Axiál Kft, Baja

3 Vélemények
Axiál Kft
Szegedi Út 147.
6500 Baja
Bács-Kiskun
(79) 525 400
(79) 525 447
(79) 525 447
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Gazdasági információk

Alkalmazottak száma
525

Leírás

Axiál Kft honlapja

A családi vállalkozás mára nemcsak a hazai, hanem a külföldi szakemberek körében is elismerést vívott ki. A cég nagyságát jól jellemzi az évek óta 20 milliárd forintot tartósan meghaladó árbevétel. Az Axiál Kft. korrekt banki kapcsolatain keresztül biztosítja ügyfeleinek a legkedvezőbb hitel- és lízing-konstrukciókat gépvásárlásoknál. így a gazdák gyorsan és kedvező feltételekkel jutnak világszínvonalú technológiához, melyek nélkülözhetetlenek az EU csatlakozás feltételrendszerében, a versenyképesség megőrzésében. A gazdálkodók gépvásárlási nehézségeit felismerve a cég az elmúlt évben kedvező finanszírozási szolgáltatásokat, termeltetési és integrációs tevékenységet indított el, így támogatás nélkül is lehetőséget teremtve a gépvásárlásra. Eredményeinket folyamatos profilbővítéssel sikerült elérni.
Tevékenységünk kiterjed új gépek értékesítésére, azok alkatrészellátására és szervizelésére . A legszélesebb választékban forgalmazzuk a Magyarországon elterjedt mezőgazdasági gépek alkatrészeit, s 2002-től használtgép-értékesítéssel is bővítettük kínálatunkat. Mottónknak megfelelően legfontosabb célunk a vevők minél gyorsabb és színvonalasabb kiszolgálása. A Kft. elsődleges feladatának tekinti, hogy a vevők mindent egy helyen kapjanak meg kiváló minőségben és elérhető áron. Ezért elválaszthatatlan egymástól a gépeladás, az alkatrészellátás, a szervizszolgáltatás és a használtgép adás-vétel.
E négy üzletágban, valamint az ezek hátterét biztosító ügyvitelben ma már közel 400 szakember biztosítja a vevők színvonalas kiszolgálását. A dolgozók 30 %-a felsőfokú végzettségű, többségük mezőgazdasági gépészmérnök. Az országban jelenleg 15 telephelyünk van. Ezek mindegyikében foglalkozunk új és használt gépek értékesítésével, alkatrészellátással és szervizeléssel.


Kulcsszavak:
Gépkölcsönzés, Munkagép, Mezogazdasági gép, Targonca, Agráripar, Erőgép, Anyagmozgató gép, Szerviz, Alkatrész, Állattenyésztés, Gép, Szervizelés, Gépjármű, Gépipar, Gépalkatrész, Finanszírozás, Építőipari gép, Gépjárműalkatrész, Bérbeadása, Mezogazdasági Gépalkatrészek, Hitech eszközök Bérbeadása
Axiál Kft a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Nagy Krisztián
axiál

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Nagyon jó mertúj traktor is van benne

boros timea
AXIAL NAPOK

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

EGY FANTASZTIKUS AGRÁR NAPON VETTÜNK RÉSZT BAJÁN RENGETEG EMBER VETT RAJT RÉSZT, NEM CSAK OLYANOK MINT MI AKIK MEZÖGAZDASÁGI ÉRDEKELTSÉGGEL BIRNAK HANEM BÁRKI RÉSZT VEHETETT MÉG A GYEREKEK IS JOL ÉREZHETTÉK MAGUKAT NAGYON SOK JÁTÉK VÁRTA ÖKET IS ÉS A RENDEZÖSÉG MÉG SZAKKÉPZETT OVÓNÉNIKET IS FOGLALKOZTATOTT EZEN A NAPON.

Markóné Faddi Mária
Axial

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Az Axiálnak ha jól tudom,Baján van a legnagyobb telephelye.Gépeladással, alkatrészellátással, szervizszolgáltatással és használtgép adás-vétellel foglalkoznak.Nem utolsó sorban nagyon sok munkalehetőséget nyújt a környékbeli lakosoknak.
## gép# eladás bérbeadás
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Axiál Kft részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
CYLEX Árajánlatkérések
Facebook

Hasonló cégek a közelben

 1. Szegedi Út 147.
  6500  Baja
 2. Szegedi Út
  6500  Baja
 3. Szegedi Út 118.
  6500  Baja
 4. Szegedi Út 86
  6500  Baja
 5. Dózsa György út 156.
  6500  Baja
 6. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete