Bárdi Autó Zrt. Győr

Cégnév:
Bárdi Autó Zrt. Győr
Cím:
Csipkegyári Út. 6.
Irányítószám/Település:
9025 Győr
Megye:
Győr-Moson-Sopron
Telefon:
(96) 310 501
Mobile:
(20) 421 5451
Weboldal:
Email:
Üzenet küldése
Ellenőrzött adatok
        , Frissítve egy hónappal ezelőtt Ellenőrzött adatok - Frissítve egy hónappal ezelőtt | Módosítás | Hibás adat

Weboldal

Leírás

A Bárdi Autó Zrt. egy márkanév alatt az egész kelet-európai régióban fellelhető legszélesebb autóalkatrész választékot kínálja: palettáján 189 beszállító található több mint 100 ezer termékkel. Így lényegében egy forrásból elérhető a vásárlók számára a magyar utakon futó európai és japán autómárkák csaknem valamennyi alkatrésze.
Bárdi ez a név több mint száz éve egyet jelent Magyarországon az autóalkatrész kereskedelemmel. A Bárdi-testvérek által irányított, 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 1997-ben alakult meg újra részvénytársasági formában, pontosan 90 évvel az első Bárdi Autó Rt.
bejegyzését követően.

Képek hozzáadása

Cégleírás
Mobil: +36 (20) 421-5451 Skype: bardiauto.gyor A cég jelenleg több mint 800 főt foglalkoztat, összesen 60 saját tulajdonú üzletet működtet Magyarországon, Romániában és Szlovákiában, ingatlanjainak tárolókapacitása több mint 50 ezer négyzetméter, 280 kiszállító gépkocsiból álló flottája évente több mint 15 millió kilométert tesz meg. Viszonteladókat és magánvásárlókat egyaránt kiszolgálnak.

Cégünk egyedülálló méretű raktárkészletével, mely több mint 500.000 féle alkatrészt foglal magába, piacvezető a közép-kelet-európai régióban. Több mint 100 autómárka, 1500-at is meghaladó modelléhez kínálunk alkatrészeket.
Az autóalkatrészeken kívül tehergépjármű, busz, mezőgazdasági gépjármű, és több mint 15.000 motorkerékpár alkatrész, illetve kiegészítő termék is megtalálható készletünkben.

Kulcsszavak:

Autóalkatrész kereskedelem, Motorkerékpár Alkatrész, Meghajtó Szíjak, Autóalkatrész Kereskedés, Alkatrész Webshop, Karosszéria Alkatrészek, Világítás Alkatrészek, Elektromos Alkatrészek, Hűtőrendszer Alkatrészei, Futóműalkatrészek, Busz Alkatrész, Bowdenek, Fék Alkatrészek, Erőátviteli Alkatrészek, Tetőcsomagtartók, Motor Alkatrész, Elektromos Gyújtás Alkatrészek, Tehergépjármű Alkatrész, Fékfolyadék, Hidraulika, Fékbetét Kopásjelző rendszerek, Kormányzás Alkatrész, Gyújtás Alkatrészek, Hűtőrendszerek

A Bárdi Autó Zrt. Győr cég a következő kategóriákban szerepel:

Kapcsolattartó személyek

Király Anikó - Marketing

Email
Üzenet küldése

  Vélemények

  Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Bárdi Autó Zrt. Győr

  Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


  Üzletek a közelben

  1. Győri út 37/A
   2800  Tatabánya
  2. Kistó U. 23.
   8200  Veszprém
  3. Ipar Krt. 2/B.
   9400  Sopron
  4. Berényi út 50.
   8000  Székesfehérvár
  5. Vépi út 17.
   9700  Szombathely