Alcoa-Köfém Kft., Székesfehérvár

Cím:
Berényi út 72/100
Irányítószám/Település:
8000 Székesfehérvár
Megye:
Fejér
Telefon:
22-512-300
Fax:
22-512-350
Weboldal:
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Leírás

Cégünk műanyag csavarzár gyártásával és forgalmazásával foglalkozik. Az Alcoa jótékony célú tevékenységét az 1952.-ben létrehozott Alcoa Alapítvány irányítja és finanszírozza. Az Alapítvány 2002-ben ünnepelte 50 éves fennállását és folyamatos emberbaráti muködését. Az Alapítvány az Alcoa Inc. profit orientált tevékenységétol független és jogilag önálló intézmény.

Cégleírás
Az Alcoa Magyarország 12. legnagyobb munkáltatója, valamint jelentos támogatója a közösségeknek is. Cégünk aktív szerepet játszik az ország gazdaságának piacgazdasággá történo sikeres átalakításában. Az állami tulajdonban lévo Székesfehérvári könnyufémmu 1993-ban történt megvételével léptünk be a magyarországi színtérre - a cég neve Alcoa-Köfém Kft.-re változott. Az országban ma már négy gazdasági beruházásunk termel és exportál innovatív termékeket és megoldásokat az alumíniumöntvény-, csomagoló és fogyasztási termék, a gépjármu- és egyéb ipari piacokra. Ide tartoznak a hengerlési tuskók, a hengereltáruk, a járműszerkezetek, a tehergépkocsi-karosszériák, a kábelkötegek, valamint a tehergépkocsik, trélerek és autóbuszok kerekei.
Munkánk elismerését jelzik, többek között, a Magyarországi Üzleti Vezetok Fóruma által 2001-ben, valamint 2002-ben is nekünk ítélt Üzleti élet a környezetért nemzeti díj, valamint 2001-ben, a Budapest Club által oda ítélt Üzleti etika díj. Meggyozodésünk, hogy sikereink az Alcoa cégekkel és irodával rendelkezo közösségeink százainak egészségéhez és kiegyensúlyozottságához kapcsolódnak világszerte. Ezek az Alcoa adakozás mindenkori fókuszában állnak mind az Alcoa Inc. és a jótékony Alcoa Alapon keresztül. Adományokkal, ötletekkel, közösségi törekvésekkel és munkával igyekszünk gazdagítani ezeket a helyeket és az ott élo embereket, mivel ez igazán fontos számunkra.
Az adomány alapú tevékenységen kívül két globális program is létrejött az Alcoa dolgozók önkéntes munkájának elismerésére, speciális Alcoa adományok formájában. Az AKCIÓ (A környékünkben egybegyulo Alcoások) terv arra buzdítja az Alcoásokat, hogy csapatokba szervezodve támogassák a helyi a jótékonyságot, amíg a Bravó! terv a dolgozók egyéni, önkéntes törekvéseit ismeri el. Az Alcoa dolgozók mindenütt részt vesznek közösségeik ezen programjaiban a jótékony szervezetek javára. Jótékony célú pénzadományait saját vagyonának befektetéseibol származó jövedelmekbol fedezi.

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Alcoa-Köfém Kft.

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben


 1. Távolság: 0 m
  Adatok
  Berényi út 101.
  8000  Székesfehérvár
 2. Géza Utca 13
  8000  Székesfehérvár

 3. Távolság: 960 m
  Adatok
  Bulcsú U. 4.
  8000  Székesfehérvár
 4. Raktár Ú. 1
  8000  Székesfehérvár
 5. Had U. 7-9.
  8000  Székesfehérvár
 6. Palotai út 137.
  8000  Székesfehérvár