Amero-r Autóalkatrészkereskedelmi Kft.-Központ, Budapest

1 Vélemény
Amero-r Autóalkatrészkereskedelmi Kft.-Központ
SZŐNYI ÚT 39/B.
1142 Budapest - XIV. Kerület, Zugló
Pest
(1) 220 8744
(1) 220 8744
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

Amero-r Autóalkatrészkereskedelmi Kft.-Központ honlapja

Nyitva tartás:
H-P 08:00 - 17:30
SZ 09:00 - 12:00
Az Amero-R Kft hivatalos lapja. Amero-R Kft. A 100%-ig magyar tulajdonban levő vállalkozás 1992-ben kezdte meg működését és jelenleg 50 embert foglalkoztat. Legfőbb célunk ügyfeleink magas színvonalon történő kiszolgálása, és az erős piaci feltételeknek való folyamatos megfelelés. Ennek érdekében a cégünk fejlesztéseket hajt végre, melyek a vásárlók érdekeit szolgálják.


Cégleírás
A cég székhelye raktárbázis és értékesítő hely is egyben. Emellett a könnyebb és gyorsabb kiszolgálás érdekében a XI.ker. Budafoki út 72-ben, a XVIII. ker.
Üllői út 493. szám alatt valamint Székesfehérváron a Cserkész u.7-ben üzemel telephelyünk. Európai, távolkeleti és amerikai autótipusokhoz forgalmazunk alkatrészeket, melyek 85%-a kanadai, angol, francia, holland és olasz importból származik, de vásárolunk még Svédországból (kizárólag egyedi rendelésre Volvo, illetve Saab alkatrészeket) és Törökországból is.
2003 júliusában megkaptuk ISO 9001:2000 minősítésünket. Az ügyfelekkel a kapcsolattartás e-mail-en, telefonon, illetve személyes megkereséssel történik. Budapest vonzáskörzetében kiszállítóink viszik az árukat az üzletekbe, vidékre pedig postai úton juttatjuk el a csomagokat.
Kulcsszavak:
Autó, Autóalkatrész, Motor, Amero, Motorolaj, Alkatrész
Amero-r Autóalkatrészkereskedelmi Kft.-Központ a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

morcpille
Amero-R

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Kicsit drágább mint az Atlantic motors, de ez is egy nagyon jó cég. Amcsi autókhoz forgalmaznak alkatrészt, továbbá javítanak is. Ezt kevesen tudják. 5 napon belül képesek beszerezni mindenféle alkatrészt, ezt tapasztalatból mondom. Az ügyfélkezelés korrekt. Akadt egy kis kuplung problémám, és hozzájuk fordultam. Bevittem az alkatrészeket, és kiderült hogy nem kell aggódnom, mert nem kell mindent cserélnem. Nem sóznak rá mindent az emberre. 10% kedvezmény szinte mindenkinek jár. :) De könnyen elérhető a 30%-is. Elfogadható áron szinte mindent be tudnak szerezni. Meg voltam elégedve velük.
## szervíz# autó# alkatrész# javítás# chrysler# dodge
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Amero-r Autóalkatrészkereskedelmi Kft.-Központ részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
CYLEX Árajánlatkérések

Üzletek a közelben

 1. Szőnyi út 39/B
  1142  Budapest
 2. Üllői Út 493.
  1117  Budapest
 3. Kadocsa U. 3.
  8000  Székesfehérvár
 4. Lajtha L. U. 1
  6000  Kecskemét
 5. JÓZSEF ATTILA U. 25.
  3508  Miskolc