Axa Kereskedelmi Bank Zrt. - Budapest - Váci Úti Bankfiók

Cím:
Váci út 135-139.
Irányítószám/Település:
1138 Budapest - XIII. KERÜLET
Megye:
Pest
Telefon:
(1) 465 6565
Fax:
(1) 465 6599
Weboldal:
Email:
Üzenet küldése
Frissítve több mint 6 hónappal ezelőtt | Módosítás | Hibás adat

Weboldal

Leírás

Stratégiánkban kiemelt helyen szerepel az elsősorban magánszemélyek számára kínált lakáscélú és szabad-felhasználású jelzáloghitelezés, valamint a vállalati és magánszemélyek részére nyújtott bankszámla-vezetés, amelyet a direktbankokra jellemző módon ingyenesen vehetnek igénybe Ügyfeleink. létrehozásakor az AXA Csoport még szorosabbra fűzte kapcsolatát hazánkkal, hiszen már nem egy leánybankján keresztül, hanem közvetlenül van jelen a hazai piacon.

Cégleírás
A bank alacsony működési költségei lehetővé teszik, hogy kiemelkedő látra szóló kamatokat és az Internet segítségével teljes körű, könnyen elérhető, valamint alacsony költségű banki kiszolgálást nyújtsunk Ügyfeleinek. A Belgiumban bejegyzett AXA Bank Europe irányításával végezzük tevékenységünket szoros együttműködésben a helyi biztosítóval. A csoport jelenleg Belgiumban, Franciaországban, Németországban, Svájcban és Magyarországon működtet bankokat leányvállalatként vagy fióktelepként. A 19 milliárd euró mérlegfőösszegű AXA Bank Europe SA teljes körű működési engedéllyel rendelkező, erős pénzügyi hátterű bank, amelyet jól mutat, hogy a Standard & Poor's hitelminősítő intézettől AA- besorolást kapott.
2009. január 1. óta az AXA Bank Europe SA fióktelepeként működünk.
Ennek köszönhetően Betéteseink pénzét a Belga Letét és Pénzügyi Eszközvédelmi Alap biztosítja, ami több szempontból is előnyös Ügyfeleinknek. Az AXA Csoport komoly elkötelezettséget mutat a közép-kelet-európai piacok, így Magyarország iránt is. Az AXA Bank Europe SA Magyarországi Fióktelepének

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Axa Kereskedelmi Bank Zrt. - Budapest - Váci Úti Bankfiók

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Üzletek a közelben

 1. Róbert Károly Krt. 59.
  1134  Budapest
 2. Bécsi út 53-55
  1036  Budapest
 3. Hungária Krt. 140-144.
  1146  Budapest
 4. Margit Krt. 62.
  1027  Budapest
 5. Baross Utca 120.
  1086  Budapest
Az összes Axa kirendeltsége Budapest településen