Adeo 2000 Esküvői És Alkalmiruhák, Budapest

2 Vélemények
Adeo 2000 Esküvői És Alkalmiruhák
Báthory L.U. 48/A
1029 Budapest - II. kerület
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

Adeo 2000 Esküvői És Alkalmiruhák honlapja

Az ADEO 2OOO Kft, az esküvői és ünnepi ruhák fellegvára, és nagykereskedés. Az ADEO 2OOO Kft, az esküvői és ünnepi ruhák fellegvára, és nagykereskedés, ez évben ünnepli 10. éves születésnapját (a jubileum évében november 1.-től március 1.-ig speciális születésnapi kedvezmények). A dinamikusan fejlődő családi vállalkozást ma már mindenki úgy ismeri a szakmában, mint az angol ruhák specialistája.


Cégleírás
A vásárlok a brit szigetország csodálatos ruhakreációit vásárolhatják meg, illetve kölcsönözhetik a cég Budapest, II. kerületi, exklusív szalonjában. A kezdetben csupán 2 céget képviselő vállalkozás, ma már öt nagy angol márka magyarországi vezérképviseletét látja el, és emellett az amerikai Mon Cheri cég esküvői és báli ruháinak kizárólagos hazai forgalmazója. Angol elegancia és dizájn, különleges kosztümök, lélegzetelállító kalapok, mesés és szexi báli ruhák, és egy kimeríthetetlen választék a szebbnél szebb esküvői ruhákból és cipőkből, ez az, ami Önre az ADEO 2OOO hűvösvölgyi elegáns szalonjában vár.
Ha eddig még Ön nem ismerte volna, most megtekintheti itt Budapesten is az olyan nagyobb neves angol márkákat, mint a Romantica of Devon, az Eternity Bride, Dinasty, Alan Hannah vagy a neves esküvői cipőgyár, a Maedows Shoes. És természetesen az esküvői cipők mellett Ön megvásárolhatja a kiválasztott ruha mellé rögtön az összes kiegészítőt, és ez évtől már a ruha alá illő speciális mídert is. A gyönyörű környezetben található, mintegy 3oo négyzetméteren elterülő, és mintegy fellegvárnak is beillő szalonban, mialatt a hölgyek próbálnak, az urak, vagy akár az egész család, teljes kényelemben, egy kávé mellett figyelheti az eseményeket.
A szalon az 56-os busszal, vagy 56-os villamossal (a végállomásig) és egy kis sétával, kényelmesen megközelíthető. Autóval mintegy 3o perc alatt elérhető a szalon a városból, és az ingyenes parkolás sem probléma, hisz azt az ADEO 2OOO az üzlet előtt biztosítja vásárlóinak. Ha Ön, egy különleges alkalomra, valami különlegeset szeretne, látogasson el szalonunkba.
Idegen nyelvű leírás
The showroom is easily accessible with the No 56 bus or tram. The shop can be reached comfortably and quickly with a 5-minute walk from the last bus stop. By car the journey takes approximately 20 minutes from the city centre. Parking spaces are available free of charge right in front of the showroom. If you are looking for something really special for any occasion than come and see us at ADEO 2000''s showroom.
Kulcsszavak:
Ruhakölcsönző, Ruházat, Ruha, Cipő, Fehérnemű, Ruhaipar, Kiegészítő, Kellék, Esküvői Ruha, Kalap, Esküvői, Kosztüm, Menyasszony, Alkalmi, Koszorúslány Ruha, Fátyol, Menyasszonyi, Esküvői Ruhakölcsönző, Menyecske, Bali, Ünnepi, Menyasszonyi Ruha Kölcsönző, Ruha kölcsönzés, Báli Cipő
Adeo 2000 Esküvői És Alkalmiruhák a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Gados Pálné
keresés

több, mint 6 hónappal ezelőtt

sajnos én idősebb és moletteb vagyok a fenn lévő hölgyeknél, szeretném ha méretre lenne nekünk is választékuk.

Stellaj
Adeo 2000

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Az Adeo 2000-et az esküvőmre készülve kerestem fel. Hűvösvölgyi boltjuk egy kiscit eldugott helyen van, de megérte kilátogatni. A ruhák pompásak, a színskála egészét felvonultatják, és minden ruhához vállalják a megfelelő színű selyemcipő festését. Sajnos számomra az árak kissé magasak voltak.

Írjon véleményt a(z) Adeo 2000 Esküvői És Alkalmiruhák részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Készítsd el honlapodat
Technikai ismeretek nélkül
30 napos ingyenes próbaverzió

Hasonló cégek a közelben

 1. Üllői Út 368
  1184  Budapest
 2. Kakastó Utca 51.
  1204  Budapest
 3. HARMAT U. 92/C.
  1104  Budapest
 4. ÓHEGY UTCA 3
  1103  Budapest
 5. Óhegy U 3
  1103  Budapest
 6. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete