Alkotás Point Irodaház - Concorde Csoport - Budapest

Cím:
Alkotás Utca 50.
Irányítószám/Település:
1123 Budapest - XII. KER.
Telefon:
(1) 325 3010
Telefon:
(1) 212 6401
Telefon:
(1) 489 2310
Mobile:
(30) 933 9307
Fax:
(1) 489 2311
Weboldal:
E-mail:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Leírás

A Concorde Vállalati Pénzügyek Magyarország első számú független befektetési banki tanácsadó cége, a Concorde Értékpapír Zrt. leányvállalata és az M&A International Inc. tagja.
A Concorde Csoport Magyarország legnagyobb független befektetési társasága. 16 éve működik sikeresen, stabil vezetői gárdával, amely kiterjedt pénz- és tőkepiaci tapasztalatokkal rendelkezik.
A Concorde Csoport szolgáltatásai széles skálán mozognak; az értékpapír-forgalmazástól a vagyonkezelésen és az elemzési tevékenységen, valamint a vállalati pénzügyi és befektetési tanácsadáson át a tőkepiaci tranzakciók szervezéséig terjednek. Magán és intézményi ügyfelei számára több mint húszezer befektetési termékhez biztosít hozzáférést világszerte, a megalapozott döntések meghozását az ország egyik legnagyobb és legfelkészültebb elemzői csapata segíti.

Cégleírás
Ezen belül a Concorde Vállalati Pénzügyek Kft. csapata páratlan tranzakciós múlttal rendelkezik minden corporate finance ügylettípusban: nyilvános forgalomba hozatalok, vállalatértékesítési és vállalatvásárlási megbízások, valamint tőkebevonások lebonyolításában. Az elmúlt 15 év során lebonyolított tranzakcióink száma megközelíti a százat, összértékük meghaladja az 1.000 milliárd forintot. Társaságunk az öt földrészen minden jelentős üzleti központban jelen lévő, vezető, független corporate finance tanácsadó cégeket tömörítő szövetség, az M&A International Inc. kizárólagos magyar tagja.
Partnercégeinkkel szoros együttműködésben az Ön cége igényeinek megfelelő vevőt, befektetőt vagy befektetési célpontot külföldön is gyorsan és könnyen meg tudjuk találni. A Concorde Vállalati Pénzügyek szakemberei eddig összesen több mint 1000 milliárd forint értékű ügylet sikeres lebonyolításában működtek közre. Tanácsadók voltunk vállalatértékesítésekben, vállalatfelvásárlásokban, kockázati tőke bevonási ügyletekben, tőzsdei bevezetésekben és tőkepiaci részvényértékesítésekben. Meggyőződésünk, hogy az ilyen ügyleteket megelőzően a döntéshozónak a megfelelő felkészülés érdekében a tervezett tranzakció előtt időben érdemes megismernie azt, hogy az ügylet sikere hogyan biztosítható.
Ebben széleskörű tranzakciós tapasztalataink alapján tudunk támogatást nyújtani - akár már a tranzakciót évekkel megelőzően. Fontos, hogy mind a tulajdonosok, mind a menedzsment saját társaságukra kívülről is rá tudjanak tekinteni, értsék azt, hogy az asztal másik oldalán ülők (pl. befektetők, vevők vagy eladók) hogyan gondolkodnak, mit látnak értéknek vagy éppen kockázatnak.

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Alkotás Point Irodaház - Concorde Csoport - Budapest

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben

 1. Róbert K. Krt. 59.Szám
  1013  Budapest

 2. Távolság: 2.24 km
  Adatok
  Hangya Lépcső 7
  1121  Budapest

 3. Távolság: 2.45 km
  Adatok
  Szabadság Tér
  1052  Budapest
 4. Aulich U. 5.
  1054  Budapest

 5. Távolság: 2.64 km
  Adatok
  Révay U. 8.
  1064  Budapest
 6. Rákóczi út 70-72.
  1074  Budapest