Aranypart Hotel, Siófok

4 Vélemények
Aranypart Hotel
Beszédes József Sétány 82
8600 Siófok
Somogy
(84) 519 450

Leírás

Szállodánk ideális helyszínt biztosít konferenciák, csapatépítő tréningek családi rendezvények, lakodalmak lebonyolítására. Arra törekszünk, hogy minden korosztály megtalálja nálunk a számára megfelelő kikapcsolódási formát, legyen szó családi nyaralásról a Balaton fővárosában vagy egy pihentető hétvégéről. Amennyiben további információra van szüksége, keresse bizalommal kollégáinkat e-mailen vagy telefonon. Reméljük Önt is hamarosan Vendégeink között üdvözölhetjük


Kulcsszavak:
Szálloda, Hotel, Vendéglátás, Szállás, Idegenforgalom, Turizmus, Szauna, Apartman, Fitness, Vízisport, Rendezvény, Étterem, Szálláshely, Rendezvényszervezés, Utazási iroda
Fizetési lehetőségek
 • Készpénz
  Készpénz
Aranypart Hotel a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Jancsovics Éva
Hotel

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

A hotel nem csupán szállást nyújt,hanem rendezvényeket is tartanak benne.Például esküvőket,szilveszteri összejöveteleket,konferenciákat.Az unokatestvérem esküvőjét is ott tartották.A rendezvényt kifogástalanul bonyolították le.Az ételekkel,italokkal meg voltunk elégedve.A személyzet is jól képzett és udvarias.a hotelben igénybe lehetett venni különböző wellness szolgáltatásokat,de akár a kondi termet.A családom nem csupán egy napot töltött ott,így alkalmunk nyílt a teniszpályát is használni,amely a szálloda közvetlen közelében van. Mivel a szálloda a vízpart mellett van közvetlenül,így a násznép még meg is mártózhatott a "magyar tengerben".

Pap Károly
Panoráma Hotel

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Panoráma Hotelben voltunk nyáron és a gyerekek, de mi felnőttek is nagyon élveztük. Hatalmas terület, szép épület, strand, játszótér nyújt felejthetetlen élményt!

Fecskés Beáta
Nem az igazi

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Nos, ami az étterem részt illeti, ha svédasztalos az ellátás, az hagy némi kivánnivalót maga után. Konferencián voltunk ott. Folyton szomjasak voltunk, mert kifogyott a vizeskancsókból a víz, mi nem tudtuk utántölteni, és két-három pincér csellengett kényelmesen 300 szomjas ember között. A svédasztal fogásai a vacsora közepére elfogytak, szabályosan ráraboltunk egy egy kis maradékra, és éhesen maradtunk. Külsőleg, illetve belső designban olyan a hely, mintha megállt volna ezelőtt 40 évvel az idő. Nem tetszett, egyáltalán.
## étterem# szállás# félpanzió
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Olasz Anita
Teljes kikapcsolódás

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

A Panoráma Hotel az egész család számára teljes kikapcsolódást nyújt. Htalmas Hotel játszótérrel, saját stranddal.
## nyaralás# család# pihenés
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Aranypart Hotel részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Hasonló cégek a közelben

 1. BESZÉDES JÓZSEF SÉTÁNY 82.
  8600  Siófok
 2. Beszédes József Sétány 6. Szám
  8600  Siófok
 3. Beszédes J. Sétány 80.
  8600  Siófok
 4. Petőfi Sétány 15. Házszám
  8600  Siófok
 5. Petőfi Sétány 13.
  8600  Siófok
 6. Petőfi Sétány 13.
  8601  Siófok
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete