Agria Human Kft., Eger

1 Vélemény
Agria Human Kft.
Mecset U. 6.
3300 Eger
Heves
(36) 510 600
(36) 510 602
(30) 431 0180
(36) 518 012
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

Agria Human Kft. honlapja

Elsődleges célunk, hogy elősegítsük a megváltozott munkaképességű emberek visszatérését a munkába, megadva ezzel számukra a hasznos és termékeny életvitel lehetőségét.

 1. About
 2. Takarítás

Cégleírás
Az Agria Humán Szolgáltató Kft.-t a megváltozott munkaképességű emberek foglalkoztatására 1993-ban Eger város Önkormányzata alakította. Az eltelt több mint 10 év alatt a foglalkoztatottak száma már a 800 főt is meghaladja, jelentősen bővült eszközállományunk és több új telephelyet létesítettünk. Az Agria Humán Kft. célkitűzése azonban nem változott az alapítás óta. Legfontosabb feladatunknak az egészségkárosodott emberek csökkentett munkaidőben és a számukra kialakított speciális körülmények közötti munkavégzését tartjuk., Társaságunk fő tevékenységei között a papír és nyomdaipar, textil és konfekció áruk varrása valamint dísz és ajándéktárgy készítése szerepel. Jelentős beruházással - gép és eszközök beszerzésével- nagyobb szakmai háttérrel vállalunk a jövőben ezen a területen munkát: kiadványok, szórólapok, naptárak, tasakok, füzetek stb. készítését.
Saját kiadásban új könyvet jelentettünk meg Séták Egerben és környékén címmel. Üzleteinket a megyeszékhely több pontján is megtalálja, az idegenforgalmi szezonban a Dobó téren, a Mecsetnél és a várban utcai árusainkkal is találkozhatnak., A társaság több kereskedelmi egységgel rendelkezik. Ezek feladata termékeink megismertetése a vásárlókkal. A bolti értékesítésen túl telephelyeinken történő értékesítés is folyik. Kis Dobó téri üzletünk felsőruházati, konfekcionális valamint méteráru értékesítést végez. Az Állomás téren papír irodaszer - nyomtatvány forgalmazását végezzük.
Remenyik utcai táblaboltunk a szabványos munka és tűzvédelmi, valamint egyedi megrendelésű táblák árusításával foglalkozik. Vidéki telephelyeink közül a szolnoki boltunk szintén hasonló feladatokat lát el. Állandó jelleggel működő üzleteinken túl Eger több frekventált helyén folytatunk szezonális értékesítést. Az Állomás téren papír ? irodaszer - nyomtatvány forgalmazását végezzük. Remenyik utcai táblaboltunk a szabványos munka és tűzvédelmi, valamint egyedi megrendelésű táblák árusításával foglalkozik.
Kulcsszavak:
Varrás, Varroda, Ruha Varrás, Takarítás, Nyomda, Laminálás, Hímzés, Nyomdai szolgáltatás, Papíripar, Kézmuipar, Szelektív Hulladékgyűjtés, Zsugorfóliázás, Szelektív Hulladék, Ruhajavító, Gépi Kasírozás, Papírüzem
Agria Human Kft. a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Széles Ákos
Foglalkoztatás

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Nagyon sok mozgássérült,és rokkant embernek ad munkát,és lehetőséget.

Írjon véleményt a(z) Agria Human Kft. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Készítsd el honlapodat
Technikai ismeretek nélkül
30 napos ingyenes próbaverzió

Hasonló cégek a közelben

 1. Törvényház Utca 4. 111-es Bolt
  3300  Eger
 2. Lejtő utca 1.
  3300  Eger
 3. Hadnagy Út 17
  3300  Eger
 4. LISZT FERENC ÚT 19.
  3300  Eger
 5. Alkotmány Út 86.
  3412  Bogács
 6. Szikla út 22
  3535  Miskolc
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete