Albacomp Zrt - Miskolci Kirendeltség

Cím:
Kazinczy út 20.
Irányítószám/Település:
3525 Miskolc
Megye:
Borsod-Abaúj-Zemplén
Telefon:
46/505-605
Fax:
46/505-605
Weboldal:
Email:
Üzenet küldése
Frissítve több mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Leírás

Az Albacomp zrt. a magyarországi informatikai piac egyik legnagyobb múltra visszatekintő vállalata, a hazai iparág meghatározó szereplője. A számítógépek összeszerelése mellett az Albacomp nevét több nagy, hálózati és rendszerintegrációs projekt is fémjelzi.
A társaság aktív résztvevője több, kormányzati támogatással megvalósult informatikai programnak, valamint a munkaügyi, az informatikai és az oktatási tárca által meghirdetett Sulinet Expressz Programnak, amelyekben saját gyártású, Albacomp Activa márkanév alatt futó asztali számítógépeivel és Albacomp Activa Mobil márkanevű notebook termékcsaládjával vesz részt. Az európai uniós csatlakozás és a tudásalapú társadalom kiépítése idején az önkormányzatok számára is egyre fontosabb, hogy az informatikában és az internet használatában is lépést tartsanak a fejlődéssel.
Mindezt felismerve az Albacomp zrt. arra vállalkozott, hogy integrált informatikai megoldásszállítóként támogatja az önkormányzatokat a helyi e-közigazgatás kiépítésében.

Vélemények

kozma lászló
1 Csillagok

albacomp servise

2010. március 22.

nekem aztali gépem vann 2-éve használlom,belsö tisztitásra vár,ma felhivtam a miskolci képviseletetett,csak a bp-i szervizvezetö engedélyével vehettem le a matricát a gépröl,persze a por okozta meghibásodásra nem vonatkozzik garancia!?
Címkék: ## tisztittásErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Kovács Larina
2 Csillagok

Notebook

, 2009. december 17.

Többször visszahoztam szervizelésre a notebookomat. Sajnos mindig nagyon lassan ment a szervizelés, és a mai napig nem tudták megjavítani a gépemet. Még garanciális, úgyhogy ismét vissza fogom vinni hozzájuk.
Címkék: ## pc# számítógép# notebook# házErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Albacomp Zrt - Miskolci Kirendeltség részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Üzletek a közelben

 1. Darabos Utca 6.
  4028  Debrecen
 2. Frangepán U. 8-10.
  1139  Budapest
 3. Mártírok út 9.
  8000  Székesfehérvár
 4. Mártírok Útja 9.
  8000  Székesfehérvár
 5. Gyümölcs U. 38.
  8000  Székesfehérvár