Cím:
Keleti Körút. 31
Irányítószám/Település:
6500 Baja
Megye:
Bács-Kiskun
Mobile:
(30) 685 7000
Weboldal:
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Leírás

Az Aktív Kft. fennállása óta folyamatosan növekvő árbevételével állandóan nyereséges működésével mára erős középvállalkozássá nőtte ki magát. Ma a megye egyik kiemelten adózó vállalkozása.
Az eddigi működés során felhalmozott eredmény a vállalkozás további fejlesztésére, bővítésére, valamint az eredménytartalék növelésére lett felhasználva. Célunk, hogy a potenciális megrendelők számára biztos megoldást nyújtsunk építési feladataink megoldásához.
Ez irányú törekvésünk sikerességét bizonyítja, hogy a Kft. folyamatos munkavégzése biztosított.

Cégleírás
Az Aktív Ipari, Építőipari és Kereskedelmi Kft. a rendszerváltás idején 1990-ben, a Hosszúhegyi Mezőgazdasági Kombinát felszámolása során alakult meg. Alapító tagjai, dolgozói a Mezőgazdasági Kombinát építőipari, kivitelezői részlegének legjobb szakembereiből álltak össze. A vállalkozás röviddel megalakulása után teljes mértékben magyar magántulajdonba került. A Kft. fő profilja az építőipari, szakipari és épületgépészeti kivitelezés, valamint kohászati és épületgépészeti anyagok, szerszámok kereskedelme.
Társaságunk alapvetően a térségben adódó kivitelezési feladatok ellátásban vesz részt. Mélyépítési feladatok esetén vállalkozunk a nagyobb távolságokra található munkák elvégzésére is. Megrendelői körünk tág: önkormányzatok, magánvállalkozások, állami megrendelések és magánszemélyek. Vállalkozásunk megbízhatóságát, jó hírét jelzi, hogy számos visszatérő, állandó partnerünk mellett több új megrendelő is igényli szolgáltatásunkat. A Kft.
telephelyeit is a térségi ellátásban való, minél hatékonyabb részvétel szempontja szerint választotta ki (központi telephely, iroda: Hajós-Hild, egyéb telepek, kereskedelmi egységek: Baja, Bácsalmás, Kalocsa, Kiskőrös, Kiskunhalas). A társaság által foglalkoztatott létszám évek óta 100 fő körül alakul, az alkalmazottak szakmai összetétele olyan, hogy mérnökeink, technikusaink, szakmunkásaink alkalmasak a ma alkalmazott építési technológiák, anyagok jó minőségét adó alkalmazására, határidőben történő munka elvégzésére. Az állandó és jó minőség biztosítása érdekében alkalmazottaink különböző, folyamatos szakmai továbbképzéseken vesznek részt. Vállalkozásunk rendelkezik általános építés-szerelési és vagyonbiztosítással. Meggyőződésünk, hogy a jó munkavégzés alapfeltétele a megfelelő színvonalú gépi, technikai háttér.

Vélemények

Albertné Erika
5 Csillagok

Vélemény

2011. szeptember 21.

Ötcsillagos! Gyorsan és pontosan szállítanak!
Címkék: #SzállításErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

kopri
5 Csillagok

Aktív

, 2009. december 14.

Üdv! Az Aktívban ott megy a munka elég aktívan az biztos. Édesapám pár évvel ezelőtt ennél a cégnél dolgozott, elég sok jót mondott róla. A munkához a feltételeket mindig biztosították és a társaság is jóó volt, sőt még a vezetőségre sem volt panasza. Szerintem a mai világban ez is elég ritka. Fizetésben nem a legjobb de meglehet belőle élni amennyit kézhez adnak. Hát körülbelül ennyit tudok a cégről.

K. Sz. Anikó
5 Csillagok

érdekes

2009. november 16.

Üdvözlet! Tetszik,mert széleskörű a paletta: munka és munkagépek körében!!! Én igaz, hogy nő vagyok-de mint teherautóvezetőként is szemlélem honlapjukat.Sajnos mint nő nem igazán számít a vélemény,ez abból is látszik hogy jelenleg nincs munkahelyem {még a tapasztalat sem számít}főleg diszkrimináció miatt. Üdv.: niko.no.1

Írjon véleményt a(z) Aktív Kft. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben


 1. Távolság: 790 m
  Adatok
  Nagy I. Utca 32
  6500  Baja

 2. Távolság: 790 m
  Adatok
  Nagy István út 41
  6500  Baja
 3. Szegedi út 121
  6500  Baja

 4. Távolság: 1.05 km
  Adatok
  Szegedi út 115
  6500  Baja

 5. Távolság: 1.12 km
  Adatok
  Bokodi út 64.
  6500  Baja
 6. Kisállomás Utca 5.
  6500  Baja