Adeo 2000 Esküvői És Alkalmiruhák, Budapest

Cím:
Báthory L.U. 48/A
Irányítószám/Település:
1029 Budapest - II. kerület
Telefon:
0612757110
Fax:
0613987108
Weboldal:
E-mail:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Leírás

Az ADEO 2OOO Kft, az esküvői és ünnepi ruhák fellegvára, és nagykereskedés. Az ADEO 2OOO Kft, az esküvői és ünnepi ruhák fellegvára, és nagykereskedés, ez évben ünnepli 10. éves születésnapját (a jubileum évében november 1.-től március 1.-ig speciális születésnapi kedvezmények). A dinamikusan fejlődő családi vállalkozást ma már mindenki úgy ismeri a szakmában, mint az angol ruhák specialistája.

Cégleírás
A vásárlok a brit szigetország csodálatos ruhakreációit vásárolhatják meg, illetve kölcsönözhetik a cég Budapest, II. kerületi, exklusív szalonjában. A kezdetben csupán 2 céget képviselő vállalkozás, ma már öt nagy angol márka magyarországi vezérképviseletét látja el, és emellett az amerikai Mon Cheri cég esküvői és báli ruháinak kizárólagos hazai forgalmazója. Angol elegancia és dizájn, különleges kosztümök, lélegzetelállító kalapok, mesés és szexi báli ruhák, és egy kimeríthetetlen választék a szebbnél szebb esküvői ruhákból és cipőkből, ez az, ami Önre az ADEO 2OOO hűvösvölgyi elegáns szalonjában vár.
Ha eddig még Ön nem ismerte volna, most megtekintheti itt Budapesten is az olyan nagyobb neves angol márkákat, mint a Romantica of Devon, az Eternity Bride, Dinasty, Alan Hannah vagy a neves esküvői cipőgyár, a Maedows Shoes. És természetesen az esküvői cipők mellett Ön megvásárolhatja a kiválasztott ruha mellé rögtön az összes kiegészítőt, és ez évtől már a ruha alá illő speciális mídert is. A gyönyörű környezetben található, mintegy 3oo négyzetméteren elterülő, és mintegy fellegvárnak is beillő szalonban, mialatt a hölgyek próbálnak, az urak, vagy akár az egész család, teljes kényelemben, egy kávé mellett figyelheti az eseményeket.
A szalon az 56-os busszal, vagy 56-os villamossal (a végállomásig) és egy kis sétával, kényelmesen megközelíthető. Autóval mintegy 3o perc alatt elérhető a szalon a városból, és az ingyenes parkolás sem probléma, hisz azt az ADEO 2OOO az üzlet előtt biztosítja vásárlóinak. Ha Ön, egy különleges alkalomra, valami különlegeset szeretne, látogasson el szalonunkba.
Idegen nyelvű leírás
The showroom is easily accessible with the No 56 bus or tram. The shop can be reached comfortably and quickly with a 5-minute walk from the last bus stop. By car the journey takes approximately 20 minutes from the city centre. Parking spaces are available free of charge right in front of the showroom. If you are looking for something really special for any occasion than come and see us at ADEO 2000''s showroom.

Vélemények

Gados Pálné
5 Csillagok

keresés

2010. március 10.

sajnos én idősebb és moletteb vagyok a fenn lévő hölgyeknél, szeretném ha méretre lenne nekünk is választékuk.
Címkék: ## alkalmi# koktélruhaErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Stellaj
3 Csillagok

Adeo 2000

, 2007. december 20.

Az Adeo 2000-et az esküvőmre készülve kerestem fel. Hűvösvölgyi boltjuk egy kiscit eldugott helyen van, de megérte kilátogatni. A ruhák pompásak, a színskála egészét felvonultatják, és minden ruhához vállalják a megfelelő színű selyemcipő festését. Sajnos számomra az árak kissé magasak voltak.
Címkék: ## ruha# adeo# alkalmiErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Adeo 2000 Esküvői És Alkalmiruhák részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben

 1. 1184. Budapest, Üllői út .368.
  1184  Budapest

 2. Távolság: 2.44 km
  Adatok
  Kakastó Utca 51.
  1204  Budapest
 3. Üllői 680
  1181  Budapest
 4. Harmat U. 92/C.
  1104  Budapest
 5. Óhegy Utca 3
  1103  Budapest
 6. Óhegy U 3
  1103  Budapest