Baumax Magyarország Zrt - Kecskemét

Cím:
Halasi út 2.
Irányítószám/Település:
6000 Kecskemét
Megye:
Bács-Kiskun
Telefon:
(76) 504 090
Weboldal:
E-mail:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Leírás

Célunk a vásárlóink elégedettségének és tetszésének elnyerése. Ehhez partnerekre van szükségünk, akik képesek a legmagasabb minőségi és hatékonysági elvárásoknak eleget tenni. Csak így lehetséges, hogy a növekvő vásárlói igényeknek meg tudjunk felelni és hogy eredményesen helyt álljunk a globalizált piac kihívásaival szemben. Kereskedelmi vállalatként nemcsak a legjobb árról kell beszélnünk, hanem egy mindkét fél részéről korrekt együttműködésről is, amely a bizalmon és a korrekt magatartáson alapszik. Csak így biztosított a közös siker.

Cégleírás
Nyitva tartás Nyitvatartás: H-Szo: 7:00 - 20.00 V: 8.00 - 18.00 A barkácsolás lehetőséget kínál vásárlóink számára az önmegvalósításra. Mindenkinek az a vágya, hogy otthonát saját elképzelései és ízlése szerint alakítsa ki. Mind termékekkel, mind pedig széleskörű szolgáltatásainkkal arra törekszünk, hogy ennek megvalósításában a lehető legjobban támogassuk Önt. A bauMax tevékenységének középpontjában a vásárlók állnak.
A termékek, illetve a szolgáltatások kínálatát is a vásárlók igényeihez és szükségleteihez igazítjuk. Ez számunkra azt jelenti, hogy örömöt és életminőséget kínáluk, azáltal hogy támogatjuk a vásárlókat otthonuk egyéni eképzeléseik szerinti megvalósításában. Ehhez gondosan kiválasztjuk a szükséges termékeket, szakszerű tanácsadást nyújtunk, professzionális barkácstippeket adunk, ingyenes barkácstanfolyamokat szervezünk és a legjobb árérték arányt garantáljuk a barkácspiacon.
A vásárlók kívánságait összeegyeztetjük saját céljainkkal. Az évente elvégzett vásárlói megkérdezésekből megismerjük a vásárlók igényeit és elvárásait, amelyeket a koncepciónk kidolgozásakor figyelembe veszünk.

Vélemények

MetallicaFan
5 Csillagok

Ez igen!

, 2009. december 15.

Gondolom, mindenki ismeri a német Baumax áruházláncot. Ha valaki építkezik, kertjét csinosítja vagy éppen szanitertermékeket keres, a BAUMAX kihagyhatatlan célállomás a termékek iránti kereslet kielégítésére. Egyszerűen minden megtalálható, ami kell! Ajánlom!
Címkék: ## baumax kecskemét barkács kert építőanyagErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Baumax Magyarország Zrt - Kecskemét részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Üzletek a közelben

 1. Üllői út 661.
  1182  Budapest
 2. Rákóczi F. U. 277.
  1214  Budapest
 3. Pesti út 2
  1173  Budapest
 4. Dorozsmai U. 13-17
  6728  Szeged
 5. Soroksári út 86.
  1095  Budapest