Bécsi Indicar Kft.-Tata Márkaképviselet, Kecskemét

Cégnév:
Bécsi Indicar Kft.-Tata Márkaképviselet
Cím:
Máriahegy 173.
Irányítószám/Település:
6000 Kecskemét
Megye:
Bács-Kiskun
Telefon:
76/415-457
Fax:
76/508-148
Weboldal:
Email:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Leírás

Bács-Indicar Kft. a TATA autók forgalmazója, szervízházózattal rendelkezik, továbbá Lada, Gaz és Kymco termékek forgalmazásával is foglalkozik, használt autók eladásával szintén foglalkozik.A Bács-Indicar Kft. 2000-ben alakult, családi vállalkozásként működik.
Tevékenységét a Tata autók forgalmazásával és szervizelésével kezdte Bács-Kiskun megyei dealerként. Az értékesítési eredmények és a szerviztevékenység minőségét tekintve rövidesen az élre tört és a magyarországi eladás 40-50%-át, produkálta egymaga.
A Tata márka népszerűsítésében a cég jelentős szerepet játszott, vezetőinek és dolgozóinak munkája, fáradtsága és az anyagi befektetései árán. 2005-re már a Bács-Indicar Kft látja el az egész országot a Tata autóival, lényegesen szélesebb választékot nyújtva mind autókból, mind alkatrészből.

Képek hozzáadása

Kulcsszavak:

Autó, Autójavítás, Autókereskedelem, Autószalon, Zöldkártya, Autótartozék, Szervizelés, Gépjármű, Bérautó, Szalon, Új Autó, Flottakezelés, Szervíz szolgáltatás, Márkakereskedelem, Márkszervíz, Családi Autó, Haszongépjármű, Gépjármű kereskedelem, Használtautó, Gépjármű értékesítés, Lízingelési Lehetőség, Személygépjármű, Safari, Márkakereskedések, Kárrendezés, Autószerviz, Személygépkocsi, Terepjáró, Hitel, Tehergépjármű, Pick Up, Karosszéria javítás, Casco, Gáz, Gép, Motor, Lízing, Gépjármű Felelősségbiztosítás, Teherautó, Személy, Jármű, Láda, Motors, Környezetvédelmi Vizsgálatok, Indica, Telcoline, Indicar, Bács Indicar

A Bécsi Indicar Kft.-Tata Márkaképviselet cég a következő kategóriákban szerepel:

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Bécsi Indicar Kft.-Tata Márkaképviselet

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben

 1. Szegedi út 90. Km
  6000  Kecskemét
 2. Jász U. 24.
  6000  Kecskemét
 3. Jász U. 24.
  6000  Kecskemét
 4. Jász U. 26.
  6000  Kecskemét
 5. Holló U. 25
  6000  Kecskemét
 6. Máriahegy 173.
  6000  Kecskemét