AVON Cosmetics Hungary Kft., Gödöllő

Cím:
Haraszti út 3.
Irányítószám/Település:
2100 Gödöllő
Megye:
Pest
Telefon:
(28) 530 000
Telefon:
(28) 511 111
Fax:
Fax:
(28) 418 455
Weboldal:
Frissítve több mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Leírás

Személyes Ügyfélszolgálat és Csomagkiadó: Hétfő-Péntek: 9:00-16:30. Ma a világon több millió Tanácsadónő értékesíti az Avon termékeit. A cég magyarországi leányvállalata, az Avon Cosmetics Hungary 1990-ben, a demokratikus átalakulásokat követően az elsők között érkezett az országba. Töretlen sikerét elsősorban a több ezer magyar Avon Tanácsadónőnek köszönheti

Gazdasági információk

Adószám
10395510-2-44
TEÁOR kód
4645 - Illatszer nagykereskedelme

Vélemények

szandó
5 Csillagok

avon

2012. augusztus 11.

szerintemis-nagyon-jo-lehet-a-halotak-alpján-énis-nagyon-szeretnék-tagja-leni.
Címkék: #szépség ápolásErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

laura
5 Csillagok

avon szörnyü

2011. augusztus 2.

állandó alkalommal napi szinten az ott dolgozó külső céges embereket levetköztetik meltartó bugyira mint a börtönbe úgy bának az emberekkel mint a kutyákkal
Címkék: #ne menj oda dolgozniErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Farkas Krisztina
5 Csillagok

vélemény

, 2009. december 17.

Már elég régóta használom a különböző termékeket és eddig csak jó tapasztalataim vannak. A kozmetikai cikkeik nagyon jó minőégüek a parfümök közt mindenki talál az ízlésének megfelelőt. Én nagyon szeretem még az apróbb kiegészítőiket, a neszeszereket. Mindig vannak akcióik. Legjobban a karácsonyi katalógusukat és a nyári katalógusukat szeretem. Én csak ajánlani tudom mindenkinek.

Ludescher Csaba
1 Csillagok

avon

, 2009. december 16.

Többször próbáltam kapcsolatba lépni velük telefonon, de ez sajnos szinte lehetetlen. Állításuk szerint a vonalaik túlterheltek folyamatosan. Nehezen hiszem el, hogy a nappali 12 órából, több mint 100 hívásból egyszer sem tudják kapcsolni az illetékest. Ha véletlen mégis kapcsolnak végre valakit, az félre beszél, tájékozatlan. Így kell a vásárlókkal bánni? Csodállom, hogy még talpon vannak. Az áraik nagyon magasak, hétköznapi ember sok mindent nem is tud vásárolni. Akciókkal próbálják a vásárlókat magukhoz csalni, ami általában be is jön nekik, csak ciki, mikor nincs mit átadjanak részemre. Minek hirdetik akkor az akciót? Persze lehet mondani, hogy nagy volt a kereslet, elfogyott, de tudhatnák már igazán, hogy mit is jelent egy akció és akkor milyen tételben kell készülniük. Tanácsadónőik: szomorú, hogy bárkiből az lehet. Találkoztam már igen modortalan, szemtelen továbbiakban hadd ne minősítsem tanácsadónővel. Ezzel nem lesz több a vásárlójuk, inkább elriadnak. Egy kis odafigyelés nem ártana részükről!!

mamo165
4 Csillagok

avon

, 2009. december 15.

6 éve vagyok tanácsadónő igyekszek minden lehetőséget kihasználni amit a cég ad egy rövid ideig voltam koordinátor is havonta elég jól lehet vele keresni hiszen sokan dolgoznak azon hogy jó minőséget jó áron tudjunk kínálni a vevőinknek sok lehetőséget biztosít és a sikerhez sok segítséget is nyújt:)kell vele dolgozni és ügyeskedni sokat de a saját siker miatt már megéri mert nő az ember önbizalma és az további jó munkát eredményez nagyon pozitív:)

B_Agi
4 Csillagok

Avon

, 2009. december 13.

Jó áron jó minőségű termékek, és mivel nagyon sok a tanácsadónő, egyszerűen és kényelmesen hozzájutni. Nagyon jó dolog, hogy lehet mintákat rendelni, így kipróbálható a színe, illata, minősége a termékeknek.
Címkék: ## kozmetikumokErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Némethné Péntek Bernadett
1 Csillagok

Avon

, 2009. december 12.

Egy éve vagyok tanácsadónő. A termékek alapvetően nem rosszak, hisz akkor nem ajánlanám én sem, de mint tanácsadónő egyre több hiányosságot tapasztalok,amit csak az érthet meg aki belülről látja a rendszert. Alapvető gondom velük, hogy úgy szüntetnek meg különféle fix ideig tartott tanácsadói ösztönző programot, hogy előtte nem tájékoztatnak sem tanácsadót, sem koordinátort. Ha rákérdezek miért nem kaptam meg, akkor az a válaszuk, hogy megszűnt. Így egyszerű elintézni, de nem fair senkivel sem . És ami a fő, minden apró dologért mailt írnak, de ilyenről nem tájékoztatnak. Most is volt egy afférom velük a tájékoztatás hiánya miatt, illetve azért, mert nem válalják be a hibáikat, hanem másra hárítanak .
Címkék: ## smink# avon# katalógusErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Megjegyzés

2012. március 21.

2010 decemberétől vagyok tanácsadónő,de még egyetlen egyszer sem kaptam meg az ösztönző ajándékomat,amiért szerintem nem nekem kéne még mászkálni vidékről Pestre. És igen, nálam is elég sokszor előfordultak olyan esetek,hogy rendeltem egy bizonyos terméket(-ket 1 dob.-on belül.) és még véletlenül sem azt küldték.Utoljára ez elég ciki volt nekem, mert a vevő először és utoljára rendelt tőlem! De ezeket eltekintve nagyon szeretek ezzel foglalkozni és a termékeket is szeretem nagyon! Zs.

Milkas
5 Csillagok

Avon

, 2009. december 11.

Én imádom az Avon termékeket, a katalógus lapozása pedig kifejezetten jó érzéssel tölt el. Egyszer vettem egy pink színű promós takarót az avontól, nagyon szép minőség. A termékeket meg szeretem használni...
Címkék: ## katalógusErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Orihime
5 Csillagok

AVON Cosmetics Hungary Kft

, 2009. december 11.

Egy barátnőm foglalkozik az Avonnal,mint tanácsadónő. Tőle rendelek szinte minden katalogusból. Nagyon megvagyok elégedve vele.Amiatt is vagyok az AVon termékekk mellett,hogy állatokon nem végeznek kísérleteket.Ami fontos számomra.Az ember ajándéknak is talál megfelelő termékeket a szerettei számára.Hiszen pl most is karácsony előtt vannak különböző szettek,amik kedvezményesen meglehet vásárolni. Eddig minden termékkel megvoltam elégedve ,amit rendeltem tőlük

kapás mihályné
3 Csillagok

Sajnálom

2009. június 3.

Sajnálattal értesülök róla, hogy fojamatosan kapom önöktöl a csekkeket, de nem tudom miért. Már 2-2és fél éve nem rendelek önöktől! Kapás Mihályné KunmadarasÍrjon véleményt a(z) AVON Cosmetics Hungary Kft. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben

 1. Dózsa György Ut 32.
  2100  Gödöllő
 2. Dózsa György út 32.
  2100  Gödöllő
 3. Városmajor U.2.
  2100  Gödöllő
 4. Remsey Krt. 13
  2100  Gödöllő
 5. Kossuth L. U 22
  2100  Gödöllő
 6. Szent Imre U. 10/A
  2100  Gödöllő