Banki Hitel Károsultjainak Egyesülete, Budapest

17 Vélemények
Banki Hitel Károsultjainak Egyesülete
Szent László Tér 23. Fsz. 4.
1102 Budapest - X. Kerület, Kőbánya
(1) 220 3170
(1) 220 3170
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Gazdasági információk

Adószám
18182697-1-42

Leírás

Egyesületünk profilja: - Fő célunk a bejelentett panasz okainak feltárása és mindkét fél számára való megnyugtató rendezése; - A későbbi viták megelőzésére - kérésükre - tájékoztatjuk ügyfeleinket kötelezettségeikről és a később esetleg felmerülő hátrányokról is. Célunk, hogy ügyfeleink előre ismert és tudomásul vett feltételekkel, a legkedvezőbb megoldást megtalálva kössenek szerződést a bankokkal; - Jogi segítséget kívánunk nyújtani mindazon emberek részére, akik valamely pénzintézettel szemben ténylegesen hátrányt szenvedtek; - Egyesületünk munkatársai egyedi jogvitákban jogi képviseletet nyújtanak; - Nagy mértékű adósság esetén adósságrendezésre teszünk kísérletet. Mivel Egyesületünk anyagi tőkével nem rendelkezik, ezekben az esetekben a megfelelő, hitelt átvállalni kész hitelintézet felkutatását, a kapcsolat létrehozását és a tranzakció figyelemmel kísérést vállaljuk.


  Cégleírás
  A Banki Hitel Károsultjainak Egyesülete 2004. februárjában, társadalmi szervezetként kezdte meg működését. Az Egyesület munkáját hitelügyekben jártas szakemberek, gyakorló és kezdő jogászok segítik, akik fontosnak érzik a hitelfelvétel kapcsán az átlag emberek érdekeinek képviseletét, és szükség esetén védelmét. Fő feladatunknak a mediációt tekintjük, kapcsolatot kívánunk teremteni a magukat károsultaknak érző ügyfelek és a pénzintézetek között, ami tapasztalataink szerint a pénzintézetek ügyfélszolgálatainak az adósokkal szembeni merev, elzárkózó magatartása, túlzottan szakmaias magyarázata miatt nem éppen zökkenőmentes.
  Kulcsszavak:
  Szervezet, Egyesület, Hitelezés, Igazságügyi Szakértő
  A Banki Hitel Károsultjainak Egyesülete cég a következő kategóriákban szerepel:
  Képek hozzáadása

  Vélemények

  Ildikó Hírschné

  Érdeklődés

  , több, mint 6 hónappal ezelőtt

  Azután érdeklődőm,hogy hol találok olyan jogi képviseletet akik átnézi a hitelszerződésemet,valamint,tájékoztatást ad a lehetséges per kimeneteléről,és mind ezért mennyit kell fizetnem.

  Krajnyakné Olah Katalin Ilona

  Hitelkarosultak

  , több, mint 6 hónappal ezelőtt

  Csak duma az egész ....,nem mernek szembeszallni a nagy bankokkal enyi,

  Boukhoudmi Katalin Aisha

  lakáshitel

  , több, mint 6 hónappal ezelőtt

  Még nem tudok véleményt írni mert most lépek be először

  Fodor István 83

  A véleményezőknek

  , több, mint 6 hónappal ezelőtt

  Gondolkodjon el minden elégedetlenkedő egy kicsit!!! Hitel Károsultak Egyesülete. Az egyesületekben legtöbbször önkéntesek dolgoznak, akik önkéntesen végzik a feladatot. Az egyesület nem állami szerv hogy fizetett munkatársai legyenek akik a telefonokat felveszik! Majd akkor ők is felveszik elsőre a telefont, ha esetleg Ön besegít önkéntes munkával a telefonfelvételekben és sok másban! Sok sikert a munkába!

  Aradi Pál

  Bankdiktatúra

  több, mint 6 hónappal ezelőtt

  ÁLLAMPOLGÁRI JAVASLAT A SZOCIÁLIS 2011 KONZULTÁCIÓHOZ Tisztelt Miniszterelnök Úr! Tisztelt Kormány! Hozzánk, állampolgárokhoz címzett (hamis?)reménykeltő levelük mind-mind az életünket megkeserítő gondokra kér választ! Ezt a választ adjuk meg néhány kiegészítéssel, hogy a sorsunkat illetően lehet-e reményünk. Azt gondoljuk, hogy a sokrétű kérdőívben a kérdések közül az alábbiak maradtak ki: 1. A szolgáltatók és a bankok a tartozásainkat mintegy áruba bocsátják és behajtó cégek a többször elszámolt tételekkel, irreálisan magas adminisztrációs díjjal és napi jegybanki alapkamattal a még fizetőképeseket, a fizetni akarókat hozzák olyan helyzetbe, hogy: - számukra véglegesen lehetetlenné válik az adósság rendezése; - örökös adósságcsapdába, bankok, fiskálisok rabszolgaságába kerül. 2. A bankok és a "behajtócégek" eljárásaik során, és különösen a bíróságok, alapjaiban sértik meg az egyénhez fűződő állampolgári jogokat. Úgy és olyan módon döntenek az érintettek nélkül, hogy az sérti az egyéni szabadság fogalmát is! Hol itt a demokrácia, amely állítólag jobb mint a szocializmus? 3. A kérdőívben a kérdések közül véletlenül kimaradt, hogy konkrétan a devizahitelek kamat- és egyéb ki nem számítható költségei oly mértékben emelkednek a szerződés egyoldalú módosításával, hogy sok honfitársunk ezért válik fizetőképtelenné. Továbbá az áramszolgáltatók és a gázszolgáltatók számláiban megjelölt számítások követhetetlenek és ezzel az állampolgárt kiszolgáltatott helyzetbe hozzák, arról nem beszélve, hogy tömegek félrevezetéséről, becsületes emberek százezreinek szisztematikus, körmönfont becsapásáról van szó. 4. Súlyos egyéni jogokat sértő a végrehajtók eljárása, tisztelet az igen kevés kivételnek. Itt kell megjegyezni, hogy a nehéz helyzetbe kerültek a hónapokig egy, fillért sem vehetnek ki bankszámláikról, mert azt 100 % - n lefoglalják. Ezzel a súlyos helyzetbe került emberek tömegei nem a megoldás, hanem a szociális gettólétbe kerülnek. Azt feltételezzük mi állampolgárok, hogy a kormány akarata az, hallgassuk meg egymást új és hiteles módon, szakítva a múltbéli gyakorlattal. Azt is feltételezzük, hogy a kormány " érdekéből fakadóan " figyelembe veszi ezen javasolt kérdések szociális konzultációban történő megtárgyalását, amely a megoldást meghozza. Tisztelt Miniszterelnök Úr! Tisztelt Kormány! Köszönjük, ha meghallgattak és igazolják, hogy a mai, valóban jobb, igazságosabb, emberibb és a jövőt biztosító demokrácia, mint az 1989. év előtti volt. Mert eddig ezt (JOGGAL!!!) nem így éreztük! Szerintünk tettekben és nem dodonai politikai dumában él a demokrácia! Népi Egység Mozgalom! Ha egyetértesz, és segíteni szeretnél sok, sok emberen, akkor, nyomtasd ki és küld el a kormány által küldött borítékba. Teheted név és cím nélkül is! Köszönjük, sokak nevében!
  #Szociláis konzultáció
  Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

  Több vélemény

  Írjon véleményt a(z) Banki Hitel Károsultjainak Egyesülete részére!

  Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


  Készítsd el honlapodat
  Technikai ismeretek nélkül
  30 napos ingyenes próbaverzió

  Vásároljon Prémium Tagságot
  CYLEX Árajánlatkérések

  Facebook

  Hasonló cégek a közelben

  1. Szent László Tér 20
   1102  Budapest
  2. 1105 Budapest, X. Kerület, Előd U. 1.
   1105  Budapest
  3. Szállás U. 11/B.
   1107  Budapest