Bagolyvár Étterem, Budapest

Bagolyvár Étterem
GUNDEL KÁROLY ÚT 4.
1146 Budapest - XIV. Kerület, Zugló
Pest
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

Bagolyvár Étterem honlapja

BagolyVár - A tradíció forradalma!


Cégleírás
A BagolyVár étterem 1913-ban nyitott. A kezdetekkor egy faépület állt az étterem helyén melyben a mondák szerint baglyok laktak, innen származik a név. A BagolyVár a tradicionális magyar konyháról, illetve egyedülálló, egy ideig kizárólag nőkből álló személyzetéről volt híres. A BagolyVár étterem azonban megújult! Az egyedülállóságot ma a chef, Bernát Dániel (2011-ben az Év felfedett chef-je) konyhai újításai és kreativitása jelenti.
A chef missziója a magyar alapanyagok előtérbe helyezése és a még fel nem tárt kulináris élmények kutatása. A konyha a mai modern gasztronómia jegyeit viseli magán, a felhasznált technológiák által az ételek egészségesebbek, frissebbek és sokkal intenzívebb ízűek. A BagolyVár koncepciójában is megújult, az étlapot felváltotta a tábla.
A vendégek az étteremben kifüggesztett tábláról válogathatják ki ebéd- vagy vacsorafogásaikat. A kínálat hétről - hétre megújul ezzel biztosítva, a változatosságot a törzsvendégeknek. Látogasson el a megújult BagolyVárba, válasszon a tábláról és legyen részese a tradíció forradalmának!
Idegen nyelvű leírás
Revolution of the tradition The BagolyVár Restaurant underwent revolutionary transformation in 2013. The mission of Chef Dániel Bernát is to use genuine Hungarian indredients as far as possible and search for undiscovered culinary pleasures. His cuisine represents modern Hungarian gastronomy. The applied technologies make his food more healthy and the taste overwhelmingly enticing. The menue card has been changed for the menue table where new dishes appear every week making the lunch or dinner more exciting.
Kulcsszavak:
Vendéglátás, Étterem, Vendéglátóhely, Étel, Vendéglő, Vendéglátóipar, Gasztronómia, Vendéglátó, Bisztró, Nemzetközi Konyha, Menü, Saláta, Előételek, Teraszok, Üzleti Ebéd, Vegetáriánus Étel, Magyar Konyha, Rendezvényszervezés, Fogadás, Ital, Hús, Tábla, Díszétkeztetés, Új magyar Konyha, Molekuláris Gasztronómia
Szolgáltatási helyek
Budapest, XIV. kerület, Gundel Károly út 4.
Fizetési lehetőségek
 • American Express
  American Express
 • Készpénz
  Készpénz
 • Maestro
  Maestro
 • MasterCard
  MasterCard
 • Visa
  Visa
 • Üdülési csekk
  Üdülési csekk
 • Szép kártya
  Szép kártya
 • Erzsébet utalvány
  Erzsébet utalvány
Bagolyvár Étterem a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Bagolyvár Étterem

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Kapcsolattartó személyek

Princz Viktória
Marketing

Üzenet küldése


  Készítsd el honlapodat
  Technikai ismeretek nélkül
  30 napos ingyenes próbaverzió

  Facebook

  Hasonló cégek a közelben

  1. STEFÁNIA ÚT 36.
   1143  Budapest
  2. Stefánia Út 34-36.
   1143  Budapest
  3. Stefánia Út.34-36
   1143  Budapest
  4. Ajtósi Dürer Sor 23.
   1146  Budapest
  5. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete