Barlang És Gyógyfürdő - Miskolc-Tapolca

Cím:
József A. 53.
Irányítószám/Település:
3527 Miskolc
Megye:
Borsod-Abaúj-Zemplén
Weboldal:
E-mail:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Leírás

A Barlang és Gyógyfürdő - Miskolc-tapolca üdüllő hely.

Vélemények

simidezsi
3 Csillagok

Barlangfürdő

, 2009. december 17.

Egy átlagos család itt egy nap alatt elköltheti az egész nyaralási pénzét. A korlátlan idejű belépő ára nagyon húzós, és ezen felül külön fizetendő a szauna (ott is a 2 órás tartózkodás 1.200 Ft, 2 óra eltelte után rá kell fizetni): előnye viszont, hogy garantáltan senki nem lesz bent rajtatok kívül. Az épület, beleértve a szaunaházat is, igényesen kialakított. Viszont az öltöző/zuhanyzó hagy kívánni valót maga után. Szerintem a gyerekeknek nagyobb élmény: nekik vannak külön jópofa medencék, vízi játszótér stb. A belépő kifizetése után a büfében már körül sem mertünk nézni: pedig volt hagyományos büfé, gyorsétterem jellegű étkezési lehetőség stb. is.
Címkék: ## fürdő# gyógyfürdő# barlangfürdőErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Nagyidainé Nagy Krisztina
5 Csillagok

Barlangfürdő

, 2009. december 14.

Mi is voltunk már itt egyszer, Nekünk nagyon tetszett. A gyerekek is nagyon élvezték. Sokat játszottunk, különösen az tetszett Nekik, hogy lehetett bújócskázni. Minden egyes medencét kipróbáltunk, klassz volt. Mi úgy 4 éve voltunk itt, azóta biztosan kibővítették. Hát nagyon szeretnék újból eljönni ide:)
Címkék: ## fürdő# medenceErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Fehér Tamás
5 Csillagok

Barlangfürdő

, 2009. december 12.

Gyönyörű egy hely, barlang mélyén fürdőzni, csodálatos és kellemes élmény, aki csak teheti menjen el, felejthetetlen élmény lesz!
Címkék: ## barlangfürdőErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

ani1001
2 Csillagok

csalódtam

2009. július 24.

Éjszakai barlangfürdőzés nincs!!!Becsapás az egész!A fürdő tényleg szép,csak nagyon kicsi!!!A múlt héten annyi fürdőző volt,hogy lépni nem lehetett!Szinte egyik szolgáltatást sem lehetett így önfeledten élvezni! A büfé nagyon drága és ráadásul nem is olyan finom,mint ahogy leírják!Érdemesebb a parkban kajálni!A lavina büfében nagyon finom a csülkös pacal! A strandfürdőben dupla az ára mindennek és nem is lakni jól!!!
Címkék: ## barlangfürdőErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Kolmann Miksa
5 Csillagok

Fürdő Miskolctapolcán

, 2008. február 25.

Egy teljes napot tudtunk eltölteni a fürdőben, mondhatom, igazán kitűnő hely! A fürdő környéke is gyönyörűen karban van tartva, fás, bokros, tele pihenő padokkal. A fürdő aulájából nyílik az étterem, nagy választékkal, magyaroknak is megfizethető árakkal. Ugyanezt nem mondhatnám el a belépő árakról, meglehetősen borsosak, mégis, azt mondom, ide mindenkinek legalább egyszer el kell(ene) jönnie ! A barlangfürdő rész nagyon szép és tiszta, egész nap folyamatosan takarítják. A barlang falába lámpák (vagy neon ?) vannak beépítve, amik váltják a színüket, a víznek erős sodrása van, szinte úszni sem kell, csak felfeküdni a vízre és időben bevenni a kanyarokat. : ) A csillagos tetejű terem különleges élmény, a zenei aláfestéssel néha hátborzongató. Ha egy kis dögönyözésre vágyunk, több vízsugárból választhatunk, a barlang sötétebb részében és egész elől, ahogy bemennénk a barlangba. Ritkán, de előfordul, hogy várni kell a lazító vízsugárra. A pezsgőfürdő rész lehetne nagyobb vagy több, oda tényleg nehéz bejutni, bár ez „emberfüggő” is, sokan bebetonozzák magukat és várják a következő pezsgést. Ha elfáradtunk, ingyenesen használhatóak a nyugágyak. Kellemes hőmérséklet van a fürdő teljes területén, vizes fürdőruhában sem lehet megfázni.
Címkék: ## barlangfürdő miskolctapolca gyógyfürdőErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

deflektor
5 Csillagok

Barlangfürdő

, 2007. december 23.

Itt van a szomszédban, de vagy csak háromszor voltam benne. Kicsit drágának találtam a beugrót, a gyakori látogatásához. Belülről gyönyörű, főleg mióta felújították. A vize langyika ezért inkább nyáron ajánlom. Van melegvizes medence is, de az csak egy sima medenci. Maradandó élményre magában a barlangban lehet szert tenni. Van benne sodrás, csillagképes barlangrész, dögönyöztő, pezsgő rész, szauna. Van belső étkezde is sok finomsággal. Van olyan belső medence amiből egy folyosó vezet a szabadba. Nagyon tiszta fürdő.
Címkék: ## fürdő# pihenés# élményfürdőErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentéseÍrjon véleményt a(z) Barlang És Gyógyfürdő - Miskolc-Tapolca részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben


 1. Távolság: 7.10 km
  Adatok
  Pazár Sétány 1
  3519  Miskolc

 2. Távolság: 13.17 km
  Adatok
  Malom U. 7.
  3800  Szikszó

 3. Távolság: 21.13 km
  Adatok
  Mátyás Király út 50.
  3700  Kazincbarcika
 4. Szederkényi U.12.
  3580  Tiszaújváros
 5. Tisza út 2/A
  3580  Tiszaújváros
 6. Dózsa György út 16.
  3412  Bogács