Babus Jolán Középiskolai Kollégium, Vásárosnamény

1 Vélemény
Babus Jolán Középiskolai Kollégium
Kossuth út 21
4800 Vásárosnamény
Szabolcs-Szatmár-Bereg
(45) 470 429
(45) 470 552
(45) 470 552
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

A kollégium szerepe abban áll, hogy a kistelepüléseken élők és szociálisan hátrányos helyzetű tanulók esélyeit növeljek a tudáshoz való jutásban. A tanulók lehetőséget kapnak a középiskolai tanulmányaik folytatásához

  1. Contact
  2. Események
  3. Fotók
  4. Services

Cégleírás
Az intézmény a II. Rákóczi Ferenc Gimnázium és Lónyay Menyhért Szakképző és Szakiskola 180 tanulójának ad otthont, biztos hátteret nyújtva tanulmányaik középiskolai folytatásához. Kollégiumunk épülete, berendezése, dekorációja segít jó közérzetünk kialakításában, ezért ennek tudatos tervezése, alakítása mindig kellő hangsúlyt kapott intézményünk életében. A kollégium szellemi és fizikai környezetével, értékközvetítésével kulturális és mentális hátrányokat pótol, ezzel versenyképessé teheti a kollégiumban élő fiatalokat.
Az intézményrendszer, mint háttér, csökkenti a tudástávolságot a települések között. A kollégiumi nevelés tehát nem csupán a szociális rászorultság, hanem a települési tudástávolság miatt is prevenciós hatású. Nevelőtestület A nevelőtestület létszáma 11 fő, 8 fő egyetemi, 3 főiskolai végzettségű pedagógusi képesítéssel rendelkezik.
A testületre jellemző a stabilitás, a többéves szakmai tapasztalat, a jól szervezett, nyugodt, lelkiismeretes és pontos munkavégzés.
Kulcsszavak:
Kollégium, Diákotthon, Szálláshely, Iskola, Nevelés, Diák
Babus Jolán Középiskolai Kollégium a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Jade

BABUS JOLÁN KÖZÉPISKOLAI KOLLÉGIUM

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Ez az intézmény a megye egyik legkiválóbb középiskolai kollégiuma. Szakmailag jól felkészült, és igazán gyermekszerető pedagógusok gondoskodnak a fiatalokról. Céljuk a térségi szociális és etnikai hátrányok leküzdése, a társadalmi egyenlőtlenségek elsimítására való törekvés, a tehetséggondozás, a felzárkóztatás. Nem véletlen, hogy többedik generációra, évtizedekre visszamenőleg vannak családok, akik gyermekeiket erre az intézményre, testületre bízzák. Mindkét fiam itt nevelkedett 4 évig, hálás vagyok, hogy befogadták, és érzelmileg érett, értelmileg jól és sokoldalúan felkészített fiatalokká, felsőfokú tanulmányokra is alkalmassá vált fiatalokká nevelődtek.
## középiskola# kollégium# diákszálló# tehetséggondozás
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Babus Jolán Középiskolai Kollégium részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
CYLEX Árajánlatkérések

Hasonló cégek a közelben

  1. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete