Banki Hitel Károsultjainak Egyesülete, Budapest

Cím:
Szent László Tér 23. Fsz. 4.
Irányítószám/Település:
1102 Budapest - X. kerület
Telefon:
(1) 220 3170
Fax:
(1) 220 3170
Weboldal:
Email:
Üzenet küldése
Ellenőrzött adatok
        , Frissítve 2 hónappal ezelőttEllenőrzött adatok - Frissítve 2 hónappal ezelőtt | Módosítás | Hibás adat

Weboldal

Leírás

Egyesületünk profilja: - Fő célunk a bejelentett panasz okainak feltárása és mindkét fél számára való megnyugtató rendezése; - A későbbi viták megelőzésére - kérésükre - tájékoztatjuk ügyfeleinket kötelezettségeikről és a később esetleg felmerülő hátrányokról is. Célunk, hogy ügyfeleink előre ismert és tudomásul vett feltételekkel, a legkedvezőbb megoldást megtalálva kössenek szerződést a bankokkal; - Jogi segítséget kívánunk nyújtani mindazon emberek részére, akik valamely pénzintézettel szemben ténylegesen hátrányt szenvedtek; - Egyesületünk munkatársai egyedi jogvitákban jogi képviseletet nyújtanak; - Nagy mértékű adósság esetén adósságrendezésre teszünk kísérletet. Mivel Egyesületünk anyagi tőkével nem rendelkezik, ezekben az esetekben a megfelelő, hitelt átvállalni kész hitelintézet felkutatását, a kapcsolat létrehozását és a tranzakció figyelemmel kísérést vállaljuk.

Cégleírás
A Banki Hitel Károsultjainak Egyesülete 2004. februárjában, társadalmi szervezetként kezdte meg működését. Az Egyesület munkáját hitelügyekben jártas szakemberek, gyakorló és kezdő jogászok segítik, akik fontosnak érzik a hitelfelvétel kapcsán az átlag emberek érdekeinek képviseletét, és szükség esetén védelmét. Fő feladatunknak a mediációt tekintjük, kapcsolatot kívánunk teremteni a magukat károsultaknak érző ügyfelek és a pénzintézetek között, ami tapasztalataink szerint a pénzintézetek ügyfélszolgálatainak az adósokkal szembeni merev, elzárkózó magatartása, túlzottan szakmaias magyarázata miatt nem éppen zökkenőmentes.

Gazdasági információk

Adószám
18182697-1-42

Vélemények

Ildikó Hírschné
4 Csillagok

Érdeklődés

, 2013. május 24.

Azután érdeklődőm,hogy hol találok olyan jogi képviseletet akik átnézi a hitelszerződésemet,valamint,tájékoztatást ad a lehetséges per kimeneteléről,és mind ezért mennyit kell fizetnem.
Címkék: #ÉrdekképviseletErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Krajnyakné Olah Katalin Ilona
1 Csillagok

Hitelkarosultak

, 2013. február 18.

Csak duma az egész ....,nem mernek szembeszallni a nagy bankokkal enyi,

Boukhoudmi Katalin Aisha
3 Csillagok

lakáshitel

, 2013. február 16.

Még nem tudok véleményt írni mert most lépek be először
Címkék: #bedölt hitelErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Fodor István 83
5 Csillagok

A véleményezőknek

, 2012. december 3.

Gondolkodjon el minden elégedetlenkedő egy kicsit!!! Hitel Károsultak Egyesülete. Az egyesületekben legtöbbször önkéntesek dolgoznak, akik önkéntesen végzik a feladatot. Az egyesület nem állami szerv hogy fizetett munkatársai legyenek akik a telefonokat felveszik! Majd akkor ők is felveszik elsőre a telefont, ha esetleg Ön besegít önkéntes munkával a telefonfelvételekben és sok másban! Sok sikert a munkába!

Aradi Pál
5 Csillagok

Bankdiktatúra

2011. június 8.

ÁLLAMPOLGÁRI JAVASLAT A SZOCIÁLIS 2011 KONZULTÁCIÓHOZ Tisztelt Miniszterelnök Úr! Tisztelt Kormány! Hozzánk, állampolgárokhoz címzett (hamis?)reménykeltő levelük mind-mind az életünket megkeserítő gondokra kér választ! Ezt a választ adjuk meg néhány kiegészítéssel, hogy a sorsunkat illetően lehet-e reményünk. Azt gondoljuk, hogy a sokrétű kérdőívben a kérdések közül az alábbiak maradtak ki: 1. A szolgáltatók és a bankok a tartozásainkat mintegy áruba bocsátják és behajtó cégek a többször elszámolt tételekkel, irreálisan magas adminisztrációs díjjal és napi jegybanki alapkamattal a még fizetőképeseket, a fizetni akarókat hozzák olyan helyzetbe, hogy: - számukra véglegesen lehetetlenné válik az adósság rendezése; - örökös adósságcsapdába, bankok, fiskálisok rabszolgaságába kerül. 2. A bankok és a "behajtócégek" eljárásaik során, és különösen a bíróságok, alapjaiban sértik meg az egyénhez fűződő állampolgári jogokat. Úgy és olyan módon döntenek az érintettek nélkül, hogy az sérti az egyéni szabadság fogalmát is! Hol itt a demokrácia, amely állítólag jobb mint a szocializmus? 3. A kérdőívben a kérdések közül véletlenül kimaradt, hogy konkrétan a devizahitelek kamat- és egyéb ki nem számítható költségei oly mértékben emelkednek a szerződés egyoldalú módosításával, hogy sok honfitársunk ezért válik fizetőképtelenné. Továbbá az áramszolgáltatók és a gázszolgáltatók számláiban megjelölt számítások követhetetlenek és ezzel az állampolgárt kiszolgáltatott helyzetbe hozzák, arról nem beszélve, hogy tömegek félrevezetéséről, becsületes emberek százezreinek szisztematikus, körmönfont becsapásáról van szó. 4. Súlyos egyéni jogokat sértő a végrehajtók eljárása, tisztelet az igen kevés kivételnek. Itt kell megjegyezni, hogy a nehéz helyzetbe kerültek a hónapokig egy, fillért sem vehetnek ki bankszámláikról, mert azt 100 % - n lefoglalják. Ezzel a súlyos helyzetbe került emberek tömegei nem a megoldás, hanem a szociális gettólétbe kerülnek. Azt feltételezzük mi állampolgárok, hogy a kormány akarata az, hallgassuk meg egymást új és hiteles módon, szakítva a múltbéli gyakorlattal. Azt is feltételezzük, hogy a kormány " érdekéből fakadóan " figyelembe veszi ezen javasolt kérdések szociális konzultációban történő megtárgyalását, amely a megoldást meghozza. Tisztelt Miniszterelnök Úr! Tisztelt Kormány! Köszönjük, ha meghallgattak és igazolják, hogy a mai, valóban jobb, igazságosabb, emberibb és a jövőt biztosító demokrácia, mint az 1989. év előtti volt. Mert eddig ezt (JOGGAL!!!) nem így éreztük! Szerintünk tettekben és nem dodonai politikai dumában él a demokrácia! Népi Egység Mozgalom! Ha egyetértesz, és segíteni szeretnél sok, sok emberen, akkor, nyomtasd ki és küld el a kormány által küldött borítékba. Teheted név és cím nélkül is! Köszönjük, sokak nevében!
Címkék: #Szociláis konzultációErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Besenyei Mária
3 Csillagok

Eladósodás

2011. április 4.

Károsult vagyok, szeretném tudni, hogy tudnak-e segíteni? Ha valakin már segítettek, kérem írjon nekem: b.maria0505@gmail.com-ra megköszönném. Üdv. B. Mária

johi28
2 Csillagok

Pénzt azért amiért tanácsot kész tőllük furcsa!!

2011. február 17.

Nekem felvették a telefont és remélem nem potyára fogok kifizetni nekik 2ezertől 10 000 ft!ot

Kiss Krisztina
4 Csillagok

BHKE elérhetőség

2010. november 17.

Tény és való, hogy nem könnyű felvenni velük a kapcsolatot, de voltam náluk és minden rendben volt. A telefonok tényleg állandóan csörögnek. Ajánlom mindenkinek, hogy a budapesti számokat (061-220-3170, 061-273-1018, 0670-341-6075) hívogassa és ha elsőre nem is, de 3. 4. próbálkozásra felveszik
Címkék: ## banki hitel károsultjainak egyesületeErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Gáti Zsuzsa
5 Csillagok

BHKE

2010. november 16.

Évekkel ezelőtt vállalták két ügyemet is. SIKERESEN végződött minden fél számára. Én most is elértem a Társaságot, igaz, én budapesti vagyok. Tanácsként irom, érdemes a budapesti számot hivni.
Címkék: ## a működés valóságaErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Sinkó Éva
1 Csillagok

banki hitelek

2010. szeptember 19.

a cég létezik, sok a károsult és nehezen elérhetők,de van megoldás, én tudom és ha kell én mindenkinek segítek va.sink07@gmail.com
Címkék: ## vészhelyzetben is van megoldásErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Megjegyzés

2011. június 15.

Én szeretném,ha tájékoztatnál.Nagy a baj nálunk is,már felmondták a jelzáloghitelünket,négyen kerülünk utcára.Munkám nincs,nem tudom mit tegyek.öt évig fizettem,bele is rokkantam,de mostanra már nem megy. Kérlek,ha van valami ötleted,írj az e-mail címemere: wilda333@gmail.com Köszönettel:Varga Ildikó

Megjegyzés

2011. június 15.

Sziasztok!!Nekem nagy problémám van másfél éve nincs fizetve a hitelem,svájci frank alapú.Biróságra vittem az ügyet,a tartozást nem én csináltam.Közjegyzöi okiratban felmondták,végrehajtás alatt áll.Hogyan tudnának nekem segiteni??Írjon véleményt a(z) Banki Hitel Károsultjainak Egyesülete részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben

 1. Szent László Tér 20
  1102  Budapest
 2. 1105 Budapest, X. Kerület, Előd U. 1.
  1105  Budapest
 3. Pongrác Köz 5.
  1101  Budapest
 4. Szállás U. 11/B.
  1107  Budapest
 5. Fehér út 10.
  1106  Budapest
 6. X. Kerület Dér U. 16.
  1105  Budapest