Alexandra Könyváruház Bartókház, Budapest

11 Vélemények
Alexandra Könyváruház Bartókház
Bartók Béla út 43-47.
1114 Budapest - XI. Kerület, Újbuda
(1) 279 1178
(1) 279 1778

Leírás

2006 őszén az Alexandra Könyvesházat a Kultúraközvetítők Társasága Fehér Rózsa Díjjal tüntette ki "a kultúra egészének képviseletét vállaló tevékenységéért, kezdeményező szerepéért és teljes kulturális palettát bemutató programjaiért", 2008-ban pedig az Oktatási és Kulturális Minisztérium kiváló könyvesboltnak járó Hermész díját nyerte el az áruház. Az Alexandra 2007-ben és 2008-ban a Superbrands-díjat is magáénak tudhatta.


  Cégleírás
  A raktáron lévő könyvek szállítási határideje 1 munkanap. A munkanapokon 17 óráig leadott rendeléseket a következő munkanapon, a pénteken 17 óráig leadottakat hétfőn, a hétvégi rendeléseket pedig a következő hét keddjén szállítjuk ki. A kiszállítás előtti napon e-mailben értesítjük Önt a csomag feladásáról.
  Az előrendelt termékek kiszállításának idejét a megrendelés folyamán határozza meg: azonnali, vagy a következő megrendelésével együtt történő szállítás. Természetesen minden szállításnak külön költsége van.
  A termék beérkezéséről rendszerünk automatikusan e-mailben értesíti Önt. Könyveit a GLS Hungary csomagszállító szolgáltatásával juttatjuk el otthonába, vagy akár munkahelyére.
  Kulcsszavak:
  Számítástechnika, Informatika, Dvd, Játékok, Naptárak, Psp, Wii, Nintendo, Ps3, Humántudomány, Pc Cd, Papír, Életmód, Regény, Szótárak, Vallási Könyvek, Ajándékkönyvek, Természet Könyvek, Ezoterika, Olvasási Kellék, Pc Dvd, Film, Könyvek, Irodalom, Történelem, Zene, Szórakozás, Egészség, Ajándéktárgy, Térkép, Folyóirat, Magazin, Nyelvkönyv, Társadalomtudomány, Alexandra Könyváruház, Ifjúsági Könyvek, Gyermek Könyvek, Ps2sony
  Márkanevek
  Alexandra
  Fizetési lehetőségek
  • Készpénz
   Készpénz
  A Alexandra Könyváruház Bartókház cég a következő kategóriákban szerepel:
  Képek hozzáadása

  Vélemények

  Salekovicsné Annamária

  hol vásárolok

  több, mint 6 hónappal ezelőtt

  Csatlakozom hozzád,Én is a Libriben vásárolok, méghozzá sokat.Már többször kitöltöttem a kártyaigénylőlapot az Alexandra könyvesboltjaiban, 1 év alatt sem sikerült kártyát kapnom.10% az engedményem a Libriben,ott kell vásárolni.

  fori

  alexandra

  , több, mint 6 hónappal ezelőtt

  Az Alexandrában az év utolsó napján vásárolt könyvet nem voltak hajlandók becserélni a következő nyitvatartási napon. Egy telefonszámot adtak, amit aztán soha nem vett fel senki. A Libriben január 10.-ig becserélik a könyveket. Ezentúl ott vásárolok!
  ## könyvek becserélése
  Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

  BBgirl

  alexandra

  , több, mint 6 hónappal ezelőtt

  Igazság szerint nekem 2 kedvenc könyvesboltom van és az egyik nem más, mint az Alexandra. Szerencsére nagyon sok helyen található boltjuk (de lehetne még több :-D)és a választékuk is kielégítő, sajnos eddig még nem sok ilyen boltban találtam ekkora manga választékot, aminek nagyon örülök, mert így nem kell kifejezetten ilyen boltot felkutatnom. A weboldaluk is tetszik, mert jól áttekinthető, el lehet rajta igazodni, könnyen megtalálom a könyvet amit keresek. Ugyan ez vonatkozik az üzletekre is, de ha esetleg mégsem találnék valamit, akkor az eladók szívesen és kedvesen segítenek.

  Mayer Edina

  alexandra

  , több, mint 6 hónappal ezelőtt

  Nagyon szeretem az alexandra könyvesboltokat. A kedvenc üzletem Győrben, az árkád bevásárló központban van. A bolt az általam látott legnagyobb alexandra könyvesbolt. egy külön kis sarkot rendeztek be, ahol bele lehet olvasni a könyvekbe, mielőtt megvennénk. Ez szerintem Egy nagyon jó ötlet, mert így az ember biztosan nem vesz zsákbamacskát, és nem szólnak rá úgy mint más könyvesboltokban, hogy a könyvesbolt nem könyvtár, ha olvasni szeretne, előtt vegye meg a könyvet. Ha jól tudom, az alexandra kiadó szokott szervezni író - olvasó találkozásokat. Ez is egy nagyon jó dolog, hiszen az ember nem mindig találkozhat a kedvenc könyve írójával. Az alexandra könyvesboltnak is vannak kedvezményei, lehet igényelni alexandra törzsvásárlói kártsát, amivel kedvezményesen juthatunk hozzá kedvenc könyveinkhez.

  helymimi

  alexandra

  , több, mint 6 hónappal ezelőtt

  Nem igazán tudok kimozdulni nagyobb távolságra gyerekekkel, ezért kényelmes megoldás internetről rendelni. Az Alexandrától eddig mindig 1 nap alatt megérkeztek a kívánt könyvek. Hatalmas választékkal, képekkel és pontos termékleírással találkozhatunk.

  Több vélemény

  Írjon véleményt a(z) Alexandra Könyváruház Bartókház részére!

  Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


  Készítsd el honlapodat
  Technikai ismeretek nélkül
  30 napos ingyenes próbaverzió

  Vásároljon Prémium Tagságot
  CYLEX Árajánlatkérések

  Üzletek a közelben

  1. Károly Körút 3/C
   1075  Budapest
  2. Futó Utca 37-45.
   1083  Budapest
  3. Könyves Kálmán Krt. 12-14.
   1097  Budapest
  4. Andrássy út 39.
   1061  Budapest
  Az összes Alexandra kirendeltsége Budapest településen