Arsmed Mosolyközpont, Székesfehérvár

Cím:
Zámoly-Köz 5.
Irányítószám/Település:
8000 Székesfehérvár
Megye:
Fejér
Telefon:
+36/22-333-350
Weboldal:
E-mail:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt | Módosítás | Hibás adat

Weboldal

Leírás

IMPLANTOLÓGIAI ÉS ESZTÉTIKAI FOGÁSZATI KÖZPONTUNK - AZ ARSMED MOSOLYKÖZPONT - SZÉKESFEHÉRVÁRON, A ZÁMOLY KÖZ 5. ALATT, A ZICHY LIGETHEZ KÖZEL TALÁLHATÓ. SZOLGÁLTATÁSAINK: AZONNALI FOGBEÜLTETÉS FOGPÓTLÁSSAL, FOGFEHÉRÍTÉS, ESZTÉTIKAI FOGÁSZAT, PARODONTOLÓGIA, CSONTPÓTLÁS, ARCÜREG EMELÉS, FOGCSIKORGATÁS ÉS IZÜLETI FÁJDALMAK KEZELÉSE, ÍNYSEBÉSZET, professzionális fogtisztítás, sópolírozás, cirkon koronák és héjak készítése, digitális panoráma - és fog röntgen, oralkamerás szájvizsgálat, mini implantátumok, szájsebészet, bölcsességfog eltávolítás, parodontális sebészet, lézer kezelés, fogérzékenység gépi fluor-iontoforézises kezelése, letört fogak azonnali kezelése, gépi gyökérkezelés.
Dr. Hátsági-Horváth Miklós, dr.
Hátsági Implant,

Cégleírás
IMPLANTOLÓGIAI ÉS ESZTÉTIKAI FOGÁSZATI KÖZPONTUNK - AZ ARSMED MOSOLYKÖZPONT - DR. HÁTSÁGI IMPLANT, SZOLGÁLTATÁSAI: FOGBEÜLTETÉS AZONNALI FOGPÓTLÁS KÉSZÍTÉSE, FOGFEHÉRÍTÉS, ESZTÉTIKAI FOGÁSZAT, CSONTPÓTLÁS, ARCÜREG EMELÉS, FOGCSIKORGATÁS ÉS IZÜLETI PROBLÉMÁK KEZELÉSE, PARODONTOLÓGIA, ÍNYSEBÉSZET, professzionális fogtisztítás, sópolírozás, cirkon koronák és héjak készítése, digitális panoráma - és fog röntgen, mini implantátumok, szájsebészet, bölcsességfog eltávolítás, lézer kezelés, fogérzékenység gépi fluor-iontoforézises kezelése, letört fogak azonnali kezelése, gépi gyökérkezelés. Fogászati és implantológia központunkban kitűnően és sokoldalúan képzett kollégák látják el a pácienseket. Munkanapokon egész nap rendelkezésre állunk. A fogászatban ma ismert legkorszerűbb eljárásokat, eszközöket és anyagokat alkalmazzuk.
Egyedi igény esetén rendkívüli határidőkkel dolgozunk. Kiemelten fontosnak tartjuk a páciensek személyiségégéhez harmonikusan illeszkedő, igényeiket figyelembe vevő, esztétikus restaurációk készítését. Munkáinkra hosszútávú teljes körű garanciát vállalunk. Pácienseink kellemes, megnyugtató környezetben várakozhatnak.
Szeretettel és megkülönböztetett figyelemmel várjuk Intézetünkben. Dr.Hátsági- Horváth Miklós, dr. Hátsági Implant
Idegen nyelvű leírás
cheap, treatment, abroad, smile, dental surgery, implant surgery, cosmetic dentistry, implantology, dental treatment Hungary,

Vélemények

Péter Fausztó
5 Csillagok

Ajánlás

, 2012. március 2.

Végre találtam egy olyan fogászatot, ahol nem csak egy "megoldandó eset" vagyok. Örülök, hogy Székesfehérváron van olyan fogorvos, akiben megbízhatok! A fogbeültetés nagyon jól sikerült, ezúton is köszönöm!
Címkék: #Székesfehérvár#fogászat#fogbeültetésErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Nagy Ervin
5 Csillagok

Ajánlás

2012. február 13.

Már három éve az ArsMed Mosolyközpontba járok, és csak jó tapasztalataim vannak. Az orvosok és a személyzet profin dolgozik, amihez egy jól felszerelt fogászati rendelő párosul.
Címkék: #ArsMed fogászat SzékesfehérvárErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Dr.Balogh Ibolya
5 Csillagok

Ajánlás

2012. február 2.

Lelkileg hihetetlenül megterhelő minden ember számára, ha fogorvosi kezelésre kell járnia. Hátsági Horváth Miklós olyan fogorvos, akit teljes szívvel tudok mindenki számára ajánlani. Rendkívüli szakmai tudásával, magabiztosságával, pozitív kisugárzásával nyugalmat, hitet, bizalmat ad a páciensei számára. A fogászati rendelőben biztosított a legmagasabb szintű technikai háttér, ő pedig olyan szakember, aki nem ismer lehetetlent, a kilátástalan helyzetekben is megtalálja a megoldást. Amit külön ki kell emelni, az a gyorsaság és a fájdalommentes kezelés. Elismeréssel és köszönettel tatozom azért a munkáért, amit mint a betege, én magam is megtapasztaltam.
Címkék: #ArsMed fogászat SzékesfehérvárErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Uhnák Tamásné, Székesfehérvár
5 Csillagok

Ajánlás

2012. január 31.

Mint mindenki én is járok fogorvoshoz. Először, mikor beléptem a fogorvosi rendelő várójába, nem gondoltam, hogy orvosnál vagyok. Jó ízléssel berendezett kellemes környezet fogadott. Belépve a rendelő ajtaján, a doktor úr és kedves asszisztense mosolyukkal és szavaikkal megnyugtatóan hatottak rám.
Címkék: #Székesfehérvár#fogászat#Dr Hátsági Horváth Miklós fogorvosErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Dr. Ágoston Béláné
5 Csillagok

Ajánlás

2012. január 31.

"Dr. Ágoston Béla egykori szájsebész főorvos javasolta, hogy válasszam fogorvosomnak dr. Hátsági Horváth Miklóst. És valóban jól mondta: alapos, jól felkészült, igényes fogorvosi munkát végez. Nem csalódtam benne. Udvarias, figyelmes és biztosan nem csak velem - hiszen csakugyan rég óta ismerjük egymást - ezt tudom. A belvárosi rendelője is kulturált, jól felszerelt, szép összhatást tesz a betegre. Munkatársa, asszisztense is nagyon kedves, figyelmes teremtés. A megadott időpontokat igyekszenek tartani, már amennyire a kezelés ideje előre meghatározható, ha mégis látható a csúszás, telefonon egyeztetve távolabbi időpontot beszélünk meg. A várakozásra alkalmas terem is kellemes, színvonalas olvasnivalóval felszerelve, nem is olyan rossz, ha mégis várni kell. Jó szívvel tudom ajánlani mindenkinek, hogy forduljanak hozzá bizalommal."
Címkék: #Székesfehérvár#fogászat#Dr Hátsági Horváth Miklós fogorvosErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

dr. Párkányi Ferencné és dr. Párkányi Ferenc
5 Csillagok

Ajánlás

2012. január 30.

"Fogaink kezelését dr. Hátsági Horváth Miklós fogszakorvosra bíztuk, mert fontosnak tartottuk az alapos munkát, a legkorszerűbb megoldások alkalmazását, a kezelések folyamán a rugalmas időbeosztást, és azt, hogy mindig mi, a betegek álltunk a figyelem középpontjában. Ebben fontos szerepe volt az asszisztencia mindig figyelmes, udvarias, segítőkész hozzáállásának."
Címkék: #Székesfehérvár#fogászat#Dr Hátsági?Horváth Miklós fogorvosErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentéseÍrjon véleményt a(z) Arsmed Mosolyközpont részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben

 1. Zámoly Köz. 5.
  8000  Székesfehérvár

 2. Távolság: 130 m
  Adatok
  Havranek József Utca 61
  8000  Székesfehérvár
 3. Zichy Liget 15
  8000  Székesfehérvár

 4. Távolság: 550 m
  Adatok
  Marx Károly Tér 5
  8000  Székesfehérvár
 5. Mészöly Géza Utca 5
  8000  Székesfehérvár
 6. Szekfű Gyula Utca 9
  8000  Székesfehérvár