Azonnal Segítünk, Vác

1 Vélemény
frissítve több mint 2 évvel ezelőtt

Leírás

BUDAPESTEN ÉS PEST MEGYÉBEN! DUGULÁSELHÁRÍTÁS . rems gépekkel, falbontás nélkül, TISZTÁN, olcsón! Mosdó dugulások, padlóösszefolyó dugulások, gerinc dugulások, pissoar dugulások és egyéb kül-és beltéri dugulás elhárítása.Akna takarítás, gyökértelenítés, zsírtalanítás, szennyvízcsőcsere, lefolyótisztítás, ÉJJEL-NAPPAL-HÉTVÉGÉN ÉS ÜNNEPNAPOKON! INGYENES KISZÁLLÁS .Gyorsan, tisztán és falbontás nélkül, a legmodernebb eszközökkel megszünteti a gép minden esetben a dugulást, átmossa a bedugult csőszakaszt és otthona újra mentes lesz az efféle kellemetlen problémáktól.Telefon:
20/293 44 00


Cégleírás
Családi vállalkozásként indultunk és leginkább Budapesten és vonzáskörzetében láttuk el a duguláselhárítási feladatokat. Ahogy teltek az évek elkezdtünk növekedni, egyre több munkánk lett és az ellátási területünket is sikerült kiszélesítenünk. Így pár évvel később már Budapest vonzáskörzetén túl is el tudtunk vállalni egyes munkákat a duguláselhárítás terén.
Idővel megnőtt a tapasztalatunk a duguláselhárításban és a gyorsszolgálati szolgáltatásokban is. Valamint továbbfejlesztettük szakmai hozzáértésünket is a fertőtlenítés, a takarítás, a villanyszerelés és a vízvezeték szerelés területein is.
És idővel a családi vállalkozásunk egy nem csak családtagokból álló igazán hatékony csapattá kovácsolódott szakember gárdává vált.
Idegen nyelvű leírás
elic Angelic help express service Blockage averting cheaply, purely, quickly, with a guarantee, with free getting out in Budapest and pest in a county. Water mending cheaply, precisely, day and night, free kiszállásal in Budapest and in Pest county. Electric installation cheaply, with specialists, with a guarantee free getting out Budapest and his neighbourhood.
Call in with elic Angelic help express service Blockage averting cheaply, purely, quickly, with a guarantee, with free getting out in Budapest and pest in a county. Water mending cheaply, precisely, day and night, free kiszállásal in Budapest and in Pest county.
Electric installation cheaply, with specialists, with a guarantee free getting out Budapest and his neighbourhood.
Call in with confidence!confidencewww.drdugulas.hu
Kulcsszavak:
Duguláselhárítás, Dugulás, Duguláselhárító, Duguláselhárítás géppel, Szilasliget, Duguláselháritás 0-24-ig, Vitzszerelő, Csőspirálos duguláselhárítás módszer, Duguláselhárítás nonstop, Kültéri vagy beltéri a dugulás
Szolgáltatási helyek
Csömör, Dány, Domony, Erdőkertes, Fót, Galgahévíz, Galgamácsa, Göd, Gödöllő, Hévízgyörk, Iklad, Isaszeg, Kartal, Kerepes, Kistarcsa, Maglód, Mogyoród, Nagytarcsa, Őrbottyán, Pécel, Szada, Szilasliget, Tura, Valkó, Vác, Vácrátót, Vácszentlászló, Veresegyház, Verseg, Dunakeszi , Szada,
Azonnal Segítünk a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Vélemények

, több mint 2 évvel ezelőtt

Nagyon jó szakember. Nálunk Ő szerelte a vizet és a gázt is és minden jól működik! :)

Írjon véleményt a(z) Azonnal Segítünk részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. Csombárd U 12
  1044  Budapest
  (30) 251 8862
 2. Kiss Ern? 1-3.
  1046  Budapest
  (1) 231 6070
 3. KÁLVIN JÁNOS U.67.
  1044  Budapest
  (30) 999 5880
 4. Virág Utca 26.
  1043  Budapest
  (30) 971 3782
 5. Anonymus U. 17
  1045  Budapest
  (1) 359 7614
 6. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete