Alkotás Point Irodaház - Concorde Csoport - Budapest

Alkotás Point Irodaház - Concorde Csoport - Budapest
Alkotás Utca 50.
1123 Budapest - XII. Kerület, Hegyvidék
(1) 325 3010
(1) 212 6401
(1) 489 2310
(30) 933 9307
(1) 489 2311
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

A Concorde Vállalati Pénzügyek Magyarország első számú független befektetési banki tanácsadó cége, a Concorde Értékpapír Zrt. leányvállalata és az M&A International Inc. tagja.
A Concorde Csoport Magyarország legnagyobb független befektetési társasága. 16 éve működik sikeresen, stabil vezetői gárdával, amely kiterjedt pénz- és tőkepiaci tapasztalatokkal rendelkezik.
A Concorde Csoport szolgáltatásai széles skálán mozognak; az értékpapír-forgalmazástól a vagyonkezelésen és az elemzési tevékenységen, valamint a vállalati pénzügyi és befektetési tanácsadáson át a tőkepiaci tranzakciók szervezéséig terjednek. Magán és intézményi ügyfelei számára több mint húszezer befektetési termékhez biztosít hozzáférést világszerte, a megalapozott döntések meghozását az ország egyik legnagyobb és legfelkészültebb elemzői csapata segíti.


Cégleírás
Ezen belül a Concorde Vállalati Pénzügyek Kft. csapata páratlan tranzakciós múlttal rendelkezik minden corporate finance ügylettípusban: nyilvános forgalomba hozatalok, vállalatértékesítési és vállalatvásárlási megbízások, valamint tőkebevonások lebonyolításában. Az elmúlt 15 év során lebonyolított tranzakcióink száma megközelíti a százat, összértékük meghaladja az 1.000 milliárd forintot. Társaságunk az öt földrészen minden jelentős üzleti központban jelen lévő, vezető, független corporate finance tanácsadó cégeket tömörítő szövetség, az M&A International Inc. kizárólagos magyar tagja.
Partnercégeinkkel szoros együttműködésben az Ön cége igényeinek megfelelő vevőt, befektetőt vagy befektetési célpontot külföldön is gyorsan és könnyen meg tudjuk találni. A Concorde Vállalati Pénzügyek szakemberei eddig összesen több mint 1000 milliárd forint értékű ügylet sikeres lebonyolításában működtek közre. Tanácsadók voltunk vállalatértékesítésekben, vállalatfelvásárlásokban, kockázati tőke bevonási ügyletekben, tőzsdei bevezetésekben és tőkepiaci részvényértékesítésekben. Meggyőződésünk, hogy az ilyen ügyleteket megelőzően a döntéshozónak a megfelelő felkészülés érdekében a tervezett tranzakció előtt időben érdemes megismernie azt, hogy az ügylet sikere hogyan biztosítható.
Ebben széleskörű tranzakciós tapasztalataink alapján tudunk támogatást nyújtani - akár már a tranzakciót évekkel megelőzően. Fontos, hogy mind a tulajdonosok, mind a menedzsment saját társaságukra kívülről is rá tudjanak tekinteni, értsék azt, hogy az asztal másik oldalán ülők (pl. befektetők, vevők vagy eladók) hogyan gondolkodnak, mit látnak értéknek vagy éppen kockázatnak.
Kulcsszavak:
Tőzsde, Részvények, Beruházás, Vállalatfelvásárlás, Tokepiaci Részvényértékesítések, Vállalatértékesítések, Kockázati Toke Bevonási Ügyletek, Tozsdei Bevezetés, Finanszírozási Struktúra kialakítása, Általános vállalati pénzügyi tanácsadás
Alkotás Point Irodaház - Concorde Csoport - Budapest a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Alkotás Point Irodaház - Concorde Csoport - Budapest

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Készítsd el honlapodat
Technikai ismeretek nélkül
30 napos ingyenes próbaverzió

Hasonló cégek a közelben

 1. Róbert K. Krt. 59.Szám
  1013  Budapest
 2. Hangya Lépcső 7
  1121  Budapest
 3. Szabadság Tér
  1052  Budapest
 4. Aulich U. 5.
  1054  Budapest
 5. Révay U. 8.
  1064  Budapest
 6. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete