Aktív Kft., Baja

3 Vélemények
Aktív Kft.
Keleti Körút 47.
6500 Baja
Bács-Kiskun
(79) 521 130
(79) 521 191
(30) 608 4432
(79) 521 130
Frissítve egy hónappal ezelőtt

Leírás

Az Aktív Kft. fennállása óta folyamatosan növekvő árbevételével állandóan nyereséges működésével mára erős középvállalkozássá nőtte ki magát. Ma a megye egyik kiemelten adózó vállalkozása.
Az eddigi működés során felhalmozott eredmény a vállalkozás további fejlesztésére, bővítésére, valamint az eredménytartalék növelésére lett felhasználva. Célunk, hogy a potenciális megrendelők számára biztos megoldást nyújtsunk építési feladataink megoldásához.
Ez irányú törekvésünk sikerességét bizonyítja, hogy a Kft. folyamatos munkavégzése biztosított.


Kulcsszavak:
Építőipar, Generálkivitelezés, Mélyépítés, Építőipari Generálkivitelezés, Magas és Mélyépítés, Építészeti tervezés, Magasépítés, Útépítés, Kivitelezés, Tervezés, Felújítás, Építoipari tervezés és szervezés
Aktív Kft. a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Vélemény

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Ötcsillagos! Gyorsan és pontosan szállítanak!

kopri
Aktív

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Üdv! Az Aktívban ott megy a munka elég aktívan az biztos. Édesapám pár évvel ezelőtt ennél a cégnél dolgozott, elég sok jót mondott róla. A munkához a feltételeket mindig biztosították és a társaság is jóó volt, sőt még a vezetőségre sem volt panasza. Szerintem a mai világban ez is elég ritka. Fizetésben nem a legjobb de meglehet belőle élni amennyit kézhez adnak. Hát körülbelül ennyit tudok a cégről.

érdekes

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Üdvözlet! Tetszik,mert széleskörű a paletta: munka és munkagépek körében!!! Én igaz, hogy nő vagyok-de mint teherautóvezetőként is szemlélem honlapjukat.Sajnos mint nő nem igazán számít a vélemény,ez abból is látszik hogy jelenleg nincs munkahelyem {még a tapasztalat sem számít}főleg diszkrimináció miatt. Üdv.: niko.no.1

Írjon véleményt a(z) Aktív Kft. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Hasonló cégek a közelben

 1. Nagy I. Utca 32
  6500  Baja
 2. Nagy István Út 41
  6500  Baja
 3. Szegedi Út 121
  6500  Baja
 4. SZEGEDI ÚT 115
  6500  Baja
 5. Bokodi Út 64.
  6500  Baja
 6. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete