Bécsi Indicar Kft.-Tata Márkaképviselet, Kecskemét

Bécsi Indicar Kft.-Tata Márkaképviselet
MÁRIAHEGY 173.
6000 Kecskemét
Bács-Kiskun
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

Bécsi Indicar Kft.-Tata Márkaképviselet honlapja

Bács-Indicar Kft. a TATA autók forgalmazója, szervízházózattal rendelkezik, továbbá Lada, Gaz és Kymco termékek forgalmazásával is foglalkozik, használt autók eladásával szintén foglalkozik.A Bács-Indicar Kft. 2000-ben alakult, családi vállalkozásként működik.
Tevékenységét a Tata autók forgalmazásával és szervizelésével kezdte Bács-Kiskun megyei dealerként. Az értékesítési eredmények és a szerviztevékenység minőségét tekintve rövidesen az élre tört és a magyarországi eladás 40-50%-át, produkálta egymaga.
A Tata márka népszerűsítésében a cég jelentős szerepet játszott, vezetőinek és dolgozóinak munkája, fáradtsága és az anyagi befektetései árán. 2005-re már a Bács-Indicar Kft látja el az egész országot a Tata autóival, lényegesen szélesebb választékot nyújtva mind autókból, mind alkatrészből.


Kulcsszavak:
Autókereskedelem, Autószalon, Autótartozék, Személygépkocsi, Gépjármű, Szalon, Új Autó, Flottakezelés, Márkakereskedelem, Márkszervíz, Családi Autó, Haszongépjármű, Teherautó, Gépjármű kereskedelem, Használtautó, Gépjármű értékesítés, Lízingelési Lehetőség, Terepjáró, Személygépjármű, Safari, Márkakereskedések, Kárrendezés, Casco, Autó, Autójavítás, Autószerviz, Bérautó, Gépjármű Felelősségbiztosítás, Környezetvédelmi Vizsgálatok, Hitel, Zöldkártya, Karosszéria javítás, Tehergépjármű, Pick Up, Gáz, Gép, Motor, Szervizelés, Lízing, Szervíz szolgáltatás, Személy, Jármű, Láda, Motors, Telcoline, Indica, Indicar, Bács Indicar
Bécsi Indicar Kft.-Tata Márkaképviselet a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Bécsi Indicar Kft.-Tata Márkaképviselet

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Készítsd el honlapodat
Technikai ismeretek nélkül
30 napos ingyenes próbaverzió

Hasonló cégek a közelben

 1. SZEGEDI ÚT 90. KM
  6000  Kecskemét
 2. Jász Utca 24-26
  6000  Kecskemét
 3. Jász U. 24.
  6000  Kecskemét
 4. JÁSZ U. 26.
  6000  Kecskemét
 5. Máriahegy 171.
  6000  Kecskemét
 6. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete