Balaton Plaza, Veszprém

2 Vélemények
Balaton Plaza
Budapest Út 20-28.
8200 Veszprém

Leírás

A bevásárlóközpont a legkorszerűbb épület-felügyeleti rendszerrel van ellátva, amely szavatolja a komplexum zökkenőmentes üzemeltetését. Az épület összes helyisége klímatizált. A nem dohányzók védelmében hozott törvényrendelet értelmében az egész ház területén tilos a dohányzás.


Kulcsszavak:
Bevásárlóközpont, Pláza, Shopping Center, Bevásárlócentrum, Shopping, Pláza Butikok, Plaza Üzletek, Pláza Üzlethelyiségek, Plaza Éttermek, Pláza Mozi, Pláza Szórakozás, Pláza Bevásárló Centrum, Butik, Üzletközpontok, Pláza Shopping Center, Pláza Cinema City
Fizetési lehetőségek
  • Készpénz
    Készpénz
Balaton Plaza a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

M Gabor
pláza

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Szeretek a plázában sétálni,van amelyik boltba gyakran be is térek,pl az alexandra könyvesbolt ami nagyon jó,a more bolt,ami olcsó de hasznos kis apróságokat,használati tárgyakat árusít,nagyon kedves eladókkal. A kínai volt is aránylag olcsó,és nagyon bő választék van. Nagy pozitívum a mozi,ahol kultúrált körülmények között lehet szórakozni. Elötte hatalmas ételbár,ahol mindenki talál kedvére valót. Van néhány üzlet,ahol nem igazán viselhető ruhák vannak,de ennek ellenkezője a deicmann,ahol napi viseletű lábbelik vannak,kedvező áron. Kedvencem még az ékszerbolt és a Bambi játékbolt is.Na és nem beszélve az ingyenes parkolási lehetőségről.

BBYKEE
Balaton Plaza

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Nem értem mire volt jó, hogy megépítették ezt a plázát. Csupa haszontalan, és méregdrága üzlet van csak benne :( Egyetlen pozitívuma a mozi, amire tényleg szüksége volt Veszprémnek! Na de a többi... Haszontalan!
## pláza# bavásárló központ# üzletközponz
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Balaton Plaza részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
CYLEX Árajánlatkérések
Facebook

Hasonló cégek a közelben

  1. Szeglethy Utca 1.
    8200  Veszprém
  2. Olaszfalu
    8414  Olaszfalu, Major Utca
  3. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete