Barlang És Gyógyfürdő - Miskolc-Tapolca

6 Vélemények
Barlang És Gyógyfürdő - Miskolc-Tapolca
József A. 53.
3527 Miskolc
Borsod-Abaúj-Zemplén
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

A Barlang és Gyógyfürdő - Miskolc-tapolca üdüllő hely.


  Kulcsszavak:
  Gyógyfürdő, Gyógyvíz, Fürdő
  A Barlang És Gyógyfürdő - Miskolc-Tapolca cég a következő kategóriákban szerepel:
  Képek hozzáadása

  Vélemények

  simidezsi

  Barlangfürdő

  , több, mint 6 hónappal ezelőtt

  Egy átlagos család itt egy nap alatt elköltheti az egész nyaralási pénzét. A korlátlan idejű belépő ára nagyon húzós, és ezen felül külön fizetendő a szauna (ott is a 2 órás tartózkodás 1.200 Ft, 2 óra eltelte után rá kell fizetni): előnye viszont, hogy garantáltan senki nem lesz bent rajtatok kívül. Az épület, beleértve a szaunaházat is, igényesen kialakított. Viszont az öltöző/zuhanyzó hagy kívánni valót maga után. Szerintem a gyerekeknek nagyobb élmény: nekik vannak külön jópofa medencék, vízi játszótér stb. A belépő kifizetése után a büfében már körül sem mertünk nézni: pedig volt hagyományos büfé, gyorsétterem jellegű étkezési lehetőség stb. is.
  ## fürdő# gyógyfürdő# barlangfürdő
  Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

  Nagyidainé Nagy Krisztina

  Barlangfürdő

  , több, mint 6 hónappal ezelőtt

  Mi is voltunk már itt egyszer, Nekünk nagyon tetszett. A gyerekek is nagyon élvezték. Sokat játszottunk, különösen az tetszett Nekik, hogy lehetett bújócskázni. Minden egyes medencét kipróbáltunk, klassz volt. Mi úgy 4 éve voltunk itt, azóta biztosan kibővítették. Hát nagyon szeretnék újból eljönni ide:)

  Fehér Tamás

  Barlangfürdő

  , több, mint 6 hónappal ezelőtt

  Gyönyörű egy hely, barlang mélyén fürdőzni, csodálatos és kellemes élmény, aki csak teheti menjen el, felejthetetlen élmény lesz!

  ani1001

  csalódtam

  több, mint 6 hónappal ezelőtt

  Éjszakai barlangfürdőzés nincs!!!Becsapás az egész!A fürdő tényleg szép,csak nagyon kicsi!!!A múlt héten annyi fürdőző volt,hogy lépni nem lehetett!Szinte egyik szolgáltatást sem lehetett így önfeledten élvezni! A büfé nagyon drága és ráadásul nem is olyan finom,mint ahogy leírják!Érdemesebb a parkban kajálni!A lavina büfében nagyon finom a csülkös pacal! A strandfürdőben dupla az ára mindennek és nem is lakni jól!!!

  Kolmann Miksa

  Fürdő Miskolctapolcán

  , több, mint 6 hónappal ezelőtt

  Egy teljes napot tudtunk eltölteni a fürdőben, mondhatom, igazán kitűnő hely! A fürdő környéke is gyönyörűen karban van tartva, fás, bokros, tele pihenő padokkal. A fürdő aulájából nyílik az étterem, nagy választékkal, magyaroknak is megfizethető árakkal. Ugyanezt nem mondhatnám el a belépő árakról, meglehetősen borsosak, mégis, azt mondom, ide mindenkinek legalább egyszer el kell(ene) jönnie ! A barlangfürdő rész nagyon szép és tiszta, egész nap folyamatosan takarítják. A barlang falába lámpák (vagy neon ?) vannak beépítve, amik váltják a színüket, a víznek erős sodrása van, szinte úszni sem kell, csak felfeküdni a vízre és időben bevenni a kanyarokat. : ) A csillagos tetejű terem különleges élmény, a zenei aláfestéssel néha hátborzongató. Ha egy kis dögönyözésre vágyunk, több vízsugárból választhatunk, a barlang sötétebb részében és egész elől, ahogy bemennénk a barlangba. Ritkán, de előfordul, hogy várni kell a lazító vízsugárra. A pezsgőfürdő rész lehetne nagyobb vagy több, oda tényleg nehéz bejutni, bár ez „emberfüggő” is, sokan bebetonozzák magukat és várják a következő pezsgést. Ha elfáradtunk, ingyenesen használhatóak a nyugágyak. Kellemes hőmérséklet van a fürdő teljes területén, vizes fürdőruhában sem lehet megfázni.
  ## barlangfürdő miskolctapolca gyógyfürdő
  Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

  Több vélemény

  Írjon véleményt a(z) Barlang És Gyógyfürdő - Miskolc-Tapolca részére!

  Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


  Készítsd el honlapodat
  Technikai ismeretek nélkül
  30 napos ingyenes próbaverzió

  Vásároljon Prémium Tagságot
  CYLEX Árajánlatkérések

  Hasonló cégek a közelben

  1. Pazár Sétány 1
   3519  Miskolc
  2. Malom U. 7.
   3800  Szikszó
  3. Mátyás Király út 50.
   3700  Kazincbarcika
  4. Szederkényi U.12.
   3580  Tiszaújváros
  5. Dózsa György út 16.
   3412  Bogács