Agria Human Kft., Eger

Cím:
Mecset U. 6.
Irányítószám/Település:
3300 Eger
Megye:
Heves
Telefon:
(36) 510 600
Telefon:
(36) 510 602
Mobile:
(30) 431 0180
Fax:
(36) 518 012
Weboldal:
E-mail:
Üzenet küldése
Frissítve egy hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Leírás

Elsődleges célunk, hogy elősegítsük a megváltozott munkaképességű emberek visszatérését a munkába, megadva ezzel számukra a hasznos és termékeny életvitel lehetőségét.

Cégleírás
Az Agria Humán Szolgáltató Kft.-t a megváltozott munkaképességű emberek foglalkoztatására 1993-ban Eger város Önkormányzata alakította. Az eltelt több mint 10 év alatt a foglalkoztatottak száma már a 800 főt is meghaladja, jelentősen bővült eszközállományunk és több új telephelyet létesítettünk. Az Agria Humán Kft. célkitűzése azonban nem változott az alapítás óta. Legfontosabb feladatunknak az egészségkárosodott emberek csökkentett munkaidőben és a számukra kialakított speciális körülmények közötti munkavégzését tartjuk., Társaságunk fő tevékenységei között a papír és nyomdaipar, textil és konfekció áruk varrása valamint dísz és ajándéktárgy készítése szerepel. Jelentős beruházással - gép és eszközök beszerzésével- nagyobb szakmai háttérrel vállalunk a jövőben ezen a területen munkát: kiadványok, szórólapok, naptárak, tasakok, füzetek stb. készítését.
Saját kiadásban új könyvet jelentettünk meg Séták Egerben és környékén címmel. Üzleteinket a megyeszékhely több pontján is megtalálja, az idegenforgalmi szezonban a Dobó téren, a Mecsetnél és a várban utcai árusainkkal is találkozhatnak., A társaság több kereskedelmi egységgel rendelkezik. Ezek feladata termékeink megismertetése a vásárlókkal. A bolti értékesítésen túl telephelyeinken történő értékesítés is folyik. Kis Dobó téri üzletünk felsőruházati, konfekcionális valamint méteráru értékesítést végez. Az Állomás téren papír irodaszer - nyomtatvány forgalmazását végezzük.
Remenyik utcai táblaboltunk a szabványos munka és tűzvédelmi, valamint egyedi megrendelésű táblák árusításával foglalkozik. Vidéki telephelyeink közül a szolnoki boltunk szintén hasonló feladatokat lát el. Állandó jelleggel működő üzleteinken túl Eger több frekventált helyén folytatunk szezonális értékesítést. Az Állomás téren papír ? irodaszer - nyomtatvány forgalmazását végezzük. Remenyik utcai táblaboltunk a szabványos munka és tűzvédelmi, valamint egyedi megrendelésű táblák árusításával foglalkozik.

Vélemények

Széles Ákos
5 Csillagok

Foglalkoztatás

, 2009. december 10.

Nagyon sok mozgássérült,és rokkant embernek ad munkát,és lehetőséget.

Írjon véleményt a(z) Agria Human Kft. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben

 1. Hadnagy út 17.
  3300  Eger

 2. Távolság: 2.77 km
  Adatok
  Liszt Ferenc út 19.
  3300  Eger

 3. Távolság: 11.85 km
  Adatok
  Alkotmány út 86.
  3412  Bogács

 4. Távolság: 31.55 km
  Adatok Prices
  Szikla út 22
  3535  Miskolc