Alcoa-Köfém Kft., Székesfehérvár

Cégnév:
Alcoa-Köfém Kft.
Cím:
Verseci U. 1-15.
Irányítószám/Település:
8000 Székesfehérvár
Megye:
Fejér
Telefon:
(22) 531 200
Fax:
(22) 312 491
Weboldal:
Email:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Leírás

Az Alcoa Magyarország 12. legnagyobb munkáltatója, valamint jelentos támogatója a közösségeknek is. Cégünk aktív szerepet játszik az ország gazdaságának piacgazdasággá történo sikeres átalakításában.

Képek hozzáadása
Cégleírás
Alumínium öntvények gyártása, hengerelt és sajtolt alumínium félkész termékek, járműfelépítmények, autóipari részegységek, alumínium keréktermékek, műanyag zárókupakok, repülőgépipari rögzítőrendszerek gyártása, QUALI COAT, QUALANOD tanúsítványokkal. Magyarország 12. legnagyobb munkáltatójaként, az Alcoa négy üzleti beruházással rendelkezik, amelyek termékeket gyártanak és exportálnak az aluminiumöntvény-, csomagoló és vásárlói termék-, gépjármű- és egyéb ipari piacokra. Az állami tulajdonban lévo Székesfehérvári könnyufémmu 1993-ban történt megvételével léptünk be a magyarországi színtérre - a cég neve Alcoa-Köfém Kft.-re változott.
Az országban ma már négy gazdasági beruházásunk termel és exportál innovatív termékeket és megoldásokat az alumíniumöntvény-, csomagoló és fogyasztási termék, a gépjármu- és egyéb ipari piacokra. Ide tartoznak a hengerlési tuskók, a hengereltáruk, a járműszerkezetek, a tehergépkocsi-karosszériák, a kábelkötegek, valamint a tehergépkocsik, trélerek és autóbuszok kerekei. Munkánk elismerését jelzik, többek között, a Magyarországi Üzleti Vezetok Fóruma által 2001-ben, valamint 2002-ben is nekünk ítélt Üzleti élet a környezetért nemzeti díj, valamint 2001-ben, a Budapest Club által oda ítélt Üzleti etika díj.
Az Alcoa a nyers alumínium, a feldolgozott alumínium és a timföldtermékek vezető termelője és kezelője a világon, és az iparág valamennyi fő területén aktív és erősödő pozíciókkal rendelkezik. Az Alcoa a repülőgépipar, az autóipar, a csomagolóipar, az építőipar, a szállítmányozás és az ipari piacok számára nyújt szolgáltatásokat, az Alcoa tevékenységeinek tervezési, műszaki, gyártási és egyéb kapacitását kínálva az ügyfelek számára. Az alumínium-termékek és alkatrészek, például hengereltáruk, keményfém-ötvözetből készült extrudált és kovácsolt termékek mellett az Alcoa forgalmaz AlcoaR kerekeket, rögzítőrendszereket, precíziós és viaszbevonásos öntvényeket és építési rendszereket.

Kulcsszavak:

Alumínium, Alumíniumipar, Könnyuipar, Járműfelépítmény, Jármufelépítmények, Alcoa, Alumínium Öntvények gyártása, Zleti, Autóipari Részegységek, Repülogépipari Rögzítorendszerek gyártása, Muanyag Zárókupakok, Köfém, Könnyufémmu, Alumínium Keréktermékek

A Alcoa-Köfém Kft. cég a következő kategóriákban szerepel:

Vélemények

crcsabi
5 Csillagok

vélemény

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Nem lenne rossz hely a Köfém területén lévő cégek csak az a probléma,hogy külső cégesként lehet bejutni és azok nevetséges bért fizetnek a dolgozóiknak.Hosszútávú jó dolgozókat csakis cégesként lehetne megtartani.Rendes cégesként visszamennék bármikor!

Sági Annamária
5 Csillagok

Állás keresés

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

CSak pozitív vélemént hallottam a Köfémről,nagyon szeretnék én is egy ilyen helyen dolgozni!
Címkék: #Az unokaöcsém ott dolgozi és nagyon jól érzi magát#én is szeretném!
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

ivanoohe
5 Csillagok

alcoa

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Ez a cég előttem leszerepelt. Lopással vádoltak de nem volt bizonyíték csak nem életszerű helyzet szerintük!semmi nem tűnt el és nem loptam semmit de kirúgtak! Na ennyit az alcoáról!

Tógyer József
5 Csillagok

sziasztok

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Én az ismerősőktől hallottam a köfémről ésnagyon megtetszet nekem és azthiszem sőt tudom hogy ott szeretnék dolgozni.

B.Erika
1 Csillagok

Sapa

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Dolgoztam én is a SAPA-ban,na oda soha többet!!!!Borzalmas hely és a dolgozók többsége is.

Több vélemény

Írjon véleményt a(z) Alcoa-Köfém Kft. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben

 1. Verseci U. 1-15.
  8000  Székesfehérvár
 2. Nagyszombati 237
  8000  Székesfehérvár
 3. Mártírok Útja 5.
  8000  Székesfehérvár
 4. Kassai U. 15.
  8000  Székesfehérvár
 5. Hegyes Utca
  8000  Székesfehérvár
 6. Hegyes U
  8000  Székesfehérvár