnyas kivitelűek. Az erkélyajtók lehetnek nyílók, bukó-nyílók, toló-bukó kivitelűek.
Formák: négyszög, háromszög, egyéb alakos nyílászárók. Profilok: Gealan német 3 és 6 kamrás profilrendszer. Szolgáltatásaink: előzetes felmérés, szaktanácsadás, árajánlat készítés, méretre gyártás, bontás, beépítés, szegélyezés, a nálunk vásárolt redőnyök, szúnyoghálók beépítése, külső-belső párkányok készítése.
Vállaljuk családi házak, panel lakások, társasházak, ipari csarnokok nyílászáróinak: - méretre gyártását, - bontását, beépítését, szegélyezését, - redőnyök, szúnyoghálók beépítését, - külső-belső párkányok készítését. Különböző redőnyök közül választhatnak: külső tokos, rejtett tokos, belső tokos, műanyag lamellás, alumínium lamellás.
Kulcsszavak:
Nyílászáró, Árnyékolástechnika, Ajtó, Ablak, Garázskapu, Redőny, Beltéri Ajtó, Fa Ablak, Műanyag Nyílászárók, Szúnyoghálók, Kapuautomatika, Kapu, Télikert, Bejárati Nyílászáró Beépítés
Ablakszerker Kft. a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Zsanett Dömötör Kovácsné
nyílászáró problémáink-észrevételeink!

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Nagyon csalódott vagyok, hogy életünkben végre eljutottunk arra a pontjára, hogy családi házat vehettünk és azt gondoltam, hogy a legjobb választás lesz majd a műanyag nyílászáró, megjegyzem 4 évig nyílászáró szaküzletben dolgoztam,emiatt némi tapasztalatom is van, (lehet ez a probléma!)de én még ilyen rosszul összerakott nyílászárókat soha életemben nem láttam, mint amilyent ettől a cégtől sikerült megrendelnünk! A hegesztések, összeillesztések, a tömítőgumik, a külső szín fólia egyszerűen katasztrófa!! Elkeserítő, hogy milliókat kiad az ember, megbízva a minőségben, és azt kell tapasztalni, hogy az alap minőséget sem érik el!! Minden pillanatban ha az ablakainkra nézek, összeszorul a gyomrom, hogy ennyi pénzt kidobtunk az "ablakon"!!! Nagyon bánom, hogy hagytam magam rábeszélni az ABLAKSZERKER Kft.-által gyártott nyílászárókra, soha többet nem tenném és mindenkit lebeszélnék róla!!!

Írjon véleményt a(z) Ablakszerker Kft. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Hasonló cégek a közelben

 1. Parajdi Út. 5.
  8000  Székesfehérvár
 2. Zsombolyai U. 28.
  8151  Szabadbattyán
 3. ZSOMBOLYAI U. 28.
  8000  Székesfehérvár
 4. Határ Út 62.
  8000  Székesfehérvár
 5. Börgöndi U. 2-4
  8000  Székesfehérvár
 6. Szárcsa U. 13.
  8000  Székesfehérvár
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete