Artwork Foto, Budapest

Cím:
Révay Utca 3.
Irányítószám/Település:
161 Budapest
Telefon:
+36-1 301-0471
Fax:
+36-1 301-0472
Weboldal:
E-mail:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Leírás

Klubunk megalakulásának célja, különböző szolgáltatásainkon keresztül összefogni, kiszolgálni, valamint segíteni a fotózás rejtelmeit megismerni szerető profi gondolkodású felhasználók csoportjait. Klubtagjaink számára a következő lehetőségek, illetve programok érhetőek el: 1. Klubtagjaink által választott helyszínen és időpontban történő különböző fotótechnikai eszközök ingyenes kipróbálási lehetősége megegyezés szerint. 2.
Kedvezményes vásárlási feltételek a cégünk által forgalmazott termékekre. 3. Különleges szervizhátterünk igénybevétele, melyben vállaljuk az átvett fotótechnikai eszközök gyors és szakszerű javítását, illetve karbantartását.
4. Zártkörű rendezvényeinken való részvételi lehetőség. A tagság feltételeiről, kérem, érdeklődjön az alábbi elérhetőségek egyikén! Kőhegyi Sándor +36-30 355-9370 sandor.kohegyi@awpest.hu

Cégleírás
Az ArtworkPhoto Pest Kft. munkatársai céljukként tűzték ki a hazai tükörreflexes kisfilmes fényképezőgép tulajdonosok magas színtű fotótechnikai kiszolgálását. A város szívében található üzletben egy helyen megtalálja a fotózáshoz szükséges eszközök teljes választékát.
Legyen az egy fényképezőgép (Nikon, Canon), egy objektív (Nikon, Canon, Sigma), vagy bármilyen kiegészítő az állványoktól (Manfrotto, Giotto''s) a szűrőkön (Hoya, Cokin), valamint a memóriakártyán (SanDisk) át, egészen a táskákig (Lowepro, Vanguard). Mindezen eszközök kipróbálhatóak, vagy akár műtermi körülmények között tesztelhetőek.
Stúdiótechnikai bemutatótermünk széles választéka minden érdeklődőt szeretettel vár. Amennyiben felkeltettük érdeklődését látogasson el hozzánk személyesen is! Üdvözlettel: ArtworkPhoto Pest

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Artwork Foto

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben

 1. Révay Köz 2
  1065  Budapest
 2. Bajcsy Zsilinszky út 20
  1051  Budapest

 3. Távolság: 160 m
  Adatok
  Bajcsy Köz 3.
  1065  Budapest
 4. Paulay Ede U. 16
  1061  Budapest

 5. Távolság: 260 m
  Adatok
  Hercegprímás U. 18.
  1051  Budapest

 6. Távolság: 270 m
  Adatok
  Király Utca 28.
  1061  Budapest