AKKU 96 KFT., Debrecen

1 Vélemény
AKKU 96 KFT.
Széchenyi U. 109/B
4031 Debrecen
Hajdú-Bihar
(52) 343 633
(30) 332 2226
(52) 531 694
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Gazdasági információk

TEÁOR kód
4754 - Villamos háztartási készülék kiskereskedelme

Leírás

Velünk biztosan beindulsz!

 1. Garancia
 2. Webshop

Cégleírás
Első cégünket 1991-ben alapítottuk, mely betéti társaságként működött, fő profilja az akkumulátor kereskedelem volt. 1996. január 1-től gazdasági eredményünknek és a piacon elért térnyereségünknek köszönhetően lehetővé vált, hogy törzstőkeemelést hajtsunk végre és társasági formát változtassunk. Akkumulátor értékesítésében Hajdú-Bihar megyében valamint Szabolcs-Szatmár-Bereg, Borsod - Abaúj - Zemplén, és Jász-Nagykun Szolnok megyében jelentős piaci részesedéssel rendelkezünk, ami a saját kiskereskedelmi üzleteink által lebonyolított forgalomból adódik. Cégünk 2003 májusában vezette be a EN:ISO 9001:2000 Minőség irányítási rendszert.
Kulcsszavak:
Akkumulátor, Akku, Szárazelem, Varta, Szünetmentes Tápegység, Szünetmentes Áramforrás, Szünetmentes Áramellátás, Akkumulátor Töltő, Lámpa, Kft, Banner, Panasonic, Izzó, Elem, Akkumulátor és Szárazelem, Nyiregyhaza, Elemlámpa, Perion, Óraelem, Mobiltelefon Akkumulátor, Meghajtó Akkumulátor, Tehergépkocsi Akkumulátor, Motorkerékpár Akkumulátor, Topla, Zap, Tölthető, Sky, Maxell, Autóriasztó Elem, Személygépkocsi Akkumulátorok, Munkagép Akkumulátortelep, Videókamera Akkumulátor, Targonca Akkumulátortelep, Tölthető Elem, Kalkulátorelem, Black Flash
AKKU 96 KFT. a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Timi

Környezet barát cég!

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Mint nő nem nagyon értek az autókhoz,hát még az alkatrészekhez!De azt tudtam,hogy az autómmal valami nem jó.Nem indúlt el.Pont akkor mikor az ember siet-rohan, késésben van.Hívtam egy taxit és mentem dolgomra mérgesen. Másnap a szomszédom mondta, hogy látta a kinlódásom az ablakból. Panaszoltam neki,hogy nem indul és nem tudom mi lehet a baja.Rávágta "az AKSI".Mikor volt cserélve?Jó ég tudja!Az autó 6 éve van nállam,azóta biztos nem!Na az jó,vehetek akumlátort.Ő küldött el a Szoboszlói útra.Azt mondta,ez a cég profi.Elmendtem.Nagyon kedvesek voltak.Mivel nem tudtam hazavinni,az egyik fiatalember egy kis plusz kölcségért hazahozta és be is szerelte az autómba.A régit pedig elvitte,hogy ne dobjam el.Veszélyes hulladéknak minősül. Ez nekem mindent megért!! Nagyon rendes dolog volt töllük.Nem tudom,hogy-hogy oldottam volna meg,ha nem segít!

Írjon véleményt a(z) AKKU 96 KFT. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Készítsd el honlapodat
Technikai ismeretek nélkül
30 napos ingyenes próbaverzió

Hasonló cégek a közelben

 1. Bajcsy-Ízsilinszky Endre Utca 63
  4025  Debrecen
 2. Debrecen
    Debrecen
 3. Orosz István U. 45.
  4271  Mikepércs
 4. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete