Alcoa-Köfém Kft., Székesfehérvár

Alcoa-Köfém Kft.
BERÉNYI ÚT 72/100
8000 Székesfehérvár
Fejér
Írj véleménytHibás adat jelentéseEz az én vállalkozásom
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

Alcoa-Köfém Kft. honlapja

Cégünk műanyag csavarzár gyártásával és forgalmazásával foglalkozik. Az Alcoa jótékony célú tevékenységét az 1952.-ben létrehozott Alcoa Alapítvány irányítja és finanszírozza. Az Alapítvány 2002-ben ünnepelte 50 éves fennállását és folyamatos emberbaráti muködését. Az Alapítvány az Alcoa Inc. profit orientált tevékenységétol független és jogilag önálló intézmény.


Cégleírás
Az Alcoa Magyarország 12. legnagyobb munkáltatója, valamint jelentos támogatója a közösségeknek is. Cégünk aktív szerepet játszik az ország gazdaságának piacgazdasággá történo sikeres átalakításában. Az állami tulajdonban lévo Székesfehérvári könnyufémmu 1993-ban történt megvételével léptünk be a magyarországi színtérre - a cég neve Alcoa-Köfém Kft.-re változott. Az országban ma már négy gazdasági beruházásunk termel és exportál innovatív termékeket és megoldásokat az alumíniumöntvény-, csomagoló és fogyasztási termék, a gépjármu- és egyéb ipari piacokra. Ide tartoznak a hengerlési tuskók, a hengereltáruk, a járműszerkezetek, a tehergépkocsi-karosszériák, a kábelkötegek, valamint a tehergépkocsik, trélerek és autóbuszok kerekei.
Munkánk elismerését jelzik, többek között, a Magyarországi Üzleti Vezetok Fóruma által 2001-ben, valamint 2002-ben is nekünk ítélt Üzleti élet a környezetért nemzeti díj, valamint 2001-ben, a Budapest Club által oda ítélt Üzleti etika díj. Meggyozodésünk, hogy sikereink az Alcoa cégekkel és irodával rendelkezo közösségeink százainak egészségéhez és kiegyensúlyozottságához kapcsolódnak világszerte. Ezek az Alcoa adakozás mindenkori fókuszában állnak mind az Alcoa Inc. és a jótékony Alcoa Alapon keresztül. Adományokkal, ötletekkel, közösségi törekvésekkel és munkával igyekszünk gazdagítani ezeket a helyeket és az ott élo embereket, mivel ez igazán fontos számunkra.
Az adomány alapú tevékenységen kívül két globális program is létrejött az Alcoa dolgozók önkéntes munkájának elismerésére, speciális Alcoa adományok formájában. Az AKCIÓ (A környékünkben egybegyulo Alcoások) terv arra buzdítja az Alcoásokat, hogy csapatokba szervezodve támogassák a helyi a jótékonyságot, amíg a Bravó! terv a dolgozók egyéni, önkéntes törekvéseit ismeri el. Az Alcoa dolgozók mindenütt részt vesznek közösségeik ezen programjaiban a jótékony szervezetek javára. Jótékony célú pénzadományait saját vagyonának befektetéseibol származó jövedelmekbol fedezi.
Kulcsszavak:
Szállítórendszer, Sajtoló, Billenő, Adagoló, Csavarhúzó, Siló, Szereléstechnika, Alumínium Profil, Berakás, Indító, Műanyag Csavarzár gyártás, Támolygó, Vákumkemence
Alcoa-Köfém Kft. a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Alcoa-Köfém Kft.

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Készítsd el honlapodat
Technikai ismeretek nélkül
30 napos ingyenes próbaverzió

Hasonló cégek a közelben

 1. Berényi út 101.
  8000  Székesfehérvár
 2. Géza Utca 13.
  8000  Székesfehérvár
 3. Bulcsú U. 4
  8000  Székesfehérvár
 4. Raktár U. Utca 1.
  8000  Székesfehérvár
 5. Palotai Út 137.
  8000  Székesfehérvár
 6. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete