AKKU 96 KFT., Debrecen

Cégnév:
AKKU 96 KFT.
Cím:
Széchenyi U. 109/B
Irányítószám/Település:
4031 Debrecen
Megye:
Hajdú-Bihar
Telefon:
(52) 343 633
Mobile:
(30) 332 2226
Fax:
(52) 531 694
Weboldal:
Email:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Leírás

Velünk biztosan beindulsz!

Képek hozzáadása

Cégleírás
Első cégünket 1991-ben alapítottuk, mely betéti társaságként működött, fő profilja az akkumulátor kereskedelem volt. 1996. január 1-től gazdasági eredményünknek és a piacon elért térnyereségünknek köszönhetően lehetővé vált, hogy törzstőkeemelést hajtsunk végre és társasági formát változtassunk. Akkumulátor értékesítésében Hajdú-Bihar megyében valamint Szabolcs-Szatmár-Bereg, Borsod - Abaúj - Zemplén, és Jász-Nagykun Szolnok megyében jelentős piaci részesedéssel rendelkezünk, ami a saját kiskereskedelmi üzleteink által lebonyolított forgalomból adódik. Cégünk 2003 májusában vezette be a EN:ISO 9001:2000 Minőség irányítási rendszert.

Kulcsszavak:

Akkumulátor, Elem, Akku, Szárazelem, Akkumulátor és Szárazelem, Varta, Szünetmentes Áramforrás, Elemlámpa, Perion, Akkumulátor Töltő, Meghajtó Akkumulátor, Tehergépkocsi Akkumulátor, Motorkerékpár Akkumulátor, Topla, Zap, Sky, Tölthető, Videókamera Akkumulátor, Izzó, Szünetmentes Áramellátás, Szünetmentes Tápegység, Lámpa, Kft, Banner, Panasonic, Nyiregyhaza, Óraelem, Mobiltelefon Akkumulátor, Maxell, Kalkulátorelem, Tölthető Elem, Targonca Akkumulátortelep, Munkagép Akkumulátortelep, Személygépkocsi Akkumulátorok, Autóriasztó Elem, Black Flash

A AKKU 96 KFT. cég a következő kategóriákban szerepel:

Gazdasági információk

TEÁOR kód
4754 - Villamos háztartási készülék kiskereskedelme

Vélemények

Timi
5 Csillagok

Környezet barát cég!

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Mint nő nem nagyon értek az autókhoz,hát még az alkatrészekhez!De azt tudtam,hogy az autómmal valami nem jó.Nem indúlt el.Pont akkor mikor az ember siet-rohan, késésben van.Hívtam egy taxit és mentem dolgomra mérgesen. Másnap a szomszédom mondta, hogy látta a kinlódásom az ablakból. Panaszoltam neki,hogy nem indul és nem tudom mi lehet a baja.Rávágta "az AKSI".Mikor volt cserélve?Jó ég tudja!Az autó 6 éve van nállam,azóta biztos nem!Na az jó,vehetek akumlátort.Ő küldött el a Szoboszlói útra.Azt mondta,ez a cég profi.Elmendtem.Nagyon kedvesek voltak.Mivel nem tudtam hazavinni,az egyik fiatalember egy kis plusz kölcségért hazahozta és be is szerelte az autómba.A régit pedig elvitte,hogy ne dobjam el.Veszélyes hulladéknak minősül. Ez nekem mindent megért!! Nagyon rendes dolog volt töllük.Nem tudom,hogy-hogy oldottam volna meg,ha nem segít!
Címkék: ## akumlátorok
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) AKKU 96 KFT. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben

 1. Szoboszlói út 42-44. 2. Em. 3.
  4031  Debrecen
 2. Szoboszlói út 30-32.
  4031  Debrecen
 3. Legányi Utca 7.
  4031  Debrecen
 4. Széchenyi út 70.
  4031  Debrecen
 5. Zelemér Utca 1
  4031  Debrecen
 6. Egressy Béni Tér 15.
  4031  Debrecen