Arsmed Mosolyközpont, Székesfehérvár

6 Vélemények
Arsmed Mosolyközpont
Zámoly-Köz 5.
8000 Székesfehérvár
Fejér
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

IMPLANTOLÓGIAI ÉS ESZTÉTIKAI FOGÁSZATI KÖZPONTUNK - AZ ARSMED MOSOLYKÖZPONT - SZÉKESFEHÉRVÁRON, A ZÁMOLY KÖZ 5. ALATT, A ZICHY LIGETHEZ KÖZEL TALÁLHATÓ. SZOLGÁLTATÁSAINK: AZONNALI FOGBEÜLTETÉS FOGPÓTLÁSSAL, FOGFEHÉRÍTÉS, ESZTÉTIKAI FOGÁSZAT, PARODONTOLÓGIA, CSONTPÓTLÁS, ARCÜREG EMELÉS, FOGCSIKORGATÁS ÉS IZÜLETI FÁJDALMAK KEZELÉSE, ÍNYSEBÉSZET, professzionális fogtisztítás, sópolírozás, cirkon koronák és héjak készítése, digitális panoráma - és fog röntgen, oralkamerás szájvizsgálat, mini implantátumok, szájsebészet, bölcsességfog eltávolítás, parodontális sebészet, lézer kezelés, fogérzékenység gépi fluor-iontoforézises kezelése, letört fogak azonnali kezelése, gépi gyökérkezelés.
Dr. Hátsági-Horváth Miklós, dr.
Hátsági Implant,


  Cégleírás
  IMPLANTOLÓGIAI ÉS ESZTÉTIKAI FOGÁSZATI KÖZPONTUNK - AZ ARSMED MOSOLYKÖZPONT - DR. HÁTSÁGI IMPLANT, SZOLGÁLTATÁSAI: FOGBEÜLTETÉS AZONNALI FOGPÓTLÁS KÉSZÍTÉSE, FOGFEHÉRÍTÉS, ESZTÉTIKAI FOGÁSZAT, CSONTPÓTLÁS, ARCÜREG EMELÉS, FOGCSIKORGATÁS ÉS IZÜLETI PROBLÉMÁK KEZELÉSE, PARODONTOLÓGIA, ÍNYSEBÉSZET, professzionális fogtisztítás, sópolírozás, cirkon koronák és héjak készítése, digitális panoráma - és fog röntgen, mini implantátumok, szájsebészet, bölcsességfog eltávolítás, lézer kezelés, fogérzékenység gépi fluor-iontoforézises kezelése, letört fogak azonnali kezelése, gépi gyökérkezelés. Fogászati és implantológia központunkban kitűnően és sokoldalúan képzett kollégák látják el a pácienseket. Munkanapokon egész nap rendelkezésre állunk. A fogászatban ma ismert legkorszerűbb eljárásokat, eszközöket és anyagokat alkalmazzuk.
  Egyedi igény esetén rendkívüli határidőkkel dolgozunk. Kiemelten fontosnak tartjuk a páciensek személyiségégéhez harmonikusan illeszkedő, igényeiket figyelembe vevő, esztétikus restaurációk készítését. Munkáinkra hosszútávú teljes körű garanciát vállalunk. Pácienseink kellemes, megnyugtató környezetben várakozhatnak.
  Szeretettel és megkülönböztetett figyelemmel várjuk Intézetünkben. Dr.Hátsági- Horváth Miklós, dr. Hátsági Implant
  Idegen nyelvű leírás
  cheap, treatment, abroad, smile, dental surgery, implant surgery, cosmetic dentistry, implantology, dental treatment Hungary,
  Kulcsszavak:
  Fogászat, Fogorvos, Fogfehérítés, Fogorvosi Rendelő, Szájsebészet, Esztétikai Fogászat, Implantátum, Implantáció, Fogbeültetés, Esztétikus Tömés, Fogkőeltávolítás, Lézerkezelés, Parodontológia, Treatment, Bölcsességfog Eltávolítás, Biológiai Fogászat, Héj, Kozmetikai Fogászat, Mini Implantátum, Fogfelépítés, Dental Surgery, Fogászati központ, Dentálhigiénikus, Professzionális Fogtisztítás, Gépi Gyökérkezelés, Sópolírozás, Cirkon/Zirkon Korona, Digitális Fog és Panoráma Röntgen, Letört Fogak Azonnali Kezelése, Mosolyközpont, Barátságos Környezet, Fluor Iontoforézis, Cheap, Ízületi Fájdalom, Fogszorítás, Orál Kamera, Fogcsikorgatás, Fogérzékenység, Smile, Fehervar, Abroad, Gradia Tömés, Cosmetic Dentistry, Fognyaki Érzékenység, Direkt Héjak készítése, Ínysebészet, Fogkopás, Csontpótló Műtét, Parodontológiai Sebészet, Implantológiai központ, Arsmed, Gradia Inlay/Onlay, Implant Surgery, Rendelés minden Munkanap Reggeltől Estig, Dr.Hátsági-Horváth Miklós, Arcüreg Emelő Műtét
  Szolgáltatási helyek
  Székesfehérvár, Fejér megye, Magyarország, Budapest vonzáskörzetében
  Irodánkban beszélt nyelvek
  Angol, Német
  Fizetési lehetőségek
  • American Express
   American Express
  • Készpénz
   Készpénz
  • Maestro
   Maestro
  • MasterCard
   MasterCard
  • Visa
   Visa
  • Üdülési csekk
   Üdülési csekk
  • Banki átutalás
   Banki átutalás
  • Euro
   Euro
  A Arsmed Mosolyközpont cég a következő kategóriákban szerepel:
  Képek hozzáadása

  Vélemények

  Péter Fausztó

  Ajánlás

  , több, mint 6 hónappal ezelőtt

  Végre találtam egy olyan fogászatot, ahol nem csak egy "megoldandó eset" vagyok. Örülök, hogy Székesfehérváron van olyan fogorvos, akiben megbízhatok! A fogbeültetés nagyon jól sikerült, ezúton is köszönöm!
  #Székesfehérvár#fogászat#fogbeültetés
  Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

  Nagy Ervin

  Ajánlás

  több, mint 6 hónappal ezelőtt

  Már három éve az ArsMed Mosolyközpontba járok, és csak jó tapasztalataim vannak. Az orvosok és a személyzet profin dolgozik, amihez egy jól felszerelt fogászati rendelő párosul.
  #ArsMed fogászat Székesfehérvár
  Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

  Dr.Balogh Ibolya

  Ajánlás

  több, mint 6 hónappal ezelőtt

  Lelkileg hihetetlenül megterhelő minden ember számára, ha fogorvosi kezelésre kell járnia. Hátsági Horváth Miklós olyan fogorvos, akit teljes szívvel tudok mindenki számára ajánlani. Rendkívüli szakmai tudásával, magabiztosságával, pozitív kisugárzásával nyugalmat, hitet, bizalmat ad a páciensei számára. A fogászati rendelőben biztosított a legmagasabb szintű technikai háttér, ő pedig olyan szakember, aki nem ismer lehetetlent, a kilátástalan helyzetekben is megtalálja a megoldást. Amit külön ki kell emelni, az a gyorsaság és a fájdalommentes kezelés. Elismeréssel és köszönettel tatozom azért a munkáért, amit mint a betege, én magam is megtapasztaltam.
  #ArsMed fogászat Székesfehérvár
  Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

  Uhnák Tamásné, Székesfehérvár

  Ajánlás

  több, mint 6 hónappal ezelőtt

  Mint mindenki én is járok fogorvoshoz. Először, mikor beléptem a fogorvosi rendelő várójába, nem gondoltam, hogy orvosnál vagyok. Jó ízléssel berendezett kellemes környezet fogadott. Belépve a rendelő ajtaján, a doktor úr és kedves asszisztense mosolyukkal és szavaikkal megnyugtatóan hatottak rám.
  #Székesfehérvár#fogászat#Dr Hátsági Horváth Miklós fogorvos
  Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

  Dr. Ágoston Béláné

  Ajánlás

  több, mint 6 hónappal ezelőtt

  "Dr. Ágoston Béla egykori szájsebész főorvos javasolta, hogy válasszam fogorvosomnak dr. Hátsági Horváth Miklóst. És valóban jól mondta: alapos, jól felkészült, igényes fogorvosi munkát végez. Nem csalódtam benne. Udvarias, figyelmes és biztosan nem csak velem - hiszen csakugyan rég óta ismerjük egymást - ezt tudom. A belvárosi rendelője is kulturált, jól felszerelt, szép összhatást tesz a betegre. Munkatársa, asszisztense is nagyon kedves, figyelmes teremtés. A megadott időpontokat igyekszenek tartani, már amennyire a kezelés ideje előre meghatározható, ha mégis látható a csúszás, telefonon egyeztetve távolabbi időpontot beszélünk meg. A várakozásra alkalmas terem is kellemes, színvonalas olvasnivalóval felszerelve, nem is olyan rossz, ha mégis várni kell. Jó szívvel tudom ajánlani mindenkinek, hogy forduljanak hozzá bizalommal."
  #Székesfehérvár#fogászat#Dr Hátsági Horváth Miklós fogorvos
  Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

  Több vélemény

  Írjon véleményt a(z) Arsmed Mosolyközpont részére!

  Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

  Kapcsolattartó személyek

  Dr. Hátsági-Horváth Miklós
  Vezetőség

  Üzenet küldése

  +36 22 333 350

  +36 20 555 1111


   Készítsd el honlapodat
   Technikai ismeretek nélkül
   30 napos ingyenes próbaverzió

   Vásároljon Prémium Tagságot
   CYLEX Árajánlatkérések

   Céginformációk

   Facebook

   Hasonló cégek a közelben

   1. Zámoly Köz 5.
    8000  Székesfehérvár
   2. Havranek József Utca 61
    8000  Székesfehérvár
   3. Zichy Liget 15
    8000  Székesfehérvár
   4. Marx Károly Tér 5
    8000  Székesfehérvár
   5. Mészöly Géza Utca 5
    8000  Székesfehérvár
   6. Szekfű Gyula Utca 9
    8000  Székesfehérvár