Alkotás Point Irodaház - Concorde Csoport - Budapest

Alkotás Point Irodaház - Concorde Csoport - Budapest
Alkotas Utca 50.
1123 Budapest - XII. Kerület, Hegyvidék
Írj véleménytHibás adat jelentéseEz az én vállalkozásom
Frissítve 2 hónappal ezelőtt

Leírás

A Concorde Vállalati Pénzügyek Magyarország első számú független befektetési banki tanácsadó cége, a Concorde Értékpapír Zrt. leányvállalata és az M&A International Inc. tagja.
A Concorde Csoport Magyarország legnagyobb független befektetési társasága. 16 éve működik sikeresen, stabil vezetői gárdával, amely kiterjedt pénz- és tőkepiaci tapasztalatokkal rendelkezik.
A Concorde Csoport szolgáltatásai széles skálán mozognak; az értékpapír-forgalmazástól a vagyonkezelésen és az elemzési tevékenységen, valamint a vállalati pénzügyi és befektetési tanácsadáson át a tőkepiaci tranzakciók szervezéséig terjednek. Magán és intézményi ügyfelei számára több mint húszezer befektetési termékhez biztosít hozzáférést világszerte, a megalapozott döntések meghozását az ország egyik legnagyobb és legfelkészültebb elemzői csapata segíti.


Cégleírás
Cegek ellatasat is vallaljuk kiszallitassal. Uzletunkben bankkartyaval is tud fizetni. Erzsebet utalvany elfogadohely vagyunk. Uzletunk legkondicionalt helyiseg.
www.csomagkuldo.hu atveteli pont. Szigoru szamadasu nyomtatvany vasarlasahoz szukseges iratok: o A vallalkozas nevet, cimet es adoszamat tartalmazo okirat Ceg eseten: cegkivonat vagy vegzes Egyeni vallalkozo vagy adoszamos maganszemely eseten: okmanyirodai igazolas vagy vallalkozoi engedely o A vasarlo szemely adoigazolvanya Ha a szemely nem tagja, tulajdonosa vagy ugyvezetoje a cegnek, abban az esetben meghatalmazas es a meghatalmazo alairasi cimpeldanyanak masolata. Idezet a NAV kozlemenyebol: ..."Felhivjuk a figyelmet, hogy a forgalmazo feladata a vevo felsorolt adatainak hitelt erdemlosegerol meggyozodni.
A PM rendelet 1. ? (3) bekezdese szerint, amennyiben a vevo a nevet, cimet es adoazonosito szamat hitelt erdemloen (pl. szemelyi igazolvany, meghatalmazas, alairasi cimpeldany, cegbirosagi vegzes, stb.) nem tudja igazolni, reszere a forgalmazo nyomtatvanyt nem ertekesithet." http://www.papirbox.hu/spg/977900/GY-I-K
Kulcsszavak:
Tőzsde, Részvények, Beruházás, Vállalatfelvásárlás, Tokepiaci Részvényértékesítések, Vállalatértékesítések, Kockázati Toke Bevonási Ügyletek, Tozsdei Bevezetés, Finanszírozási Struktúra kialakítása, Általános vállalati pénzügyi tanácsadás
Alkotás Point Irodaház - Concorde Csoport - Budapest a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Alkotás Point Irodaház - Concorde Csoport - Budapest

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Készítsd el honlapodat
Technikai ismeretek nélkül
30 napos ingyenes próbaverzió

Hasonló cégek a közelben

 1. RÓBERT K. KRT. 59.SZÁM
  1013  Budapest
 2. Hangya Lépcső 7
  1121  Budapest
 3. SZABADSÁG TÉR
  1052  Budapest
 4. AULICH U. 5.
  1054  Budapest
 5. DAMJANICH U. 11-15.
  1071  Budapest
 6. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete