Autó Körös Kft.-Autószalon, Békéscsaba

2 Vélemények
Autó Körös Kft.-Autószalon
Szarvasi út 74
5600 Békéscsaba
Békés
(66) 529 100
(66) 540 650
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

Nyitvatartás:Szerviz:
H-P: 07.30 - 17:00
Szo: 08:00 - 12:00
V: ZÁRVA
Alkatrész:
H-P: 08:00 - 16:30
Szo: ZÁRVA
V: ZÁRVA
Használtautó értékesítés H-P: 08:00 - 17:00 Szo: 08:00 - 12:00 V: ZÁRVA


Cégleírás
Autó Körös Kft. 1991-ben alakult családi vállalkozásként Békéscsabán. Dobozi úti telephelyen kezdte, mint Ford márkakereskedés és egyúttal felavatásra került a régióban egyedülálló méretű és felszereltségű szakszerviz. A vállalkozás lendületesen fejlődik. A bemutatóterem egyre szűkösebbnek bizonyult, 1993-ban vásárolta meg az Autó Körös Kft azt a területet, ahol jelenleg is működik. Szarvasi úton, mely a város legforgalmasabb főútvonala mentén fekszik. Használt és új közúti gépjárművek értékesítése, javítása, alkatrészek forgalmazása.Az Autó Körös Kft. profilváltása 1995 októberében történt, akkor nyílt meg a VW, Audi, Skoda márkát képviselő márkakereskedés és szakszerviz.
Felépül a karosszériaműhely, festőműhely a legkorszerűbb festőkamrával. Márkaszeparáció miatt a Skoda és Audi márka leadásra került. 1999-ben elsők között vágtak neki az autószalon új gyári előírás szerinti átalakításához. Az 500 m2-es bemutató terem került kialakításra. 2002-ben az év Volkswagen márkakereskedője lett az Autó Körös Kft. 2005 újabb építkezés és megépült a megy egyik legnagyobb és legmodernebb karosszéria műhelye. 2005-ben újból az év Volkswagen márkakereskedője az Autó körös Kft.
2006 év elején megnyílik az Audi szalon. 2007 év elején csatlakozunk a Weltautó márkához. 2008 áprilisában ismét építkezünk. Rekord gyorsasággal készül el az új szalon. Május 01-től a SEAT márka hivatalos márkakereskedője és márkaszervize lett az Autó körös Kft. Az új szalon 300m2 várja a meglévő és jövendőbeli ügyfeleket a teljes SEAT modell paletta értékesítésével és hivatalos márkaszervizével.
Kulcsszavak:
Autójavítás, Autószerviz, Autókereskedés, Autókereskedelem, Autószalon, Márkaszerviz, Márkaképviselet, Autótartozék, Bérautó, Gépjármű, Új Autó, Flottakezelés, Márkakereskedelem, Márkszervíz, Családi Autó, Autóápolás, Haszongépjármű, Gépjárműjavítás, Gépjármű kereskedelem, Használtautó, Lízingelési Lehetőség, Seat, Autó értékesítés, Gépkocsik, Volkswagen Szerviz, Volkswagen Autószalon, Volkswagen Márkaszalon, Weltauto, Gebrauchtwagen, Gépjármű Szerviz, Márkakereskedések, Seat Márkakereskedés, Kárrendezés, Casco, Autó, Zöldkártya, Autószerelés, Autóipar, Üzletág, Karosszéria javítás, Audi, Környezetvédelmi Vizsgálatok, Hitel, Autótermékek, Autókarosszéria, Autóalkatrész, Autógumi, Szervizelés, Lízing, Autóipari, Szervíz szolgáltatás, Jármurugó, Gépjármu Felelosségbiztosítás, Volkswagen Haszonjármu, Volkswagen Haszonjármuvek
Termékek
Személygépkocsi
Autó Körös Kft.-Autószalon a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

face

Seat

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Most nem az autókereskedés részlegről, hanem a szervízről szeretnék néhány szót szólni. Seat típusú gépkocsim van, melyet eddig szerencsére csak egyszer kellett szervízbe vinnem, és kétszer alkatrészre volt szükségem. A tepesztalataim elég vegyesek. szervízeléskor 4 kisebb-nagyobb javítást végeztek rajta, de a fizetendő összeg szinte elenyésző volt. Sajnos azonban amikor egy apró alkatrészre volt szükségem a közelmúltban akkor eléggé "aranyáron" mérték az árát, pozitívum viszont, hogy raktáron nem volt, de másnapra már megérkezett a rendelt áru.
## szervíz# autó# kereskedés
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

lindus20

autó

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

maga az uj épület nagyonszép és tiszta korszerű minden autó csodálatosan elrendezve van és kiváló autó márka csak éppen egyik mási eladó nem éppen kedves ami nem éppen jó referencia nem mindeggyik de az rontya a többi is, sajna egyébként nagyon szép ot minden és tiszteletem a főnökségnek.
## javítás# kiszolgálás# aladás
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Autó Körös Kft.-Autószalon részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Készítsd el honlapodat
Technikai ismeretek nélkül
30 napos ingyenes próbaverzió

Facebook

Hasonló cégek a közelben

 1. Szarvasi út 117.
  5600  Békéscsaba
 2. Szarvasi út 117.
  5600  Békéscsaba
 3. Szarvasi út 13.
  5600  Békéscsaba
 4. Szarvasi út 66
  5600  Békéscsaba
 5. Szarvasi út 66.
  5600  Békéscsaba
 6. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete