Babus Jolán Középiskolai Kollégium, Vásárosnamény

Cégnév:
Babus Jolán Középiskolai Kollégium
Cím:
Kossuth út 21
Irányítószám/Település:
4800 Vásárosnamény
Megye:
Szabolcs-Szatmár-Bereg
Telefon:
(45) 470 429
Telefon:
(45) 470 552
Fax:
(45) 470 552
Weboldal:
Email:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Leírás

A kollégium szerepe abban áll, hogy a kistelepüléseken élők és szociálisan hátrányos helyzetű tanulók esélyeit növeljek a tudáshoz való jutásban. A tanulók lehetőséget kapnak a középiskolai tanulmányaik folytatásához

Képek hozzáadása

Cégleírás
Az intézmény a II. Rákóczi Ferenc Gimnázium és Lónyay Menyhért Szakképző és Szakiskola 180 tanulójának ad otthont, biztos hátteret nyújtva tanulmányaik középiskolai folytatásához. Kollégiumunk épülete, berendezése, dekorációja segít jó közérzetünk kialakításában, ezért ennek tudatos tervezése, alakítása mindig kellő hangsúlyt kapott intézményünk életében. A kollégium szellemi és fizikai környezetével, értékközvetítésével kulturális és mentális hátrányokat pótol, ezzel versenyképessé teheti a kollégiumban élő fiatalokat.
Az intézményrendszer, mint háttér, csökkenti a tudástávolságot a települések között. A kollégiumi nevelés tehát nem csupán a szociális rászorultság, hanem a települési tudástávolság miatt is prevenciós hatású. Nevelőtestület A nevelőtestület létszáma 11 fő, 8 fő egyetemi, 3 főiskolai végzettségű pedagógusi képesítéssel rendelkezik.
A testületre jellemző a stabilitás, a többéves szakmai tapasztalat, a jól szervezett, nyugodt, lelkiismeretes és pontos munkavégzés.

Kulcsszavak:

Szálláshely, Iskola, Nevelés, Diák, Kollégium, Diákotthon

A Babus Jolán Középiskolai Kollégium cég a következő kategóriákban szerepel:

Vélemények

Jade
5 Csillagok

BABUS JOLÁN KÖZÉPISKOLAI KOLLÉGIUM

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Ez az intézmény a megye egyik legkiválóbb középiskolai kollégiuma. Szakmailag jól felkészült, és igazán gyermekszerető pedagógusok gondoskodnak a fiatalokról. Céljuk a térségi szociális és etnikai hátrányok leküzdése, a társadalmi egyenlőtlenségek elsimítására való törekvés, a tehetséggondozás, a felzárkóztatás. Nem véletlen, hogy többedik generációra, évtizedekre visszamenőleg vannak családok, akik gyermekeiket erre az intézményre, testületre bízzák. Mindkét fiam itt nevelkedett 4 évig, hálás vagyok, hogy befogadták, és érzelmileg érett, értelmileg jól és sokoldalúan felkészített fiatalokká, felsőfokú tanulmányokra is alkalmassá vált fiatalokká nevelődtek.
Címkék: ## középiskola# kollégium# diákszálló# tehetséggondozás
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Babus Jolán Középiskolai Kollégium részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben

  1. Fő út 45.
    4823  Nagydobos
  2. Iskola Tér 2.
    4600  Kisvárda
  3. Naményi út 7
    4561  Baktalórántháza