Airport Modellbolt, Győr

Cím:
Újvilág Utca. 8.
Irányítószám/Település:
9028 Győr
Megye:
Győr-Moson-Sopron
Telefon:
(96) 419 284
Weboldal:
Email:
Üzenet küldése
Frissítve több mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Leírás

A modellbolt tulajdonosa és vezetője TÓTH GÁBOR, aki a modellezéssel, építéssel már gyerekkora óta foglalkozik. Először az MHSZ köreiben szabadonrepülő A/1 és A/2-es kategóriájú gépekkel repült és versenyzett a GYŐRI MODELLEZŐ KLUB keretein belül, ahol számos érmet szerzett csapattársaival együtt a KLUB részére.

Cégleírás
A technika fejlődésével elkezdődött az RC-azaz rádiótávirányitásos modellek kora és ma már szinte csak ezzel a kategóriával foglalkozunk. Üzletünkben főleg a HITEC távirányítók és szervók valamint a JETI cég elektronikái és a BLACK HORSE cég kiváló minőségű repülőgépei, valamint RAPTOR és HIROBO helikoptermodellek találhatók meg, de rendelésre más típusokat is beszerzünk. A bolt fő tevékenységi köre az RC-repülők és helikopterek világa, amiben elöljárók vagyunk a régió területén, de természetesen ki tudjuk elégíteni az autósok és hajósok, valamint a vasútmodellezők kívánságait is. Aki építeni szeretné a modelljét az is talál nálunk hozzá jó minőségű balsa, fenyő, rétegelt lemezt és kiváló ragasztót is. A modellbolt tulajdonosa és vezetője Tóth Gábor, aki a modellezéssel, építéssel már gyerekkora óta foglalkozik.
Elösször az MHSZ köreiben szabadonrepülő A/1 és A/2-es kategóriájú gépekkel repült és versenyzett a Győri Modellező Klub keretein belül, ahol számos érmet szerzett csapattársaival együtt. A technika fejlődésével elkezdődött a rádiótávirányitásos modellek kora, és ma már szinte csak ezzel a kategóriával foglalkozunk. A bolt fő tevékenységi köre az RC-repülők és helikopterek világa, amiben elöljárók vagyunk a régió területén, de természetesen ki tudjuk elégíteni az autósok és hajósok, valamint a vasútmodellezők kívánságait is. Aki építeni szeretné a modelljét az megtalálja hozzá a jó minőségű balsa, fenyő, rétegelt lemezt alapanyagokat, kiváló ragasztókat, bevonófóliákat, és minden egyéb alkatrészet amire az építésnél szüksége lehet.
Igény szerint vállalunk repülésoktatást élesben és szimulátoron is! A nálunk vásárolt modelleket kérésre berepülve, beállitva adjuk át a vásárlónak. Vállaljuk még különbözo modellek összeépítését és javítását is magas technikai szinvonalon. Nyitvatartási idő: Hétfő-Péntek: 10:00-18:00 Szombat: 9:00-13:00 Ebédidő: 12:30-13:30

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Airport Modellbolt

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!