Békés Megyei Munkaügyi Központ, Békéscsaba

Cégnév:
Békés Megyei Munkaügyi Központ
Cím:
Árpád Sor 2/6.
Irányítószám/Település:
5600 Békéscsaba
Megye:
Békés
Telefon:
(66) 444 211
Fax:
(66) 441 221
Weboldal:
Email:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Leírás

Békés Megyei Munkaügyi Központ

Képek hozzáadása

Kulcsszavak:

Pályázat, Munkaügy, Képzések

A Békés Megyei Munkaügyi Központ cég a következő kategóriákban szerepel:

Vélemények

Hajnal Tamás
3 Csillagok

Vélemény

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Az én véleményem erről az egész munkanélküliségről,hogy próbálnak segíteni a dolgozók,csak sajnos néha túlzásba viszik a "jóindulatot" akihez elvileg én járok egy rendes szabályokat betartó segítőkész ember.Horváth Tamásnak hívják,de sok esetben egy F.Zs. túlzásba viszi a fenyegető levelek küldését havi 2-3 alkalommal is,mert jár 22 ezer forint és a képzettségemhez képest jóval alacsonyabb munkahelyre közvetítene ki.Összeköttetésben vannak a szociális osztállyal és az igazán rászorulókon nem segítenek.Vagy ha szerencsétlennek nincs érettségije akkor annak nem küldenek semmilyen munkalehetőséget...Sportoló voltam látom,hogy az összes sportoló a Megyénél és a városházán dolgozik évek óta valamilyen állásban.Láttam olyat aki a 4. helyen dolgozik már évek óta ott van ... Ez a fogalmazás nem fog tetszeni nekik,hát vegyék tudomásul,hogy nekünk sem tetszik a különféle retorzióval fenyegetve paragrafusokkal megtűzdelve fenyegető levelük, ami aznap érkezik meg mikor a lejárati dátum él. ... Kicsi ez a város jó pár embert zavarba hoznék a múltjával aki gazdag apuka miatt dolgozik olyan helyen ahova még jogosultsága sincs.Akik tudják kiről van szó azok olyan remegő gyomorral olvassák a levelem mint amit ők írnak nekem!
Címkék: #Milyenek a dolgozók
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Kiss Zoltan
1 Csillagok

Rossz ügyintézés

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Két hete beszéltem az egyik ügyintézővel,hogy külgyék el az adataimat Somogy megyébe Nagyatádra.Most voltam a helyi Munkaügyi központban és természetesen nem küldték el,ja és elvileg nekem augusztus 1-jén meg kellett volna jellenem Békéscsabán de erröl én nem tudtam!Ezért lehet elveszítek egy munkahelyet,mert a fönököm fel akarna venni állandora,de ezek f....k miatt lehet ugrik az egész munkám!

Ildikó33
1 Csillagok

milyen munkát végeznek a munkaügyin

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Nekem nincs jó véleményem a csabai munkaügyi központról. Az ügyintéző rossz bankszámlát írt, igy elment 24000 ft-om, és csak sajnálni tudták, de nem kaptam vissza a pénzt. Elmondanám, hogy albérletbe lakok és egyedül nevelem a fiamat. Kiváncsi lennék, ennek ellenére teljes fizetést kap a hölgy? És mennyit kap ezért a sz.. munkáért?

Írjon véleményt a(z) Békés Megyei Munkaügyi Központ részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben

 1. Derkovits Sor 2
  5601  Békéscsaba
 2. Árpád Sor 2/6
  5600  Békéscsaba
 3. Gyulai út 1.
  5600  Békéscsaba
 4. Gyulai út 1.
  5600  Békéscsaba
 5. Dr. Becsey Oszkár Utca 10-12
  5600  Békéscsaba
 6. József A. Utca 2-4.
  5600  Békéscsaba