Aqua Szolgáltató Kft. - Ügyfélszolgálat Mosonmagyaróvár Pártok Háza

Cégnév:
Aqua Szolgáltató Kft. - Ügyfélszolgálat Mosonmagyaróvár Pártok Háza
Cím:
Erkel Ferenc U. 10
Irányítószám/Település:
9200 Mosonmagyaróvár
Weboldal:
Email:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Leírás

Az AQUA Szolgáltató KFT. 1994-ben különült el a Győri Vízműtől és vált önálló szolgáltatóvá. Cégünk alapítója, illetve egyszemélyes tulajdonosa Mosonmagyaróvár város Önkormányzata volt. A társaság tevékenységét Mosonmagyaróvár és Levél településeken vízellátás, illetve Mosonmagyaróváron és Hegyeshalomban a szennyvízelvezetés és tisztítás jellemezte.
Az új gazdasági társaságnak elsődleges feladata az volt, hogy működésének feltételeit megteremtse, hiszen az előző, több évtizedes korszakban a gazdálkodás és a működés irányítása a győri központban történt. A cég kialakította szervezeti felépítését, biztosította az alaptevékenység ellátásához szükséges jogszabályokban megfogalmazott szakember állományt. Önálló szervezeti egységként működtek az ivóvízellátás, a szennyvízelvezetés ágazatok, a műszaki-karbantartó csoport, s az adminisztráció.
1995-ben a társaság tulajdonosi szerkezetében és törzstőkéjében lényeges változás következett be.

Képek hozzáadása

Cégleírás
A Kft. szolgáltatási területe 2011 évben végbement csatlakozások eredményeképpen jelentősen bővült. Az ivóvízellátás és szennyvízelvezetés szolgáltatásba bevont települések száma 19, a területen közel 70 ezer fogyasztó víziközmű ellátását biztosítjuk.
Az elmúlt évek alatt a cég által támogatott felső- és középfokú szakmai továbbképzések révén sikerült elérni, hogy a szakember állomány megfelelően képzett, munkájának ellátására hosszú távon alkalmas. A cégvezetés szándéka, hogy a későbbiekben is támogatja a továbbtanulni szándékozókat. Az elmúlt évek során lényeges fejlesztéseket sikerült elérni a technikai eszközök területén, mely hatására hatékonyabb munkavégzéssel tudjuk a szolgáltatást biztosítani. A 2011 évben végbement területbővítéssel a munkaerő állományunk olyan mértékben gyarapodott, amennyivel a megnövekedett feladatokat biztonsággal ellássuk.

Kulcsszavak:

Vízellátás, Szennyvíztisztítás

Szolgáltatások

Ivóvíz szolgáltatás, Szennyvízelvezetés, folyékonyhulladék elszállítás, víz elemzés

A Aqua Szolgáltató Kft. - Ügyfélszolgálat Mosonmagyaróvár Pártok Háza cég a következő kategóriákban szerepel:

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Aqua Szolgáltató Kft. - Ügyfélszolgálat Mosonmagyaróvár Pártok Háza

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Üzletek a közelben

 1. Külterület
  9200  Mosonmagyaróvár
 2. Timföldgyári út 4.
  9200  Mosonmagyaróvár
 3. Alkotmány U. 13
  9200  Mosonmagyaróvár
 4. Gabonarakpart 6.
  9200  Mosonmagyaróvár
 5. Külterület
  9222  Hegyeshalom