AIRPORT modellbolt, Győr

AIRPORT modellbolt
Újvilág Utca 8.
9022 Győr
Győr-Moson-Sopron

Gazdasági információk

Cégnév
RC Radio Control Toys Kft.

Leírás

AIRPORT modellbolt honlapja

A modellbolt tulajdonosa és vezetője TÓTH GÁBOR, aki a modellezéssel, építéssel már gyerekkora óta foglalkozik. Először az MHSZ köreiben szabadonrepülő A/1 és A/2-es kategóriájú gépekkel repült és versenyzett a GYŐRI MODELLEZŐ KLUB keretein belül, ahol számos érmet szerzett csapattársaival együtt a KLUB részére.


Cégleírás
A technika fejlődésével elkezdődött az RC-azaz rádiótávirányitásos modellek kora és ma már szinte csak ezzel a kategóriával foglalkozunk. Üzletünkben főleg a HITEC távirányítók és szervók valamint a JETI cég elektronikái és a BLACK HORSE cég kiváló minőségű repülőgépei, valamint RAPTOR és HIROBO helikoptermodellek találhatók meg, de rendelésre más típusokat is beszerzünk. A bolt fő tevékenységi köre az RC-repülők és helikopterek világa, amiben elöljárók vagyunk a régió területén, de természetesen ki tudjuk elégíteni az autósok és hajósok, valamint a vasútmodellezők kívánságait is. Aki építeni szeretné a modelljét az is talál nálunk hozzá jó minőségű balsa, fenyő, rétegelt lemezt és kiváló ragasztót is. A modellbolt tulajdonosa és vezetője Tóth Gábor, aki a modellezéssel, építéssel már gyerekkora óta foglalkozik.
Elösször az MHSZ köreiben szabadonrepülő A/1 és A/2-es kategóriájú gépekkel repült és versenyzett a Győri Modellező Klub keretein belül, ahol számos érmet szerzett csapattársaival együtt. A technika fejlődésével elkezdődött a rádiótávirányitásos modellek kora, és ma már szinte csak ezzel a kategóriával foglalkozunk. A bolt fő tevékenységi köre az RC-repülők és helikopterek világa, amiben elöljárók vagyunk a régió területén, de természetesen ki tudjuk elégíteni az autósok és hajósok, valamint a vasútmodellezők kívánságait is. Aki építeni szeretné a modelljét az megtalálja hozzá a jó minőségű balsa, fenyő, rétegelt lemezt alapanyagokat, kiváló ragasztókat, bevonófóliákat, és minden egyéb alkatrészet amire az építésnél szüksége lehet.
Igény szerint vállalunk repülésoktatást élesben és szimulátoron is! A nálunk vásárolt modelleket kérésre berepülve, beállitva adjuk át a vásárlónak. Vállaljuk még különbözo modellek összeépítését és javítását is magas technikai szinvonalon.
Kulcsszavak:
Sport, Játék, Autók, Haj, Hobby, Modellezés, Makett, Helikopter, Távirányítók, Vasútmodell, Rc Modell, Repülogépek, Italeri Makettek, Elektromos tartozékok, Herpa Miniatür Modellek, Trumpeter Makettek, Tank Modellek, Használt Modellek
Képek hozzáadása

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: AIRPORT modellbolt

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!