Aqua Form Kft., Győr

Cím:
Bécsi út 14.
Irányítószám/Település:
9025 Győr
Megye:
Győr-Moson-Sopron
Telefon:
(96) 337 950
Telefon:
(96) 517 796
Fax:
(96) 517 797
Weboldal:
Email:
Üzenet küldése
Ellenőrzött adatok
        , Frissítve 3 hónappal ezelőttEllenőrzött adatok - Frissítve 3 hónappal ezelőtt | Módosítás | Hibás adat

Weboldal

Leírás

Az Aqua Form építészeti üvegtermékek forgalmazásával és feldolgozásával, funkcionális üvegszerkezetek gyártásával foglalkozik.

Cégleírás
A cég 1990-ben alakult meg családi üvegfeldolgozó vállalkozásként, mely a piaci igények hatására folyamatosan bővítette termékportfólióját és szolgáltatásainak repertoárját. A győri telephely nyugat-európai színvonalú felszerelései lehetővé teszik a különböző üvegtípusok teljes körű megmunkálását, különleges igényeket kielégítő üvegszerkezetek összeállítását, egyedi belsőépítészeti üvegtermékek gyártását. Szakmai tapasztalatunkkal, tudásunkkal a tervezéstől a kivitelezésig állunk az Önök rendelkezésére. Forduljanak hozzánk bizalommal!

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Aqua Form Kft.

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Termékek

Laminált-biztonsági-üveg
Laminált biztonsági üveg
Az aktív és passzív biztonság az üvegipar területén is egyre nagyobb szerepet kap. A különböző biztonsági üvegek hatékonyak az illetéktelen behatolás, átlövés, a robbanás során keletkezett nyomás épületbe való behatolása ellen, üvegajtók, zuhanykabinok, szauna ajtók, válaszfalak,
Termékleírás
Karcálló-üveg
Karcálló üveg
A karcálló üveg hőkezelési eljárással válik kevésbé sérülékennyé, mint a hagyományos float vagy edzett üveg. Fokozottan ellenáll a kisebb behatásoknak, karcolásoknak, kavics vagy fémtörmelék felverődésének. (Képünk illusztráció)
Termékleírás
Golyóálló-üveg
Golyóálló üveg
A golyóálló üveg két vagy több üveglapból álló, egy vagy több fóliával laminált biztonsági szerkezet. Ha lövés éri a felületet, a golyó átszakítja a rétegeket. Mielőtt az utolsó rétegig hatolna, jelentősen veszít energiájából, impulzusából, melyet az üveg és a fólia nyel el.
Termékleírás
Tuzgátló-üveg
Tűzgátló üveg
A tűzgátló üveg egy víztiszta, átlátszó, többrétegű laminált szerkezet. Tűz esetén, hő hatására az első, a tűzfészek felé eső üveglap eltörik és a mögötte található – hőre keményedő - tűzvédő réteg felhabosodik, opálossá válik, és az így keletkező hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkező
Termékleírás
Reflexiós-üveg
Reflexiós fényvisszaverő üveg
A reflexiós üveg egy fényvisszaverő üveg, amelyen egy vékony fémoxid réteg van. A réteget víztiszta és önmagába színezett üvegen is használják. A bevonat egy kemény réteg, ami a környezeti változásoknak is ellenáll. Stopsol Classic: ezüstös tükröződésű és kissé sárgás árnyalattal.
Termékleírás
Hoszigetelo-üvegszerkezet
Hőszigetelő üvegszerkezetek
Többrétegű hőszigetelő üvegszerkezetek ugyan már több mint 60 éve léteznek, reneszánszukat a 70-as években először jelentkező olajválságnak köszönhetik. Az addig gyártott hőszigetelő üvegek egyedi termékek voltak és igazi áttörést egy osztrák üvegező mester Peter Lisec által konstruált
Termékleírás
Kopolit-üveg
Kopolit üveg
A kopolit üveg speciális ˝u˝ profilú üveg. Alkalmazzák gyárak, üzemcsarnokok, lakótelepi lépcsőházak üvegfalainak kialakítására. (Képünk illusztráció)
Termékleírás
Bevonatos-üveg-Low-e-
Bevonatos Üveg (Low-e)
A modern üvegszerkezetekben úgynevezett bevonatos üvegeket használnak. Ezek a - többnyire magas ezüst tartalmú bevonatok – egy hőtükröt képeznek, melyek csökkentik a belső, a lakótér felöl a hősugárzásból eredő hőveszteség mértékét.
Termékleírás
Eszközök-segédanyagok
Eszközök, segédanyagok
Az Aqua Form széles választékban kínál üvegipari eszközöket, szigetelő üvegek gyártáshoz és üvegezéshez szükséges kellékeket és segédanyagokat. (Képünk illusztráció)
Termékleírás
Egyedi-termékek
Egyedi termékek, szolgáltatások
Teljes körű üvegmegmunkálás (szabás, zámolás, csiszolás, fazettázás, laminálás, fúrás, minták gravírozása és homokfúvása). Üvegek edzetése, komplett edzett üvegajtók, zuhanykabinok, térelválasztók, üveglépcsők, üvegteraszok és korlátok, tetők és előtetők, üveg járófelületek, függönyfal
Termékleírás

Hasonló cégek a közelben

 1. Lakatos U. 17.
  9025  Győr
 2. Bajcsy-Zsilinszky Utca 32.
  9024  Győr
 3. Lukács Sándor U. 14.
  9022  Győr
 4. Rákóczi U. 26,
  9022  Győr
 5. Baross G. U. 65.
  9024  Győr
 6. Mayer Lajos Utca 17.
  9026  Győr