Békés Megyei Munkaügyi Központ, Békéscsaba

3 Vélemények
Békés Megyei Munkaügyi Központ
Árpád Sor 2/6
5600 Békéscsaba
Békés
(66) 441 221
(66) 444 211
Írj véleménytHibás adat jelentéseEz az én vállalkozásom
Frissítve 2 hónappal ezelőtt

Leírás

Békés Megyei Munkaügyi Központ


Kulcsszavak:
Pályázat, Munkaügy, Képzés, Jogi tanácsadás
Békés Megyei Munkaügyi Központ a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Vélemény

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Az én véleményem erről az egész munkanélküliségről,hogy próbálnak segíteni a dolgozók,csak sajnos néha túlzásba viszik a "jóindulatot" akihez elvileg én járok egy rendes szabályokat betartó segítőkész ember.Horváth Tamásnak hívják,de sok esetben egy F.Zs. túlzásba viszi a fenyegető levelek küldését havi 2-3 alkalommal is,mert jár 22 ezer forint és a képzettségemhez képest jóval alacsonyabb munkahelyre közvetítene ki.Összeköttetésben vannak a szociális osztállyal és az igazán rászorulókon nem segítenek.Vagy ha szerencsétlennek nincs érettségije akkor annak nem küldenek semmilyen munkalehetőséget...Sportoló voltam látom,hogy az összes sportoló a Megyénél és a városházán dolgozik évek óta valamilyen állásban.Láttam olyat aki a 4. helyen dolgozik már évek óta ott van ... Ez a fogalmazás nem fog tetszeni nekik,hát vegyék tudomásul,hogy nekünk sem tetszik a különféle retorzióval fenyegetve paragrafusokkal megtűzdelve fenyegető levelük, ami aznap érkezik meg mikor a lejárati dátum él. ... Kicsi ez a város jó pár embert zavarba hoznék a múltjával aki gazdag apuka miatt dolgozik olyan helyen ahova még jogosultsága sincs.Akik tudják kiről van szó azok olyan remegő gyomorral olvassák a levelem mint amit ők írnak nekem!

Rossz ügyintézés

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Két hete beszéltem az egyik ügyintézővel,hogy külgyék el az adataimat Somogy megyébe Nagyatádra.Most voltam a helyi Munkaügyi központban és természetesen nem küldték el,ja és elvileg nekem augusztus 1-jén meg kellett volna jellenem Békéscsabán de erröl én nem tudtam!Ezért lehet elveszítek egy munkahelyet,mert a fönököm fel akarna venni állandora,de ezek f....k miatt lehet ugrik az egész munkám!

milyen munkát végeznek a munkaügyin

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Nekem nincs jó véleményem a csabai munkaügyi központról. Az ügyintéző rossz bankszámlát írt, igy elment 24000 ft-om, és csak sajnálni tudták, de nem kaptam vissza a pénzt. Elmondanám, hogy albérletbe lakok és egyedül nevelem a fiamat. Kiváncsi lennék, ennek ellenére teljes fizetést kap a hölgy? És mennyit kap ezért a sz.. munkáért?

Írjon véleményt a(z) Békés Megyei Munkaügyi Központ részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
CYLEX Árajánlatkérések

Hasonló cégek a közelben

  1. Dr. Becsey Oszkár Utca 10-12.
    5600  Békéscsaba
  2. József A. Utca 2-4.
    5600  Békéscsaba
  3. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete