Aktív Kft., Baja

3 Vélemények
Aktív Kft.
Keleti Körút. 31
6500 Baja
Bács-Kiskun
(30) 685 7000
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

Az Aktív Kft. fennállása óta folyamatosan növekvő árbevételével állandóan nyereséges működésével mára erős középvállalkozássá nőtte ki magát. Ma a megye egyik kiemelten adózó vállalkozása.
Az eddigi működés során felhalmozott eredmény a vállalkozás további fejlesztésére, bővítésére, valamint az eredménytartalék növelésére lett felhasználva. Célunk, hogy a potenciális megrendelők számára biztos megoldást nyújtsunk építési feladataink megoldásához.
Ez irányú törekvésünk sikerességét bizonyítja, hogy a Kft. folyamatos munkavégzése biztosított.


Cégleírás
Az Aktív Ipari, Építőipari és Kereskedelmi Kft. a rendszerváltás idején 1990-ben, a Hosszúhegyi Mezőgazdasági Kombinát felszámolása során alakult meg. Alapító tagjai, dolgozói a Mezőgazdasági Kombinát építőipari, kivitelezői részlegének legjobb szakembereiből álltak össze. A vállalkozás röviddel megalakulása után teljes mértékben magyar magántulajdonba került. A Kft. fő profilja az építőipari, szakipari és épületgépészeti kivitelezés, valamint kohászati és épületgépészeti anyagok, szerszámok kereskedelme.
Társaságunk alapvetően a térségben adódó kivitelezési feladatok ellátásban vesz részt. Mélyépítési feladatok esetén vállalkozunk a nagyobb távolságokra található munkák elvégzésére is. Megrendelői körünk tág: önkormányzatok, magánvállalkozások, állami megrendelések és magánszemélyek. Vállalkozásunk megbízhatóságát, jó hírét jelzi, hogy számos visszatérő, állandó partnerünk mellett több új megrendelő is igényli szolgáltatásunkat. A Kft.
telephelyeit is a térségi ellátásban való, minél hatékonyabb részvétel szempontja szerint választotta ki (központi telephely, iroda: Hajós-Hild, egyéb telepek, kereskedelmi egységek: Baja, Bácsalmás, Kalocsa, Kiskőrös, Kiskunhalas). A társaság által foglalkoztatott létszám évek óta 100 fő körül alakul, az alkalmazottak szakmai összetétele olyan, hogy mérnökeink, technikusaink, szakmunkásaink alkalmasak a ma alkalmazott építési technológiák, anyagok jó minőségét adó alkalmazására, határidőben történő munka elvégzésére. Az állandó és jó minőség biztosítása érdekében alkalmazottaink különböző, folyamatos szakmai továbbképzéseken vesznek részt. Vállalkozásunk rendelkezik általános építés-szerelési és vagyonbiztosítással. Meggyőződésünk, hogy a jó munkavégzés alapfeltétele a megfelelő színvonalú gépi, technikai háttér.
Kulcsszavak:
Építőipar, Generálkivitelezés, Mélyépítés, Építőipari Generálkivitelezés, Magas és Mélyépítés, Építészeti tervezés, Magasépítés, Útépítés, Kivitelezés, Tervezés, Felújítás, Építoipari tervezés és szervezés
Aktív Kft. a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Albertné Erika

Vélemény

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Ötcsillagos! Gyorsan és pontosan szállítanak!

kopri

Aktív

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Üdv! Az Aktívban ott megy a munka elég aktívan az biztos. Édesapám pár évvel ezelőtt ennél a cégnél dolgozott, elég sok jót mondott róla. A munkához a feltételeket mindig biztosították és a társaság is jóó volt, sőt még a vezetőségre sem volt panasza. Szerintem a mai világban ez is elég ritka. Fizetésben nem a legjobb de meglehet belőle élni amennyit kézhez adnak. Hát körülbelül ennyit tudok a cégről.

K. Sz. Anikó

érdekes

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Üdvözlet! Tetszik,mert széleskörű a paletta: munka és munkagépek körében!!! Én igaz, hogy nő vagyok-de mint teherautóvezetőként is szemlélem honlapjukat.Sajnos mint nő nem igazán számít a vélemény,ez abból is látszik hogy jelenleg nincs munkahelyem {még a tapasztalat sem számít}főleg diszkrimináció miatt. Üdv.: niko.no.1

Írjon véleményt a(z) Aktív Kft. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
CYLEX Árajánlatkérések

Hasonló cégek a közelben

 1. Nagy I. Utca 32
  6500  Baja
 2. Nagy István út 41
  6500  Baja
 3. Szegedi út 121
  6500  Baja
 4. Szegedi út 115
  6500  Baja
 5. Bokodi út 64.
  6500  Baja
 6. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete