Baumax Magyarország Zrt - Budaörs

Cím:
Sport Utca 3.
Irányítószám/Település:
2040 Budaörs
Megye:
Pest
Telefon:
(23) 501 610
Weboldal:
E-mail:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Leírás

A bauMax-nak a barkácsolás területén úttörő szerepe van Közép- és Dél-Kelet-Európában. A Csináld magad azaz a DO IT YOURSELF gondolat a bauMax segítségével teljesedett ki. Az építés, a lakótér, a kert és a szerszám területeken a szakértelmet és a haladást képviseljük és arra törekszünk, hogy azokban az országokban, ahol a bauMax jelen van, piacvezető szerepet érjünk el.

Cégleírás
A barkácsolás lehetőséget kínál vásárlóink számára az önmegvalósításra. Mindenkinek az a vágya, hogy otthonát saját elképzelései és ízlése szerint alakítsa ki. Mind termékekkel, mind pedig széleskörű szolgáltatásainkkal arra törekszünk, hogy ennek megvalósításában a lehető legjobban támogassuk Önt. Nyitva tartás Nyitvatartás: H-Szo: 7:00 - 20.00 V: 8.00 - 18.00

Vélemények

Hajdu Imréné
5 Csillagok

Kempingfőző

2011. május 24.

Érdeklőnék a kempingfözők iránt.

escargot
3 Csillagok

Baumax Budaörs

, 2009. december 15.

Minden egy helyen, de általában az akciós áruk is drágák, ráadásul hamar elfogynak (vagy meg se érkeznek). Az áruház zsúfolt, kaotikus, árcímkék követhetetlenek, az eladók némelyikére úgy kell vadászni, mert bujkálnak a vevők elől (tisztelet a kivételnek). Praktikus annak, aki mindent egy helyen szeretne megvenni, viszont ha a sarki barkácsüzletben vásárolunk legalább 20-30 %-kal olcsóbban kijövünk. A kirakodóvásár akciójukban általában kínai vackok vannak. Viszont pozitívum, hogy van lehetőség utánfutó bérlésre, lehet barkácskönyveket venni és tiszta a mosdó, a szezonvégi kiárusítások elég jó árban vannak, könnyen megközelíthető az áruház, van parkolóhely bőven.
Címkék: ## bútor# lakberendezés# barkács# szaniterErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Baumax Magyarország Zrt - Budaörs részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Üzletek a közelben

 1. Rákóczi F. U. 277.
  1214  Budapest
 2. Soroksári út 86.
  1095  Budapest
 3. Szentendrei út 40.
  1033  Budapest
 4. Váci út 40-42.
  1044  Budapest
 5. Üllői út 661.
  1182  Budapest