Baumax Magyarország Zrt - Győr

Cím:
Mécs L U 13.
Irányítószám/Település:
9024 Győr
Megye:
Győr-Moson-Sopron
Telefon:
(96) 520 850
Weboldal:
E-mail:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Leírás

Családi vállakozásként a bauMax számára lehetséges, hogy hosszú távú stratégiákat dolgozzon ki és ezt a munkatársakkal, a vásárlókkal és az üzleti partnerekkel együtt a hatékony fejlődés szerint alakítsa.

Cégleírás
A bauMax számára a hosszú távú stratégiák fontosabbak, mint a rövid távú sikerek. Ez vonatkozik mind a gazdasági mutatókra és a tényekre, mind pedig a szociális és az ökológiai fejlesztésre. Így valósítjuk meg a vállalat jövőképét és így kovácsolunk tőkét értékeinkből.
A bauMax áruházlánc meghatározó szereplője a hazai barkács-szektornak. 15 áruházunk szerte az országban folyamatosan megújuló áruválasztékkal, kedvező árakkal, aktív vevőkiszolgálással és egyre bővülő szolgáltatási palettával áll vevői rendelkezésére.
Nyitva tartás Nyitvatartás: H-Szo: 7:00 - 20.00 V: 8.00 - 18.00

Vélemények

Magánszemély
1 Csillagok

Baumax ajtóvásárlás és csere

2010. július 24.

A minap történt, hogy ajtóvásárlási szándékkal a Baumax áruházat kerestük fel. Bizonytalanul válogattunk az ajtók között, pontosítva a méretében nem voltunk biztosak. Mivel 2 női vásárlóról van szó, nem feltétlen értünk hozzá. Egy ott dolgozó urat kértünk meg, hogy segítsen a méret kiválasztásában. Segítőkészsége egyenlő volt a nullával, e helyett flegma válaszokat kaptunk. Majd nagy tanakodás, és telefonhívás után döntöttünk milyen méretű ajtót vásároljuk meg,fel is került a kocsira az áru. Majd egy kis idő múlva, a másik méretű ajtót választottuk. Hazaérve kibontásra került az ajtó, és a méret nem stimmelt, a dobozban nem a kért méret volt. Ezek után egy újabb utat tettünk az áruház felé, olyan céllal h kicseréltessük az ajtókat egy mérettel kisebbre. Visszaérve ugyanaz az úriember fogadott minket, elmondva neki a szándékunkat, viselkedése továbbra is változatlan volt. Érdekesebbnél érdekesebb mondatok hangzottak tőle! Például: Kibontották az ajtót? mert úgy nem cseréljük vissza. (Ahhoz h megnézzük, ki kell bontani.)Illetve ami számomra felháborító hogy megemlítettem neki hogy már jártunk itt előző napokban, csak az ajtó mérete nem stimmel. Erre a válasza a következő! " AZ TRAGÉDIA VOLT" (mármint a vásárlásunk)és legyintett egyet a kezével! Majd további szóváltás után, sem tanúsított semmilyen segítségnyújtást. Véleményem szerint egy vásárlónak nem kötelessége tisztában lenni az összes áruval, annak méreteivel. E mellett egy áruházban az eladónak, érteni kellene a termékhez amit elad. Viselkedése, és flegmasága kivetni valót hagyott maga után. Hozzáértése minimálisnál is kevesebb. Nem a vevő van az eladóért, hanem az eladó a vevőért. Végül kicserélésre került az áru,nagy nehézségek árán. Szemembe az áruház színvonala csökkent, mivel ilyen dolgozót alkalmaznak. Eddig szívesen jártunk vásárolni, de a továbbiakban elkerüljük.

Komondi Erika
4 Csillagok

baumax

, 2009. december 17.

Már többször vásároltunk itt, meg vagyunk elégedve a kínálattal és az árakkal is. Az egyik legjobb kedvezményük, hogy ha olcsóbban megtalálod azt a terméket, amit vásárolni szeretnél máshol, akkor ők elengedik a 10 százalékot a másik üzlet árából, ha náluk vásárolod mégis meg a terméket. Mi már kétszer is kihasználtuk ezt térkő vásárlásnál és nem keveset spóroltunk. Érdemes figyelni az ilyen kedvezménylehetőségeket! És odafigyelnek a vásárlóikra, mert nemrég levásárolható kupont is küldtek a vásárlásaim után!
Címkék: ## építőiparErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Andi1400
5 Csillagok

vásárlás

, 2009. december 14.

Mi általában itt szoktunk vásárolni ha valami kell a lakáshoz és nagyon megvagyunk elégedve a minőségükkel nagyon sok mindent meglehet találni mindent amire egy házban szükség van

Írjon véleményt a(z) Baumax Magyarország Zrt - Győr részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Üzletek a közelben

 1. Virágfüzér út 2.
  9400  Sopron
 2. Budai út 171.
  8000  Székesfehérvár
 3. Sport Utca 3.
  2040  Budaörs
 4. Szentendrei út 40.
  1033  Budapest
 5. Váci út 40-42.
  1044  Budapest