Alexandra Könyvesbolt Szombathely

Cím:
Mártírok Tere 1.
Irányítószám/Település:
9700 Szombathely
Megye:
Vas
Telefon:
(94) 509 961
Weboldal:
Email:
Üzenet küldése
Frissítve több mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Leírás

A kiszállítás előtti napon e-mailben értesítjük Önt a csomag feladásáról. Az előrendelt termékek kiszállításának idejét a megrendelés folyamán határozza meg: azonnali, vagy a következő megrendelésével együtt történő szállítás. Természetesen minden szállításnak külön költsége van.
A termék beérkezéséről rendszerünk automatikusan e-mailben értesíti Önt. Könyveit a GLS Hungary csomagszállító szolgáltatásával juttatjuk el otthonába, vagy akár munkahelyére.
Országszerte több mint 20 Alexandra Könyváruházban is átveheti az Alexandra Online-on leadott megrendeléseit, így szállítási költség nélkül használhatja ki a webáruházunk nyújtotta kedvezményeket. Az Alexandra Online-on a megszokott módon rendelheti meg a könyvújdonságokat - melyek előrendelés esetén, a megjelenéskor és a megjelenést követő egy hónapban 20% kedvezménnyel kaphatóak -, illetve a CD, DVD és egyéb termékeket - 5% kedvezménnyel.

Cégleírás
Dinamikusan fejlődő könyváruház-láncunk ma már az ország valamennyi megyeszékhelyén és a nagyobb városokban is megtalálható. Jelenleg 50 településen, 88 üzletben várjuk a vásárlókat. A jellemzően nagy alapterületű, egyedi kialakítású üzletekben az átfogó könyvkínálat mellett CD-k, CD-ROM-ok és DVD-k, valamint térképek, földgömbök, naptárak, játékok, képeslapok, ajándékcsomagolók széles választékát találják.

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Alexandra Könyvesbolt Szombathely

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Üzletek a közelben

 1. Körmendi Utca 52-54.
  9700  Szombathely
 2. Fő Tér 23.
  9730  Kőszeg
 3. Ady E. U. 1.
  9600  Sárvár
 4. Stadion Utca 5.
  8900  Zalaegerszeg
 5. Ipar Körút 30.
  9400  Sopron