Baumax Magyarország Zrt - Győr

3 Vélemények
Baumax Magyarország Zrt - Győr
Mécs L U 13.
9024 Győr
Győr-Moson-Sopron
*Ezen helyen található szolgáltató egység véglegesen bezárt.

Vélemények

Baumax ajtóvásárlás és csere

több, mint 6 hónappal ezelőtt

A minap történt, hogy ajtóvásárlási szándékkal a Baumax áruházat kerestük fel. Bizonytalanul válogattunk az ajtók között, pontosítva a méretében nem voltunk biztosak. Mivel 2 női vásárlóról van szó, nem feltétlen értünk hozzá. Egy ott dolgozó urat kértünk meg, hogy segítsen a méret kiválasztásában. Segítőkészsége egyenlő volt a nullával, e helyett flegma válaszokat kaptunk. Majd nagy tanakodás, és telefonhívás után döntöttünk milyen méretű ajtót vásároljuk meg,fel is került a kocsira az áru. Majd egy kis idő múlva, a másik méretű ajtót választottuk. Hazaérve kibontásra került az ajtó, és a méret nem stimmelt, a dobozban nem a kért méret volt. Ezek után egy újabb utat tettünk az áruház felé, olyan céllal h kicseréltessük az ajtókat egy mérettel kisebbre. Visszaérve ugyanaz az úriember fogadott minket, elmondva neki a szándékunkat, viselkedése továbbra is változatlan volt. Érdekesebbnél érdekesebb mondatok hangzottak tőle! Például: Kibontották az ajtót? mert úgy nem cseréljük vissza. (Ahhoz h megnézzük, ki kell bontani.)Illetve ami számomra felháborító hogy megemlítettem neki hogy már jártunk itt előző napokban, csak az ajtó mérete nem stimmel. Erre a válasza a következő! " AZ TRAGÉDIA VOLT" (mármint a vásárlásunk)és legyintett egyet a kezével! Majd további szóváltás után, sem tanúsított semmilyen segítségnyújtást. Véleményem szerint egy vásárlónak nem kötelessége tisztában lenni az összes áruval, annak méreteivel. E mellett egy áruházban az eladónak, érteni kellene a termékhez amit elad. Viselkedése, és flegmasága kivetni valót hagyott maga után. Hozzáértése minimálisnál is kevesebb. Nem a vevő van az eladóért, hanem az eladó a vevőért. Végül kicserélésre került az áru,nagy nehézségek árán. Szemembe az áruház színvonala csökkent, mivel ilyen dolgozót alkalmaznak. Eddig szívesen jártunk vásárolni, de a továbbiakban elkerüljük.
## .

Komondi Erika
baumax

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Már többször vásároltunk itt, meg vagyunk elégedve a kínálattal és az árakkal is. Az egyik legjobb kedvezményük, hogy ha olcsóbban megtalálod azt a terméket, amit vásárolni szeretnél máshol, akkor ők elengedik a 10 százalékot a másik üzlet árából, ha náluk vásárolod mégis meg a terméket. Mi már kétszer is kihasználtuk ezt térkő vásárlásnál és nem keveset spóroltunk. Érdemes figyelni az ilyen kedvezménylehetőségeket! És odafigyelnek a vásárlóikra, mert nemrég levásárolható kupont is küldtek a vásárlásaim után!
## építőipar

Andi1400
vásárlás

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Mi általában itt szoktunk vásárolni ha valami kell a lakáshoz és nagyon megvagyunk elégedve a minőségükkel nagyon sok mindent meglehet találni mindent amire egy házban szükség van
## baumax