Alexandra Könyváruház Bartókház, Budapest

Cím:
Bartók Béla út 43-47.
Irányítószám/Település:
1114 Budapest - XI. KERÜLET
Telefon:
(1) 279 1178
Telefon:
(1) 279 1778
Weboldal:
Email:
Üzenet küldése
Frissítve több mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Leírás

2006 őszén az Alexandra Könyvesházat a Kultúraközvetítők Társasága Fehér Rózsa Díjjal tüntette ki "a kultúra egészének képviseletét vállaló tevékenységéért, kezdeményező szerepéért és teljes kulturális palettát bemutató programjaiért", 2008-ban pedig az Oktatási és Kulturális Minisztérium kiváló könyvesboltnak járó Hermész díját nyerte el az áruház. Az Alexandra 2007-ben és 2008-ban a Superbrands-díjat is magáénak tudhatta.

Cégleírás
A raktáron lévő könyvek szállítási határideje 1 munkanap. A munkanapokon 17 óráig leadott rendeléseket a következő munkanapon, a pénteken 17 óráig leadottakat hétfőn, a hétvégi rendeléseket pedig a következő hét keddjén szállítjuk ki. A kiszállítás előtti napon e-mailben értesítjük Önt a csomag feladásáról.
Az előrendelt termékek kiszállításának idejét a megrendelés folyamán határozza meg: azonnali, vagy a következő megrendelésével együtt történő szállítás. Természetesen minden szállításnak külön költsége van.
A termék beérkezéséről rendszerünk automatikusan e-mailben értesíti Önt. Könyveit a GLS Hungary csomagszállító szolgáltatásával juttatjuk el otthonába, vagy akár munkahelyére.

Vélemények

Salekovicsné Annamária
4 Csillagok

hol vásárolok

2011. március 27.

Csatlakozom hozzád,Én is a Libriben vásárolok, méghozzá sokat.Már többször kitöltöttem a kártyaigénylőlapot az Alexandra könyvesboltjaiban, 1 év alatt sem sikerült kártyát kapnom.10% az engedményem a Libriben,ott kell vásárolni.
Címkék: #kártya nincsErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

fori
1 Csillagok

alexandra

, 2010. január 5.

Az Alexandrában az év utolsó napján vásárolt könyvet nem voltak hajlandók becserélni a következő nyitvatartási napon. Egy telefonszámot adtak, amit aztán soha nem vett fel senki. A Libriben január 10.-ig becserélik a könyveket. Ezentúl ott vásárolok!
Címkék: ## könyvek becseréléseErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

BBgirl
5 Csillagok

alexandra

, 2010. január 1.

Igazság szerint nekem 2 kedvenc könyvesboltom van és az egyik nem más, mint az Alexandra. Szerencsére nagyon sok helyen található boltjuk (de lehetne még több :-D)és a választékuk is kielégítő, sajnos eddig még nem sok ilyen boltban találtam ekkora manga választékot, aminek nagyon örülök, mert így nem kell kifejezetten ilyen boltot felkutatnom. A weboldaluk is tetszik, mert jól áttekinthető, el lehet rajta igazodni, könnyen megtalálom a könyvet amit keresek. Ugyan ez vonatkozik az üzletekre is, de ha esetleg mégsem találnék valamit, akkor az eladók szívesen és kedvesen segítenek.
Címkék: ## könyv# alexandraErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Mayer Edina
5 Csillagok

alexandra

, 2009. december 18.

Nagyon szeretem az alexandra könyvesboltokat. A kedvenc üzletem Győrben, az árkád bevásárló központban van. A bolt az általam látott legnagyobb alexandra könyvesbolt. egy külön kis sarkot rendeztek be, ahol bele lehet olvasni a könyvekbe, mielőtt megvennénk. Ez szerintem Egy nagyon jó ötlet, mert így az ember biztosan nem vesz zsákbamacskát, és nem szólnak rá úgy mint más könyvesboltokban, hogy a könyvesbolt nem könyvtár, ha olvasni szeretne, előtt vegye meg a könyvet. Ha jól tudom, az alexandra kiadó szokott szervezni író - olvasó találkozásokat. Ez is egy nagyon jó dolog, hiszen az ember nem mindig találkozhat a kedvenc könyve írójával. Az alexandra könyvesboltnak is vannak kedvezményei, lehet igényelni alexandra törzsvásárlói kártsát, amivel kedvezményesen juthatunk hozzá kedvenc könyveinkhez.
Címkék: ## könyvesboltErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

helymimi
4 Csillagok

alexandra

, 2009. december 16.

Nem igazán tudok kimozdulni nagyobb távolságra gyerekekkel, ezért kényelmes megoldás internetről rendelni. Az Alexandrától eddig mindig 1 nap alatt megérkeztek a kívánt könyvek. Hatalmas választékkal, képekkel és pontos termékleírással találkozhatunk.

Németh Ágnes
5 Csillagok

Alexandra

, 2009. december 13.

Mivel nagyon szeretek olvasni, és szinte minden szabadidőmet erre a tevékenységre áldozom, az Alexandra könyvesbolt nagy segítség nekem. Itt mindig lehet kapni a legújabb könyveket, hatalmas akciók vannak, és ha interneten keresztül rendelem meg a termékeket, akkor nagyon hamar és teljesen sérülésmentesen megkapom őket. Egyszerűen szeretek bemenni a boltba és csak magamba szívni a bolt csodáját.
Címkék: ## budapest# alexandraErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Csengőné Máté Zsuzsa
5 Csillagok

Alexandra

, 2007. december 28.

Nagyon szeretem ezt a könyváruházat. Szerencsére városunkban is van kettő is, így gyakran megfordulok a boltban. Szeretem a nagy választékukatékukat és az elrendezettségüket,mert bármit megtalálhatok, és nagyon jó akcióik vannak.
Címkék: ## dvd cd könyvErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

ordoglakat
4 Csillagok

Alexandra Kiadó

, 2007. december 26.

Nagyon sok könyvünk van, melyeket az Alexandra Kiadó jelentetett meg. Szerencsére bárhol megvásárolhatóak a kiadványaik, így nincs az ember egy helyhez kötve. Most az ünnepek előtt is hatalmas akciót szerveztek. Volt olyan könyv, amit 60 %-kal olcsóbban lehetett megvásárolni.
Címkék: ## dvd# könyv# könyváruház# cd# kiadó# szótár# könyvkereskedésErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Nagy Tímea
5 Csillagok

Alexandra

, 2007. december 20.

A könyvkínálatuk mindig színes, érdekes, trendi, az áraik elfogadhatóak. A könyvkiadóval is kerültem már kapcsolatba, kedvesek, segítőkészek, a fiatal szerzőket legalábbis lelkiekben, egy-egy jó szóval mindig támogatják, ez nagyon szimpatikus volt.
Címkék: ## könyv# könyvesbolt# kiadó# könyvkiadóErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Kovács Nikolett
3 Csillagok

alexandra

, 2007. december 20.

Az utóbbi 1 évben nagyon megutáltam a boltot, miután eddig legalább négyszer néztek bele a áskámba kifele menet, illetve egyszer már belépésnél le kellett tennem a pult mellé, amire aztán a kutya nem figyelt... Viszont az akcióikat ki szoktam használni, most karácsnyra is vettem náluk 1-2 könyvet 60%-os kedvezménnyel. Csak ne lenne az a gonosz biztonságiőr.
Címkék: ## könyv# könyvesbolt# művelődésErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentéseÍrjon véleményt a(z) Alexandra Könyváruház Bartókház részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Üzletek a közelben

 1. Károly Körút 3/C
  1075  Budapest
 2. Futó Utca 37-45.
  1083  Budapest
 3. Alkotás Utca 53.
  1123  Budapest
 4. Könyves Kálmán Krt. 12-14.
  1097  Budapest
 5. Andrássy út 39.
  1061  Budapest
Az összes Alexandra kirendeltsége Budapest településen