Antal Ingatlan És Hitel Monor És Környéke

Cím:
Monor Ady Endre 76/A
Irányítószám/Település:
2200 Monor
Megye:
Pest
Mobile:
(30) 347 1869
Weboldal:
E-mail:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt | Módosítás | Hibás adat

Weboldal

Leírás

Antal és Tsa Ingatlan és Hiteliroda Irodánk fő tevékenységi köre: lakóingatlanok, építési telkek, nyaralók, kereskedelmi- és ipari ingatlanok adásvétele, bérbeadása, közvetítése, értékbecslése és teljeskörű hitel- és biztosítási ügyintézés. Irodánk megbízható ügyvédi háttérrel rendelkezik. 30 BANK ÉS PÉNZINTÉZET TELJES TERMÉKPALETTÁJÁVAL ÁLLUNK RENDELKEZÉSÉRE!!!! Személyesen kísérjük végig a teljes kölcsönyigénylési folyamatot!! Közvetlen banki kapcsolatok!!!! Díjmentes hitelügyintézéssel állunk rendelkezésükre !!! -szabad felhasználású hitelek -hitelkiváltás -adósságrendező hitelek -tehermentesítő hitelek -ingatlan lízing -fundamenta -befektetéssel kombinált hitelek -biztosítások -gépjármű hitelek Ha nem rajtunk keresztül vásárol ingatlant, mi akkor is rendelkezésére állunk a hitelügyintézésben! INGATLANA ELADÁSÁBAN SEGÍTÜNK!!!!!!!!! Tel:30-347-18-69 Tel:29-415-060 Web:www.hazikokmonor.hu E-mail anthazikok@monornet.hu

Cégleírás
Antal és Tsa Ingatlan és Hiteliroda Irodánk fő tevékenységi köre: lakóingatlanok, építési telkek, nyaralók, kereskedelmi- és ipari ingatlanok adásvétele, bérbeadása, közvetítése, értékbecslése és teljeskörű hitel- és biztosítási ügyintézés. Irodánk megbízható ügyvédi háttérrel rendelkezik. Munkatársaink szakmailag felkészült, tapasztalt üzletkötők, akik naprakész információkkal állnak az Önök rendelkezésére. Irodánk jó hírneve jelszavunknak köszönhető.
JELSZAVUNK: GYORSASÁG, MEGBÍZHATÓSÁG, BIZALOM !!! Célunk: Ön megkímélése és a bizalma elnyerése. Ha Ön eladni vagy bérbeadni szeretné ingatlanát: munkatársaink a helyszínen felmérik azt és széles ügyfélkörünknek köszönhetően, a lehető leggyorsabban fizetőképes vásárlót keresünk ingatlanára. Ha Ön venni szeretne ingatlant: jól képzett, felkészült üzletkötőink állnak rendelkezésére és biztosan megtalálják az Önnek legmegfelelőbb ingatlant, melyben boldogan fog irodánkra és munkatársainkra emlékezni.
Kérjük tekintse meg weboldalunkat és forduljon hozzánk bizalommal, hogy minél gyorsabban megtaláljuk az Önnek legmegfelelőbb ingatlant vagy ingatlanvásárlót. Reméljük hamarosan üdvözölhetjük ügyfeleink körében!

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Antal Ingatlan És Hitel Monor És Környéke

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Termékek

ingatlan
Monoron 2 család részére alkalmas családi ház Eladó!
Monoron 2 család részére is alkalmas családi ház Eladó! 3 szoba+nappali,2 fürdő,konyha,étkező,kamra. Az telken található egy kissebb ház, ami lakhatásra és tárolásra is kiválóan alkalmas. Fűtése:Központi,kombicirkó-/vegyes.
17000000 - FTTermékleírás

Hasonló cégek a közelben

 1. Ady Endre Utca 130
  2200  Monor

 2. Távolság: 820 m
  Adatok
  Jókai Utca 75
  2200  Monor
 3. Virág U.14. /Nagy Lottózó Petőfi Utcai Oldalánál/
  2200.  Monor
 4. Ady E. Utca 17.
  2200  Monor

 5. Távolság: 1.21 km
  Adatok
  Petőfi Sándor U. 3.
  2200  Monor
 6. Kossuth Lajos U. 72.
  2200  Monor