Agria Telecom Kft. - Vodafone Partner, Tiszaújváros

Cégnév:
Agria Telecom Kft. - Vodafone Partner
Cím:
Mátyás Király út 13.
Irányítószám/Település:
3580 Tiszaújváros
Megye:
Borsod-Abaúj-Zemplén
Mobile:
+36703180345
Weboldal:
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Leírás

A Vodafone Magyarország elindította 3G-szolgáltatásait. A Vodafone első magyarországi 3G-alkalmazása a szolgáltató új 3G-hálózatán biztosított gyors internetelérést a Vodafone Mobile Connect 3G-adatkártya segítségével. (maximális letöltési sebesség 384 kb/s, feltöltési sebesség 128 kb/s). A Vodafone Magyarország a szolgáltatás elindításakor Budapest belső kerületeiben biztosította a 3G-lefedettséget.
A Vodafone Magyarország négyéves főtámogatói szerződést írt alá a Magyar Vízilabda Szövetséggel, így a vállalat a női és férfi bajnokság névadó szponzora lett. Ezenkívül a Vodafone névadó szponzorrá vált az utánpótlás-nevelést támogató Sulipóló sorozatnál és a Budai Vasas Pólósuli Egyesületnél.

Képek hozzáadása

Cégleírás
Élesben demonstrálta csúcstechnológiájú megoldását, amelynek használatával az átlagos sebesség tízszeresével száguldhatnak az információs szupersztrádán a laptopos vagy okostelefonos internetezők. A P3 Communication felmérése szerint Magyarországon a három legfontosabb (fel- és letöltés, válaszidő) kategóriában a Vodafone adathálózata bizonyult a legjobbnak.
A Vodafone egyedi, innovatív üzleti alapú megoldásokkal csatlakozik főtámogatóként a Szigethez. Ennek értelmében a vállalat mobilpénztárca (mobil payment), mobil média és "gép-gép közötti" (machine to machine) megoldások sorával jelentkezik a fesztiválon. A Vodafone Sziget Iránytű, azaz a kiterjesztett valóságra épülő alkalmazás, a Percalapú Szigetjegy, valamint az sms-ben megvásárolható kávé is hozzájárult az együttműködés kiemelkedő sikeréhez.

Kulcsszavak:

Telekom

A Agria Telecom Kft. - Vodafone Partner cég a következő kategóriákban szerepel:

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Agria Telecom Kft. - Vodafone Partner

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Üzletek a közelben

 1. Örösi út 1/A.
  3580  Tiszaújváros
 2. Örösi Utca 1
  3580  Tiszaújváros
 3. Széchenyi Utca 83
  3530  Miskolc
 4. Pesti út 9.
  3516  Miskolc
 5. József Attila Utca 87
  3525  Miskolc