Axiál Kft, Baja

3 Vélemények
Axiál Kft
Szegedi út 147.
6500 Baja
Bács-Kiskun
(79) 525 400
(79) 525 447
(79) 525 447
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Gazdasági információk

Alkalmazottak száma
525

Leírás

A családi vállalkozás mára nemcsak a hazai, hanem a külföldi szakemberek körében is elismerést vívott ki. A cég nagyságát jól jellemzi az évek óta 20 milliárd forintot tartósan meghaladó árbevétel. Az Axiál Kft. korrekt banki kapcsolatain keresztül biztosítja ügyfeleinek a legkedvezőbb hitel- és lízing-konstrukciókat gépvásárlásoknál. így a gazdák gyorsan és kedvező feltételekkel jutnak világszínvonalú technológiához, melyek nélkülözhetetlenek az EU csatlakozás feltételrendszerében, a versenyképesség megőrzésében. A gazdálkodók gépvásárlási nehézségeit felismerve a cég az elmúlt évben kedvező finanszírozási szolgáltatásokat, termeltetési és integrációs tevékenységet indított el, így támogatás nélkül is lehetőséget teremtve a gépvásárlásra. Eredményeinket folyamatos profilbővítéssel sikerült elérni.
Tevékenységünk kiterjed új gépek értékesítésére, azok alkatrészellátására és szervizelésére . A legszélesebb választékban forgalmazzuk a Magyarországon elterjedt mezőgazdasági gépek alkatrészeit, s 2002-től használtgép-értékesítéssel is bővítettük kínálatunkat. Mottónknak megfelelően legfontosabb célunk a vevők minél gyorsabb és színvonalasabb kiszolgálása. A Kft. elsődleges feladatának tekinti, hogy a vevők mindent egy helyen kapjanak meg kiváló minőségben és elérhető áron. Ezért elválaszthatatlan egymástól a gépeladás, az alkatrészellátás, a szervizszolgáltatás és a használtgép adás-vétel.
E négy üzletágban, valamint az ezek hátterét biztosító ügyvitelben ma már közel 400 szakember biztosítja a vevők színvonalas kiszolgálását. A dolgozók 30 %-a felsőfokú végzettségű, többségük mezőgazdasági gépészmérnök. Az országban jelenleg 15 telephelyünk van. Ezek mindegyikében foglalkozunk új és használt gépek értékesítésével, alkatrészellátással és szervizeléssel.


Kulcsszavak:
Gépalkatrész, Munkagép, Erőgép, Targonca, Bérbeadása, Agráripar, Anyagmozgató gép, Szerviz, Alkatrész, Állattenyésztés, Gép, Szervizelés, Gépjármű, Finanszírozás, Gépipar, Gépkölcsönzés, Mezogazdasági gép, Építőipari gép, Gépjárműalkatrész, Mezogazdasági Gépalkatrészek, Hitech eszközök Bérbeadása
A Axiál Kft cég a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Nagy Krisztián

axiál

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Nagyon jó mertúj traktor is van benne

boros timea

AXIAL NAPOK

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

EGY FANTASZTIKUS AGRÁR NAPON VETTÜNK RÉSZT BAJÁN RENGETEG EMBER VETT RAJT RÉSZT, NEM CSAK OLYANOK MINT MI AKIK MEZÖGAZDASÁGI ÉRDEKELTSÉGGEL BIRNAK HANEM BÁRKI RÉSZT VEHETETT MÉG A GYEREKEK IS JOL ÉREZHETTÉK MAGUKAT NAGYON SOK JÁTÉK VÁRTA ÖKET IS ÉS A RENDEZÖSÉG MÉG SZAKKÉPZETT OVÓNÉNIKET IS FOGLALKOZTATOTT EZEN A NAPON.

Markóné Faddi Mária

Axial

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Az Axiálnak ha jól tudom,Baján van a legnagyobb telephelye.Gépeladással, alkatrészellátással, szervizszolgáltatással és használtgép adás-vétellel foglalkoznak.Nem utolsó sorban nagyon sok munkalehetőséget nyújt a környékbeli lakosoknak.
## gép# eladás bérbeadás
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Axiál Kft részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Vásároljon Prémium Tagságot
CYLEX Árajánlatkérések

Facebook

Hasonló cégek a közelben

 1. Szegedi út 147.
  6500  Baja
 2. Szegedi út 118.
  6500  Baja
 3. Szegedi út 86
  6500  Baja
 4. Bácsalmás út 1
  6453  Bácsbokod
 5. Bajai út 33.
  6527  Nagybaracska