Aikawa Hungária Elektronikai Kft., Dunaújváros

1 Vélemény
Aikawa Hungária Elektronikai Kft.
Magyar út 110
2400 Dunaújváros
Fejér
(25) 555 000
(25) 555 010
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Gazdasági információk

Adószám
11766979-2-07
TEÁOR kód
3162 - Máshova nem sorolt, egyéb villamos termék gyártása

Leírás

Üzemeinkben zömmel autó-audióberendezések fém és műanyag alkatrészeit gyártjuk, melyeket főleg saját készítésű progresszív présszerszámokkal préselünk vagy fröccsöntünk. Ezen alkatrészeket igény szerint tovább munkáljuk, pl. menetet fúrunk, szegecseljük, és komplex mechanikai szerelést is végzünk. (CD kiadó mechanikák, és hasonlók.) Egyéb alkatrészeket is gyártunk az autóipar számára, különböző rögzítő elemeket, illetve kisebb mértékben nem autóipari elemeket is, mint pl.
márkás klíma berendezések fém és műanyag alkatrészei. Vevőinknek körülbelül 500 különböző terméket szállítunk havi-, heti-, vagy napi rendszerességgel. Minőségbiztosítási rendszereink garantálják a termékeink és üzletvitelünk minőségét, hosszú távon is.
Célunk, hogy a selejtképződést magakadályozzuk már a legelső lépésnél, azaz a gyártásnál. Ezért korszerű mérőberendezéseket használunk a gyártási műveletek ellenőrzéséhez.

 1. About
 2. Contact
 3. Impressum
 4. Jobs
 5. Jogi Nyilatkozat
 6. Logisztika
 7. Sajtószoba
 8. Videók

Cégleírás
Szerszámkészítőink nagy tapasztalatokkal rendelkeznek a szerszámok karbantartásában, újak gyártásában. Erőforrásaink lehetővé teszik a legnagyobb projektek kivitelezését, rövid határidővel. Ebben az Aikawa csoport többi tagjának támogatására is számíthatunk, erőink összeadódnak. Rendelkezünk minden szerszámkészítéshez szükséges eszközzel, géppel, 3D-s tervezőszoftverrel. A munkadarabok precíziós megmunkálását vállalni tudjuk a legkisebb méretektől egészen a 7000 x 3000 mm mérettartományig.
Az alkatrészek méretpontosságát érintős, lézeres és optikás (képfeldolgozás) elvén működő 3D-s mérő-berendezéseink segítségével ellenőrizzük. Présüzemünkben 22 darab présgép működik, a kisebb 45 t-ástól a legnagyobb 250 t-ásokig. Jelentős szabad kapacitással rendelkezünk, ezért érdekeltek vagyunk termékpalettánk bővítésében. Műanyag fröccsöntő üzemünkben 7 darab gépünk üzemel.
Összeszerelő üzemünkben másodlagos megmunkálási műveleteket végzünk, mint pl. a fémből préselt termékekbe meneteket formázunk, más alkatrészekkel szegecseljük vagy összeszereljük. Itt végezzük a termékek sorjátlanítását is, vagy mosását. Saját fejlesztésű befogóinknak és gépeinknek köszönhetően lehetséges az egyidejű menetformázás több irányból, ezzel növelve költség hatékonyságunkat, ami végső soron partnereinknek is megtakarítást hoz.
Kulcsszavak:
Elektronika, Finommechanika, Műanyag, Eszköz, Suzuki, Honda, Technológia, Skoda, Renault, Audi, Toyota, Bmw, Tervező, Volvo, Préselés, Hungária, Jaguar, Porsche, Chrysler, Mercedes Benz, Késztermék, Korszerű, Szegecselés, Menetfúrás, Félkész, Term, Megrendelok, Muanyag-Fröccsönto, Aikawa, Préselési Technológia
Termékek
Autóhifi
Aikawa Hungária Elektronikai Kft. a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Makrai István

Hifi alkatrész

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Dunaújváros ipari parkjában található létesítmény. Hifi és egyéb elektronikai berendezések fém alkatrész gyára. Gyártósorán több féle alkatrész készíthető a legkisebb szegecstől egészen a oldal vagy hátlemez préseléséig. Helyszíni minőség-ellenőrzés. Japán cég lévén tiszta rendezett gyárterület. Szeparált részlegek (összeszerelő, préselő és ellenőrző) és mindig patyolat tiszta műveleti terep. A városból helyijáratos busz jár ki.

Írjon véleményt a(z) Aikawa Hungária Elektronikai Kft. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
CYLEX Árajánlatkérések

Hasonló cégek a közelben

 1. Temető U. 33/A
  2400  Dunaújváros
 2. Dózsa György út 42
  2400  Dunaújváros
 3. Aranyvölgyi út 6.
  2400  Dunaújváros
 4. Lajos Király Körút 2-4
  2400  Dunaújváros
 5. Keszeg Sor 101.
  2300  Ráckeve
 6. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete