Arsmed Mosolyközpont, Székesfehérvár

6 Vélemények
Arsmed Mosolyközpont
Zámoly-Köz 5.
8000 Székesfehérvár
Fejér
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

IMPLANTOLÓGIAI ÉS ESZTÉTIKAI FOGÁSZATI KÖZPONTUNK - AZ ARSMED MOSOLYKÖZPONT - SZÉKESFEHÉRVÁRON, A ZÁMOLY KÖZ 5. ALATT, A ZICHY LIGETHEZ KÖZEL TALÁLHATÓ. SZOLGÁLTATÁSAINK: AZONNALI FOGBEÜLTETÉS FOGPÓTLÁSSAL, FOGFEHÉRÍTÉS, ESZTÉTIKAI FOGÁSZAT, PARODONTOLÓGIA, CSONTPÓTLÁS, ARCÜREG EMELÉS, FOGCSIKORGATÁS ÉS IZÜLETI FÁJDALMAK KEZELÉSE, ÍNYSEBÉSZET, professzionális fogtisztítás, sópolírozás, cirkon koronák és héjak készítése, digitális panoráma - és fog röntgen, oralkamerás szájvizsgálat, mini implantátumok, szájsebészet, bölcsességfog eltávolítás, parodontális sebészet, lézer kezelés, fogérzékenység gépi fluor-iontoforézises kezelése, letört fogak azonnali kezelése, gépi gyökérkezelés.
Dr. Hátsági-Horváth Miklós, dr.
Hátsági Implant,


Cégleírás
IMPLANTOLÓGIAI ÉS ESZTÉTIKAI FOGÁSZATI KÖZPONTUNK - AZ ARSMED MOSOLYKÖZPONT - DR. HÁTSÁGI IMPLANT, SZOLGÁLTATÁSAI: FOGBEÜLTETÉS AZONNALI FOGPÓTLÁS KÉSZÍTÉSE, FOGFEHÉRÍTÉS, ESZTÉTIKAI FOGÁSZAT, CSONTPÓTLÁS, ARCÜREG EMELÉS, FOGCSIKORGATÁS ÉS IZÜLETI PROBLÉMÁK KEZELÉSE, PARODONTOLÓGIA, ÍNYSEBÉSZET, professzionális fogtisztítás, sópolírozás, cirkon koronák és héjak készítése, digitális panoráma - és fog röntgen, mini implantátumok, szájsebészet, bölcsességfog eltávolítás, lézer kezelés, fogérzékenység gépi fluor-iontoforézises kezelése, letört fogak azonnali kezelése, gépi gyökérkezelés. Fogászati és implantológia központunkban kitűnően és sokoldalúan képzett kollégák látják el a pácienseket. Munkanapokon egész nap rendelkezésre állunk. A fogászatban ma ismert legkorszerűbb eljárásokat, eszközöket és anyagokat alkalmazzuk.
Egyedi igény esetén rendkívüli határidőkkel dolgozunk. Kiemelten fontosnak tartjuk a páciensek személyiségégéhez harmonikusan illeszkedő, igényeiket figyelembe vevő, esztétikus restaurációk készítését. Munkáinkra hosszútávú teljes körű garanciát vállalunk. Pácienseink kellemes, megnyugtató környezetben várakozhatnak.
Szeretettel és megkülönböztetett figyelemmel várjuk Intézetünkben. Dr.Hátsági- Horváth Miklós, dr. Hátsági Implant
Idegen nyelvű leírás
cheap, treatment, abroad, smile, dental surgery, implant surgery, cosmetic dentistry, implantology, dental treatment Hungary,
Kulcsszavak:
Fogászat, Fogorvos, Fogfehérítés, Fogorvosi Rendelő, Esztétikai Fogászat, Implantátum, Fogbeültetés, Implantáció, Esztétikus Tömés, Fogkőeltávolítás, Lézerkezelés, Parodontológia, Bölcsességfog Eltávolítás, Treatment, Héj, Biológiai Fogászat, Kozmetikai Fogászat, Mini Implantátum, Fogfelépítés, Dental Surgery, Dentálhigiénikus, Fogászati központ, Sópolírozás, Professzionális Fogtisztítás, Gépi Gyökérkezelés, Digitális Fog és Panoráma Röntgen, Letört Fogak Azonnali Kezelése, Cirkon/Zirkon Korona, Barátságos Környezet, Mosolyközpont, Fluor Iontoforézis, Szájsebészet, Cheap, Ízületi Fájdalom, Fogszorítás, Orál Kamera, Fogcsikorgatás, Fogérzékenység, Fehervar, Abroad, Cosmetic Dentistry, Fognyaki Érzékenység, Smile, Gradia Tömés, Direkt Héjak készítése, Implantológiai központ, Fogkopás, Csontpótló Műtét, Parodontológiai Sebészet, Arsmed, Gradia Inlay/Onlay, Implant Surgery, Rendelés minden Munkanap Reggeltől Estig, Arcüreg Emelő Műtét, Ínysebészet, Dr.Hátsági-Horváth Miklós
Szolgáltatási helyek
Székesfehérvár, Fejér megye, Magyarország, Budapest vonzáskörzetében
Irodánkban beszélt nyelvek
Angol, Német
Fizetési lehetőségek
 • American Express
  American Express
 • Készpénz
  Készpénz
 • Maestro
  Maestro
 • MasterCard
  MasterCard
 • Visa
  Visa
 • Üdülési csekk
  Üdülési csekk
 • Banki átutalás
  Banki átutalás
 • Euro
  Euro
Arsmed Mosolyközpont a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Péter Fausztó

Ajánlás

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Végre találtam egy olyan fogászatot, ahol nem csak egy "megoldandó eset" vagyok. Örülök, hogy Székesfehérváron van olyan fogorvos, akiben megbízhatok! A fogbeültetés nagyon jól sikerült, ezúton is köszönöm!
#Székesfehérvár#fogászat#fogbeültetés
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Nagy Ervin

Ajánlás

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Már három éve az ArsMed Mosolyközpontba járok, és csak jó tapasztalataim vannak. Az orvosok és a személyzet profin dolgozik, amihez egy jól felszerelt fogászati rendelő párosul.
#ArsMed fogászat Székesfehérvár
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Dr.Balogh Ibolya

Ajánlás

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Lelkileg hihetetlenül megterhelő minden ember számára, ha fogorvosi kezelésre kell járnia. Hátsági Horváth Miklós olyan fogorvos, akit teljes szívvel tudok mindenki számára ajánlani. Rendkívüli szakmai tudásával, magabiztosságával, pozitív kisugárzásával nyugalmat, hitet, bizalmat ad a páciensei számára. A fogászati rendelőben biztosított a legmagasabb szintű technikai háttér, ő pedig olyan szakember, aki nem ismer lehetetlent, a kilátástalan helyzetekben is megtalálja a megoldást. Amit külön ki kell emelni, az a gyorsaság és a fájdalommentes kezelés. Elismeréssel és köszönettel tatozom azért a munkáért, amit mint a betege, én magam is megtapasztaltam.
#ArsMed fogászat Székesfehérvár
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Uhnák Tamásné, Székesfehérvár

Ajánlás

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Mint mindenki én is járok fogorvoshoz. Először, mikor beléptem a fogorvosi rendelő várójába, nem gondoltam, hogy orvosnál vagyok. Jó ízléssel berendezett kellemes környezet fogadott. Belépve a rendelő ajtaján, a doktor úr és kedves asszisztense mosolyukkal és szavaikkal megnyugtatóan hatottak rám.
#Székesfehérvár#fogászat#Dr Hátsági Horváth Miklós fogorvos
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Dr. Ágoston Béláné

Ajánlás

több, mint 6 hónappal ezelőtt

"Dr. Ágoston Béla egykori szájsebész főorvos javasolta, hogy válasszam fogorvosomnak dr. Hátsági Horváth Miklóst. És valóban jól mondta: alapos, jól felkészült, igényes fogorvosi munkát végez. Nem csalódtam benne. Udvarias, figyelmes és biztosan nem csak velem - hiszen csakugyan rég óta ismerjük egymást - ezt tudom. A belvárosi rendelője is kulturált, jól felszerelt, szép összhatást tesz a betegre. Munkatársa, asszisztense is nagyon kedves, figyelmes teremtés. A megadott időpontokat igyekszenek tartani, már amennyire a kezelés ideje előre meghatározható, ha mégis látható a csúszás, telefonon egyeztetve távolabbi időpontot beszélünk meg. A várakozásra alkalmas terem is kellemes, színvonalas olvasnivalóval felszerelve, nem is olyan rossz, ha mégis várni kell. Jó szívvel tudom ajánlani mindenkinek, hogy forduljanak hozzá bizalommal."
#Székesfehérvár#fogászat#Dr Hátsági Horváth Miklós fogorvos
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Több vélemény

Írjon véleményt a(z) Arsmed Mosolyközpont részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Kapcsolattartó személyek

Dr. Hátsági-Horváth Miklós
Vezetőség

Üzenet küldése

+36 22 333 350

+36 20 555 1111

  Vásároljon Prémium Tagságot
  CYLEX Árajánlatkérések

  Céginformációk

  Facebook

  Hasonló cégek a közelben

  1. Zámoly Köz. 5.
   8000  Székesfehérvár
  2. Havranek József Utca 61
   8000  Székesfehérvár
  3. Zichy Liget 15
   8000  Székesfehérvár
  4. Marx Károly Tér 5
   8000  Székesfehérvár
  5. Mészöly Géza Utca 5
   8000  Székesfehérvár
  6. Szekfű Gyula Utca 9
   8000  Székesfehérvár
  7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete