Alexandra Könyvesbolt Szombathely

Alexandra Könyvesbolt Szombathely
Mártírok Tere 1.
9700 Szombathely
Vas
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Nyitvatartási idők

hétfő
9:00 – 18:00
kedd
9:00 – 18:00
szerda
9:00 – 18:00
csütörtök
9:00 – 18:00
péntek
9:00 – 18:00
szombat
9:00 – 13:00
vasárnapZárva
Zárva.
Nyitásig  1 h 38 min.
1 h 38 min

Leírás

A kiszállítás előtti napon e-mailben értesítjük Önt a csomag feladásáról. Az előrendelt termékek kiszállításának idejét a megrendelés folyamán határozza meg: azonnali, vagy a következő megrendelésével együtt történő szállítás. Természetesen minden szállításnak külön költsége van.
A termék beérkezéséről rendszerünk automatikusan e-mailben értesíti Önt. Könyveit a GLS Hungary csomagszállító szolgáltatásával juttatjuk el otthonába, vagy akár munkahelyére.
Országszerte több mint 20 Alexandra Könyváruházban is átveheti az Alexandra Online-on leadott megrendeléseit, így szállítási költség nélkül használhatja ki a webáruházunk nyújtotta kedvezményeket. Az Alexandra Online-on a megszokott módon rendelheti meg a könyvújdonságokat - melyek előrendelés esetén, a megjelenéskor és a megjelenést követő egy hónapban 20% kedvezménnyel kaphatóak -, illetve a CD, DVD és egyéb termékeket - 5% kedvezménnyel.


Cégleírás
Dinamikusan fejlődő könyváruház-láncunk ma már az ország valamennyi megyeszékhelyén és a nagyobb városokban is megtalálható. Jelenleg 50 településen, 88 üzletben várjuk a vásárlókat. A jellemzően nagy alapterületű, egyedi kialakítású üzletekben az átfogó könyvkínálat mellett CD-k, CD-ROM-ok és DVD-k, valamint térképek, földgömbök, naptárak, játékok, képeslapok, ajándékcsomagolók széles választékát találják.
Kulcsszavak:
Papír, Írószer, Történelem, Gyermek Könyvek, Film, Sony, Alexandra Könyváruház, Humántudomány, Ds Nintendo, Ps2sony, Pc Dvd, Könyvek, Játékok, Irodalom, Psp, Publicisztika, Ps3, Pc Cd, Ezoterika, Szótárak, Vallási Könyvek, Hangoskönyv, Számítástechnika, Informatika, Sport, Szórakozás, Ajándéktárgy, Dvd, Életmód, Térkép, Folyóirat, Magazin, Tankönyv, Wii, Xbox 360, Muszaki Könyvek, Kalendárium
Márkanevek
Alexandra
Fizetési lehetőségek
 • Készpénz
  Készpénz
A Alexandra Könyvesbolt Szombathely cég a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Alexandra Könyvesbolt Szombathely

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Vásároljon Prémium Tagságot
CYLEX Árajánlatkérések

Üzletek a közelben

 1. Körmendi Utca 52-54.
  9700  Szombathely
 2. Fő Tér 23.
  9730  Kőszeg
 3. Ady E. U. 1.
  9600  Sárvár
 4. Stadion Utca 5.
  8900  Zalaegerszeg
 5. Ipar Körút 30.
  9400  Sopron