Auchan Magyarország Kft. - Szigetszentmiklós

Cégnév:
Auchan Magyarország Kft. - Szigetszentmiklós
Cím:
Háros 120.
Irányítószám/Település:
2310 Szigetszentmiklós
Megye:
Pest
Telefon:
(24) 888 700
Fax:
(24) 888 799
Weboldal:
Email:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Leírás

Az Auchan Sziget áruház 2002.- ben nyitotta meg kapuit. Folyamatos akcióink, tartósan alacsony áraink ugyanazt a magas színvonalat és kulturált, kedvező vásárlási lehetőségeket kínálják, amelyeket az Auchan áruházakban már megszokhattak vásárlóink 2005.- ben megnyitottuk kertészeti diszkontunkat is. Célunk, hogy a vásárlói igényeket mindinkább kielégítő választékot, valamint diszkont árakat, és mindig friss növényeket kínáljunk vásárlóinknak.
2007. augusztus 24-én gyógyszerpult került kialakításra az illatszer osztályunk területén, ahol orvosi rendelvény nélkül is kiadható, gyógyszertáron kívüli gyógyszerek kategóriába sorolt, és www.ogyi.hu honlapon közzétett termékeket árusítunk.
Biztosítjuk vásárlóink számára az azonnali online (minősített információs rendszer) és nyomtatott tájékoztatást a mellékhatásokról, ellenjavallatokról (DR. INFO CALL-CENTER a teljes nyitva tartás alatt).

Képek hozzáadása

Cégleírás
Bank, posta, gyógyszertár, gyorstisztító, valutaváltó, éttermek és egyéb szaküzletek várják vásárlóinkat.
A mozgáskorlátozottak részére természetesen fenntartjuk a bejárathoz legközelebbi parkolóhelyeket. Parkolónk nagy méretéből adódóan, és vásárlóink kényelme érdekében állatfigurás táblák segítik a tájékozódást, melyek vásárlás után megkönnyítik a gépkocsik megtalálását.
Az áruház nyitva tartása: Hétfő - Szombat: 06.00 - 22.00 Vasárnap: 07.00 - 20.00.

Kulcsszavak:

Szupermarket, Hipermarket, Auchan, Auchan Benzinkút, Auchan Fotószolgálat, Auchan Áruház, Áruhitel, Termék Házhoz Szállítás

A Auchan Magyarország Kft. - Szigetszentmiklós cég a következő kategóriákban szerepel:

Vélemények

Pál Miklós
5 Csillagok

Auchan

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Néhány alkalommal már volt szerencsém eljutni ebbe a bevásárlóközpontba.Sajnos a mi környékünkön nem építettek egyet se.:( Én nagyon meg vagyok elégedve,remek akcióik vannak.Elég tágas,nincs tolongás,könnyen hozzá lehet férni bármelyik áruhoz.Nyáron 189ft-ért sikerült venni a kisfiamnak bodykat.2szer is megnéztem az árát mert nem akartam hinni a szememnek.:) Ruhát mindenképp érdemes náluk venni,gyereknek,felnőttnek egyaránt.A megközelíthetősége nem a legjobb,legalábbis annak,aki nem ismerős a környéken.
Címkék: ## bevásárlóközpont# vásárlás
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

imike0719
4 Csillagok

minőség

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

nagyon kiesik nekem de párszor már voltam és nem a leg szinvonalasabb hely de azért az akciók miatt mindenképpen érdemes ellátogatni néha:)szerintem elég jó bár láttam már csúnya dolgokat itt is:(sajnos volt hogy nagyon csúnyán volt felpakolva a zöld áru ás hozzáférhetettlenül megközelithetetlenül raktak ki valamilyen árut de ettől függetlenül megéri ellátogatni néha az akciok miatt:)nekm ez sem pozitiv sem negativ de azért jó

imike0719
4 Csillagok

szinvonal

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

nagyon kiesik nekem de párszor már voltam és nem a leg szinvonalasabb hely de azért az akciók miatt mindenképpen érdemes ellátogatni néha:)szerintem elég jó

Mihálcsáné Szabó Ildikó
5 Csillagok

Auchan-Szigetszentmiklós

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Szeretünk a Szigetszentmiklósi Auchanba járni,mert elég közel van a lakóhelyünkhőz,és mert nincs akkora tömeg mint a többi bevásárlóközpontban,ebből kifolyólag itt amikor már a többi Auchanban már elfogyott az akciós termék itt még akkor is van egy pár darab.
Címkék: ## bevásárlóközpont# kikapcsolódás# auchan
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Auchan Magyarország Kft. - Szigetszentmiklós részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Üzletek a közelben

 1. Sport U. 2-4.
  2040  Budaörs
 2. Bevásárló U. 2.
  1231  Budapest
 3. Szentendrei út 115
  1033  Budapest
 4. Eszterházy János Utca 1.
  2234  Maglód
 5. Határ út 6.
  2141  Csömör