Balaton Plaza, Veszprém

Cím:
Budapest út 20-28.
Irányítószám/Település:
8200 Veszprém
Telefon:
(88) 590 690
Telefon:
(88) 590 692
Telefon:
(88) 590 695
Fax:
(88) 590 696
Weboldal:
E-mail:
Üzenet küldése
Frissítve egy hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Leírás

A bevásárlóközpont a legkorszerűbb épület-felügyeleti rendszerrel van ellátva, amely szavatolja a komplexum zökkenőmentes üzemeltetését. Az épület összes helyisége klímatizált. A nem dohányzók védelmében hozott törvényrendelet értelmében az egész ház területén tilos a dohányzás.

Cégleírás
Tel.: +36-88/590-692. A Balaton Plaza, a Királynék Városának legszínvonalasabb bevásárló és szórakoztató központja! A Veszprém "főbejáratánál", a Budapest úton található komplexum 12 000 négyzetméteren, 400 parkolóval, több mint 50 üzlettel, ételudvarral, multiplex mozival és színes programokkal várja látogatóit. A modern, kellemes környezet, a széles árukínálat, a szolgáltatások bőséges és igényes választéka minden korosztály számára egyedülálló vásárlási és szórakozási lehetőségeket, élményt nyújt.

Vélemények

M Gabor
5 Csillagok

pláza

, 2009. december 13.

Szeretek a plázában sétálni,van amelyik boltba gyakran be is térek,pl az alexandra könyvesbolt ami nagyon jó,a more bolt,ami olcsó de hasznos kis apróságokat,használati tárgyakat árusít,nagyon kedves eladókkal. A kínai volt is aránylag olcsó,és nagyon bő választék van. Nagy pozitívum a mozi,ahol kultúrált körülmények között lehet szórakozni. Elötte hatalmas ételbár,ahol mindenki talál kedvére valót. Van néhány üzlet,ahol nem igazán viselhető ruhák vannak,de ennek ellenkezője a deicmann,ahol napi viseletű lábbelik vannak,kedvező áron. Kedvencem még az ékszerbolt és a Bambi játékbolt is.Na és nem beszélve az ingyenes parkolási lehetőségről.
Címkék: ## vásárlásErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

BBYKEE
3 Csillagok

Balaton Plaza

, 2007. december 21.

Nem értem mire volt jó, hogy megépítették ezt a plázát. Csupa haszontalan, és méregdrága üzlet van csak benne :( Egyetlen pozitívuma a mozi, amire tényleg szüksége volt Veszprémnek! Na de a többi... Haszontalan!
Címkék: ## pláza# bavásárló központ# üzletközponzErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Balaton Plaza részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben

  1. Ibolya Ut 5.
    8200  Veszprém
  2. Szeglethy U. 1.
    8200  Veszprém
  3. Dornyai Béla U. 4.
    8200  Veszprém