Balaton Plaza, Veszprém

2 Vélemények
Balaton Plaza
Budapest út 20-28
8200 Veszprém
(88) 590 692
(88) 590 695
(88) 590 696
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

A bevásárlóközpont a legkorszerűbb épület-felügyeleti rendszerrel van ellátva, amely szavatolja a komplexum zökkenőmentes üzemeltetését. Az épület összes helyisége klímatizált. A nem dohányzók védelmében hozott törvényrendelet értelmében az egész ház területén tilos a dohányzás.


Cégleírás
Tel.: +36-88/590-692. A Balaton Plaza, a Királynék Városának legszínvonalasabb bevásárló és szórakoztató központja! A Veszprém "főbejáratánál", a Budapest úton található komplexum 12 000 négyzetméteren, 400 parkolóval, több mint 50 üzlettel, ételudvarral, multiplex mozival és színes programokkal várja látogatóit. A modern, kellemes környezet, a széles árukínálat, a szolgáltatások bőséges és igényes választéka minden korosztály számára egyedülálló vásárlási és szórakozási lehetőségeket, élményt nyújt.
Kulcsszavak:
Bevásárlóközpont, Pláza, Shopping Center, Bevásárlócentrum, Shopping, Pláza Butikok, Plaza Üzletek, Pláza Üzlethelyiségek, Plaza Éttermek, Pláza Mozi, Pláza Szórakozás, Pláza Bevásárló Centrum, Butik, Üzletközpontok, Pláza Shopping Center, Pláza Cinema City
Fizetési lehetőségek
  • Készpénz
    Készpénz
A Balaton Plaza cég a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

M Gabor

pláza

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Szeretek a plázában sétálni,van amelyik boltba gyakran be is térek,pl az alexandra könyvesbolt ami nagyon jó,a more bolt,ami olcsó de hasznos kis apróságokat,használati tárgyakat árusít,nagyon kedves eladókkal. A kínai volt is aránylag olcsó,és nagyon bő választék van. Nagy pozitívum a mozi,ahol kultúrált körülmények között lehet szórakozni. Elötte hatalmas ételbár,ahol mindenki talál kedvére valót. Van néhány üzlet,ahol nem igazán viselhető ruhák vannak,de ennek ellenkezője a deicmann,ahol napi viseletű lábbelik vannak,kedvező áron. Kedvencem még az ékszerbolt és a Bambi játékbolt is.Na és nem beszélve az ingyenes parkolási lehetőségről.

BBYKEE

Balaton Plaza

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Nem értem mire volt jó, hogy megépítették ezt a plázát. Csupa haszontalan, és méregdrága üzlet van csak benne :( Egyetlen pozitívuma a mozi, amire tényleg szüksége volt Veszprémnek! Na de a többi... Haszontalan!
## pláza# bavásárló központ# üzletközponz
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Balaton Plaza részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Készítsd el honlapodat
Technikai ismeretek nélkül
30 napos ingyenes próbaverzió

Vásároljon Prémium Tagságot
CYLEX Árajánlatkérések

Facebook

Hasonló cégek a közelben

  1. Szeglethy Utca 1.
    8200  Veszprém
  2. Olaszfalu
    8414  Olaszfalu, Major Utca