Aranypart Hotel, Siófok

Cím:
Beszédes József Sétány 82.
Irányítószám/Település:
8600 Siófok
Megye:
Somogy
Telefon:
(84) 519 450
Fax:
(84) 312 049
Email:
Üzenet küldése
Frissítve több mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Leírás

Szállodánk ideális helyszínt biztosít konferenciák, csapatépítő tréningek családi rendezvények, lakodalmak lebonyolítására. Arra törekszünk, hogy minden korosztály megtalálja nálunk a számára megfelelő kikapcsolódási formát, legyen szó családi nyaralásról a Balaton fővárosában vagy egy pihentető hétvégéről. Amennyiben további információra van szüksége, keresse bizalommal kollégáinkat e-mailen vagy telefonon. Reméljük Önt is hamarosan Vendégeink között üdvözölhetjük

Vélemények

Jancsovics Éva
5 Csillagok

Hotel

, 2009. december 12.

A hotel nem csupán szállást nyújt,hanem rendezvényeket is tartanak benne.Például esküvőket,szilveszteri összejöveteleket,konferenciákat.Az unokatestvérem esküvőjét is ott tartották.A rendezvényt kifogástalanul bonyolították le.Az ételekkel,italokkal meg voltunk elégedve.A személyzet is jól képzett és udvarias.a hotelben igénybe lehetett venni különböző wellness szolgáltatásokat,de akár a kondi termet.A családom nem csupán egy napot töltött ott,így alkalmunk nyílt a teniszpályát is használni,amely a szálloda közvetlen közelében van. Mivel a szálloda a vízpart mellett van közvetlenül,így a násznép még meg is mártózhatott a "magyar tengerben".

Pap Károly
5 Csillagok

Panoráma Hotel

, 2009. december 11.

Panoráma Hotelben voltunk nyáron és a gyerekek, de mi felnőttek is nagyon élveztük. Hatalmas terület, szép épület, strand, játszótér nyújt felejthetetlen élményt!

Fecskés Beáta
2 Csillagok

Nem az igazi

, 2007. december 22.

Nos, ami az étterem részt illeti, ha svédasztalos az ellátás, az hagy némi kivánnivalót maga után. Konferencián voltunk ott. Folyton szomjasak voltunk, mert kifogyott a vizeskancsókból a víz, mi nem tudtuk utántölteni, és két-három pincér csellengett kényelmesen 300 szomjas ember között. A svédasztal fogásai a vacsora közepére elfogytak, szabályosan ráraboltunk egy egy kis maradékra, és éhesen maradtunk. Külsőleg, illetve belső designban olyan a hely, mintha megállt volna ezelőtt 40 évvel az idő. Nem tetszett, egyáltalán.
Címkék: ## étterem# szállás# félpanzióErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Olasz Anita
4 Csillagok

Teljes kikapcsolódás

, 2007. december 14.

A Panoráma Hotel az egész család számára teljes kikapcsolódást nyújt. Htalmas Hotel játszótérrel, saját stranddal.
Címkék: ## nyaralás# család# pihenésErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentéseÍrjon véleményt a(z) Aranypart Hotel részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben

 1. Beszédes József Sétány 82.
  8600  Siófok
 2. Beszédes József Sétány 6. Szám
  8600  Siófok
 3. Beszédes J. Sétány 80.
  8600  Siófok
 4. Petőfi Sétány 13.
  8600  Siófok
 5. Petőfi Sétány 13.
  8601  Siófok
 6. Kinizsi Utca 12.
  8600  Siófok