Babus Suzuki -Autószalon, Miskolc

Cím:
Régiposta U. 29.
Irányítószám/Település:
3525 Miskolc
Megye:
Borsod-Abaúj-Zemplén
Telefon:
46/506-008
Weboldal:
E-mail:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Leírás

Cégünk 1991-óta foglalkozik új és használt gépkocsik értékesítésével és szakszervizelésével. A Babus Suzuki 1991-tol tagja a magyarországi Suzuki hálózatnak. Folyamatos fejlesztéseink eredményeként az értékesítési adatok alapján az élmezonyben helyezkedünk el, és a jövoben sikereinket szeretnék felülmúlni, amelyért természetesen ügyfeleinknek is köszönettel tartozunk.
Vállalkozásunk családias légkörben muködik, ahol rendezett körülmények között, kedves, segítokész, szakmailag jól felkészült munkatársak várják Önöket. Értékesítoink korrekt, naprakész információkkal, rugalmas ügyintézéssel állnak rendelkezésükre és segítenek eligazodni az egyes modellek, részletfizetések, biztosítások és az aktuális akcióink labirintusában.
Finanszírozó partnereinkkel együttmuködve, a legkorszerubb finanszírozási konstrukciókat kínáljuk, kedvezo kamatszintek mellett.

Cégleírás
Szolgáltatásaink Új és használtautó értékesítés Használtautó beszámítás Azonnali 50 pontos állapotfelmérés Ügyintézés: biztosítás, forgalomba helyezés, átírás Finanszírozási lehetőségek: hitel, lízing Hitelközvetítés használt gépkocsiknál Szerviz: garanciális és garanciális időn túli javítások Suzuki és egyéb márkák alkatrész értékesítés Eredetvizsgálat Új és használt gépjármű vizsgáztatás Zöldkártya Karosszériajavítás és fényezés Tesztvezetés.

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Babus Suzuki -Autószalon

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben


 1. Távolság: 0 m
  Adatok
  Régiposta U. 29.
  3525  Miskolc
 2. Nagy Imre U. 11.
  3525  Miskolc

 3. Távolság: 630 m
  Adatok
  Zsolcai Kapu 9-11
  3526  Miskolc

 4. Távolság: 1.17 km
  Adatok
  Szentpéteri Kapu 66.
  3526  Miskolc

 5. Távolság: 1.17 km
  Adatok
  Lévay U. 19.
  3527  Miskolc

 6. Távolság: 1.34 km
  Adatok
  József Attila U.25.
  3526  Miskolc