Alm Alexovics Kft., Győrújbarát

Cím:
Kákostó Utca 14.
Irányítószám/Település:
9081 Győrújbarát
Megye:
Győr-Moson-Sopron
Telefon:
(96) 417 988
Fax:
(96) 517 559
Weboldal:
E-mail:
Üzenet küldése
Ellenőrzött adatok, Frissítve egy hónappal ezelőttEllenőrzött adatok - Frissítve egy hónappal ezelőtt | Módosítás | Hibás adat

Weboldal

Leírás

Tevékenysége kibővült műanyaglemezek(plexi, PVC, polikarbonát, poliészter, polietilén, stb.) megmunkálására, valamint világító és egyéb hagyományos reklámtáblák készítésére.

Cégleírás
1982-ben alakult vállalkozást Alexovics László alapította. Ekkor fő tevékenysége: épületmakettek és ipari minták készítése volt. 1993-ban betéti társaságként családi vállalkozássá, majd 1996-ban ALM Alexovics Kft.-vé alakult. Természetesen a tevékenység is egyre bővül, mivel gépeink már alkalmasak az ipari műanyagok megmunkálására is.
Megrendeléseiket korszerű, számítógéppel vezérelt gépeinkkel és egyre bővülő gépparkunkkal igyekszünk rövid határidőre és a legjobb minőségben elkészíteni. Vállalkozásunk 2003 évtől ISO 9001:2000 minőségirányítási rendszerben működik. Megrendelőink fejlett ipari és kereskedelmi nagyvállalatok, vállalkozások, reklámcégek, de e mellett megpróbáljuk a magánszemélyek igényeit is messzemenően kielégíteni.
Megrendelőink igényei jelölték ki számunkra a fejlődés útját. Így maradtak el korszerűtlen anyagok és bővültek mind modernebb anyagokkal, termékekkel. Fejlődésünk sikere, megrendelőink sikere is.

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Alm Alexovics Kft.

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!